Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 31.764
- Πόντοι
- 11.146
...για πε?!?!?!Σε εχω στο ινστα και εισαι ναρα..
...για πε?!?!?!Σε εχω στο ινστα και εισαι ναρα..
Φυγε απο εδω εσυ.. εχεις μεγαλο πουλι.. θα το καταστρεψεις το κοριτσι...για πε?!?!?!
Σε ευχαριστώ babyΠροσωπικά αν με ρωτάς επειδή σε παρακολουθώ στο ινστα, είσαι μια Όμορφη Γυναίκα.
....ρε Πανο, αφου δν λες μπηκα μονος μου να δω!Προσωπικά αν με ρωτάς επειδή σε παρακολουθώ στο ινστα, είσαι μια Όμορφη Γυναίκα.
Κοίτα καλυτερα.. εχει και βιντεο η κοπέλα.. ε.. δεν ειπα οτι εχω δει ταίνια..χαχαχαχα....ρε Πανο, αφου δν λες μπηκα μονος μου να δω!
Τι παρακολουθεις ακριβως, 2 δημοσιευσεις εχει ολες κ ολες
...αϊ να δω!Κοίτα καλυτερα.. εχει και βιντεο η κοπέλα.. ε.. δεν ειπα οτι εχω δει ταίνια..χαχαχαχα
Ο Πάνος βλέπει τα στορυσ που ανεβάζω συνέχεια και αν κοιτάξεις κ εσυ καλυτερα θα δεις ότι έχω αποθηκευμένα αρκετά από αυτά. Αλλά εκεί ήθελες εσυ να τρέξεισ να γράψεις αντί να ρίξεις μια λίγο πιο προσεχτικη μάτια στο προφιλ μ .....ρε Πανο, αφου δν λες μπηκα μονος μου να δω!
Τι παρακολουθεις ακριβως, 2 δημοσιευσεις εχει ολες κ ολες
Οχι χαχααα δόξα σοι ο θεοσ είμαι μια χαρά .κάνω περιορισμενα ραντεβού δουλευω πιο πολυ ονλάιν . Καλοδεχούμενο ότι έρθει βέβαια αρκεί να είναι οκευ...αϊ να δω!
Μην είσαι ομως μοναχοφαης, δωσε ινφο στον λαο
Αλλωστε κ το κοριτσ' τα ραντεβου της θελει να ανοιξει, σωστα @NefeliAd ????
....εριξα κοριτσαρε αλλα το΄χεις ιδιωτικο κ εγω πορνοπροφιλ στο ινσταγκραμ δεν εχω!Ο Πάνος βλέπει τα στορυσ που ανεβάζω συνέχεια και αν κοιτάξεις κ εσυ καλυτερα θα δεις ότι έχω αποθηκευμένα αρκετά από αυτά. Αλλά εκεί ήθελες εσυ να τρέξεισ να γράψεις αντί να ρίξεις μια λίγο πιο προσεχτικη μάτια στο προφιλ μ .
αααχ τι να σασ κάνω αχ
@NefeliAd .. έχεις υποψήφιους πελάτες.. μαζί με @pastelios / πηδάει σε 14 λεπτά.. και @dimigoall .. / Επωνομάζόμενος Μέντορας.. θα σε παρακαλέσω να έχεις στα ραντεβού fanta μπλε.. Δεν ξέρω γιατί... γενικά το αναφέρουνε οι Γλομπεο Μυστες , Ανώτεροι πχ.. @Km7699 ... και νεούδια .. πχ @ΚΩΣΤΑΣ 42...αϊ να δω!
Μην είσαι ομως μοναχοφαης, δωσε ινφο στον λαο
Αλλωστε κ το κοριτσ' τα ραντεβου της θελει να ανοιξει, σωστα @NefeliAd ????
Με το αχ .. καύλωσα.. σορρυΟ Πάνος βλέπει τα στορυσ που ανεβάζω συνέχεια και αν κοιτάξεις κ εσυ καλυτερα θα δεις ότι έχω αποθηκευμένα αρκετά από αυτά. Αλλά εκεί ήθελες εσυ να τρέξεισ να γράψεις αντί να ρίξεις μια λίγο πιο προσεχτικη μάτια στο προφιλ μ .
αααχ τι να σασ κάνω αχ
Ε τότε πωσ ειδεσ ότι έχω μόνο φωτο θα μασ τρελανεισ μ φαίνεται αχαχαχα....εριξα κοριτσαρε αλλα το΄χεις ιδιωτικο κ εγω πορνοπροφιλ στο ινσταγκραμ δεν εχω!
Never mind
Schweppes grapefruit μόνο πσλιωσε πλέον η fanta χαχαχ@NefeliAd .. έχεις υποψήφιους πελάτες.. μαζί με @pastelios / πηδάει σε 14 λεπτά.. και @dimigoall .. / Επωνομάζόμενος Μέντορας.. θα σε παρακαλέσω να έχεις στα ραντεβού fanta μπλε.. Δεν ξέρω γιατί... γενικά το αναφέρουνε οι Γλομπεο Μυστες , Ανώτεροι πχ.. @Km7699 ... και νεούδια .. πχ @ΚΩΣΤΑΣ 42
Να σε ρωτήσω ΗΒΗ μπλε δεν κάνει ;Schweppes grapefruit μόνο πσλιωσε πλέον η fanta χαχαχ
Με το αχ .. καύλωσα..
Καυλες Ιουλίου τέλειοΜε το αχ .. καύλωσα.. σορρυ
Κάνει μωρέ αλλά λιγωνεσαι δεν το θέμα είναι να δροσιστουμε και λίγο! Πιεσ Schweppes ροζ με παγακια κ στείλε μ ινστα να μ πεις θα εθιστεισΝα σε ρωτήσω ΗΒΗ μπλε δεν κάνει ;
Θα προτιμούσα να ξεσκίσω.. και οχι να εθιστώ..Κάνει μωρέ αλλά λιγωνεσαι δεν το θέμα είναι να δροσιστουμε και λίγο! Πιεσ Schweppes ροζ με παγακια κ στείλε μ ινστα να μ πεις θα εθιστεισ
Το ένα δεν αναιρεί το άλλο! Πρώτα κάνε αυτό που θεσ και μετά δροσισου κ εθισου χαχαχαΘα προτιμούσα να ξεσκίσω.. και οχι να εθιστώ..