Dante_80
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2023
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1.133
- Πόντοι
- 361
Φιλε μου δεν υπαρχει λογος να αρπαζεσαι..δεν εγραψα αλλωστε κατι ασχημο για την Αννα (την οποια εχω δει δις, παλια). Κανενας δε μπορει να πει ποια ειναι τοπ, γιατι ολοι εχουμε διαφορετικα γουστα και προτεραιοτητες. Μιλωντας συγκεκριμενα για την Αννα, θα συμφωνησω οτι ειναι τοπ απο αποψη συμπεριφορας απεναντι στον πελατη, περιποιητικη, εχει ενα ΟΚ προγραμμα και εχει καλο σωμα για την ηλικια της. Τη θεωρω ως μια safe αρχικη προταση αν δε θες να ψαχτεις η να κλαψεις τα χρηματα σου.Μακράν υπερβολικός????Δείξε μου μια που να είναι καλύτερη, σε αυτά που προσφέρει η Άννα στην ίδια τιμή!! Αλλά να είναι έστω λίγο καλύτερη από την ώρα που θα πάρεις τηλέφωνο να κλείσεις το ραντεβού, έως την ώρα που θα βγείτε από το δωμάτιο. Εδώ η άλλη ξεχνάει τα ραντεβού κι ζητάει να της τα υπενθυμίζουμε, η άλλη είναι δύστροπη στο τηλέφωνο κλπ κλπ! Μη λέμε ότι θέλουμε.τωτα! Έλεος.δλδ
Οπως safe επιλογες κατ'εμε ειναι και η Ιζαμπελα, η Αννα24, η Σεξυ Τζο, η Αντριαννα, η Αρτεμις κλπ κλπ..Καθε μια προσφερει διφορετικη εμπειρια και για καποιον μπορει μια να εχει ολο το πακετο οπως για εσενα η Αννα...
Και νομιζω με αυτα, πως μπορουμε να παμε παρακατω..