giorgos stergiou
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 4.977
- Πόντοι
- 1.706
Υπάρχει κάπου το τηλέφωνο σου??Έπρεπε να μου μιλήσεις..
Υπάρχει κάπου το τηλέφωνο σου??Έπρεπε να μου μιλήσεις..
Ρε είσαι εσύ μία ....Έπρεπε να μου μιλήσεις..
Ζημιά!!!!Έπρεπε να μου μιλήσεις..
μπορειτε να μου προτεινετε καποιες καλες απο 40 ,μεχρι 45 για σεχ??
ΚαλησπέραΈπρεπε να μου μιλήσεις..
Ο συναγωνιστής που είχε σήμερα στο bill, στο δωμάτιο 22 στις 19:30 περίπου, ξανθιά θεά με τατουάζ,, σαν πορνοστάρ παρακαλείται να μου δώσει με pm το τηλέφωνο της....
Ρε μάγκες μου φαίνεται μια μέρα πρέπει να πάρουμε καρεκλιτσες τραπεζάκι καφεδάκι μπυριτσες κ να κάτσουμε έξω από το Bill να κοζαρουμε την πασαρέλα
...oποιος μαγκας νοικιασει την γωνιακη τρυπα απεναντι κ κανει καφε με τραπεζακια για κοζι απο την "πασαρελα" στα δυο χοτελια, θα χεστει στο ταληρο!!!Έπρεπε να μου μιλήσεις..
Οι περισσότερες χρησιμοποιούν τη δεύτερη είσοδο (του γκαράζ)....oποιος μαγκας νοικιασει την γωνιακη τρυπα απεναντι κ κανει καφε με τραπεζακια για κοζι απο την "πασαρελα" στα δυο χοτελια, θα χεστει στο ταληρο!!!
Οι περισσότερες χρησιμοποιούν τη δεύτερη είσοδο (του γκαράζ).
Thanks for the response .Καλησπέρα
Σου έχω στείλει PM .
28 λέει για την ακρίβεια (στην δεκαετία των 20, αυτό που λέμε 20φεύγα) από τιμή πόσο είναι αυτό το "οικονομικό" δωράκι που λεεί "να γαμήσει κι ο φτωχός" ?Αν αυτή είναι 20 εγώ είμαι 12.
Έχεις αγγελίαΈπρεπε να μου μιλήσεις..
Τώρα αλήθεια;;;Έπρεπε να μου μιλήσεις..
τη ΝαταλίτσαΟ συναγωνιστής που είχε σήμερα στο bill, στο δωμάτιο 22 στις 19:30 περίπου, ξανθιά θεά με τατουάζ,, σαν πορνοστάρ παρακαλείται να μου δώσει με pm το τηλέφωνο της....
Ρε τύπε μια ακριβώς όπως λες είχα πετύχει στο Μπιλ...Θα ήθελα να ρωτήσω την ομάδα
Αν ξέρετε καμία κοντουλα ξανθιά
Με κοντό μαλλί αγορε τατουάζ στο στήθος και στα χέρια
Και έχει και τατουάζ στα κάτω από τα κολομερια
Την πέτυχα και Κερατσινι και είμαι σίγουρος ότι κάνει βίζιτες
Φοράει και γυαλιά
Θα ήθελα να ρωτήσω την ομάδα
Αν ξέρετε καμία κοντουλα ξανθιά
Με κοντό μαλλί αγορε τατουάζ στο στήθος και στα χέρια
Και έχει και τατουάζ στα κάτω από τα κολομερια
Την πέτυχα και Κερατσινι και είμαι σίγουρος ότι κάνει βίζιτες
Φοράει και γυαλιά
....για ψαχτε το λιγο ρε μαγκες, ρωτηστε αν εχετε ανεση κ κανα γνωστο στα χοτελια! Καλο μου ακουγετε!!!!!Ρε τύπε μια ακριβώς όπως λες είχα πετύχει στο Μπιλ...