White Othellos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 7
- Like
- 5.796
- Πόντοι
- 736
490 ε; Και να αποδειχθεί ξενερα, το φαντάζεσαι?Μια barbie από γραφείο call girl athens ελληνικό, έχει την μια ώρα 490 ευρώ . Παρτούζα με δεύτερο
490 ε; Και να αποδειχθεί ξενερα, το φαντάζεσαι?Μια barbie από γραφείο call girl athens ελληνικό, έχει την μια ώρα 490 ευρώ . Παρτούζα με δεύτερο
Για δυνατούς παίχτες.. Δυο μου έρχονται στο μυαλό @Km7699 και @dimigoall Ενδεχομένως και ο @MALAPERDONIOS .490 ε; Και να αποδειχθεί ξενερα, το φαντάζεσαι?
Φίλε όσο δυνατός παίκτης και να είσαι, αν η εκδιδόμενη δεν είναι πουτανα στο κρεβάτι και να τιμάει τις υπηρεσίες της, ακλαφτος θα πας είτε με 100 ,είτε με 1000. Ποτέ δεν είναι σίγουρο ότι οι τοπ υπηρεσίες αντιπροσωπεύουν και το υψηλό κόστος.Για δυνατούς παίχτες.. Δυο μου έρχονται στο μυαλό @Km7699 και @dimigoall Ενδεχομένως και ο @MALAPERDONIOS .
Όπως κ να έχει κ 300 ακόμα για μια αγνωστη κ ας είναι κ θεομουνο ε ακόμα είναι πολλά..αυτά τα ποσά παίζουν σε συγκεκριμένες φάσεις με έξτρα βίτσια να σου λέει το φλιτζάνι η τύπισσα μετά κ τέτοια κ πάλι αφού έχεις κάνει αναγνωριστική ότι αξίζει το κορίτσι...Φίλε όσο δυνατός παίκτης και να είσαι, αν η εκδιδόμενη δεν είναι πουτανα στο κρεβάτι και να τιμάει τις υπηρεσίες της, ακλαφτος θα πας είτε με 100 ,είτε με 1000. Ποτέ δεν είναι σίγουρο ότι οι τοπ υπηρεσίες αντιπροσωπεύουν και το υψηλό κόστος.
Εγώ είχα βάλει ταβάνι τα 180 ευρώ και τα είχα δώσει σε στο συγκεκριμένες μόνο . Ακόμα και διάσημες να είναι δε δίνω παραπάνω και δε είναι θέμα χρημάτων είναι θέμα ότι το θεωρώ κοροϊδία μέτα τα 200. Όταν με 160 βρίσκεις κοπέλα που σου κάνει παπάδες στο κρεβάτι έστω και αν σου χρεώνει κάποια έξτρα (τα κάνει όλα όμως ) Ε δε υπάρχει λόγος να ξεκινάς από τα 200 η 300 και να έχει και έξτρα. Άσε που όσο πιο ακριβή είναι και πιο διάσημη πχ πορνοστάρ είναι νόμος ότι στη πράξη δε κάνει τπτ . Ούτε τα βασικά . Πληρώνεις μόνο το όνομα να πα να γαμηθειΌπως κ να έχει κ 300 ακόμα για μια αγνωστη κ ας είναι κ θεομουνο ε ακόμα είναι πολλά..αυτά τα ποσά παίζουν σε συγκεκριμένες φάσεις με έξτρα βίτσια να σου λέει το φλιτζάνι η τύπισσα μετά κ τέτοια κ πάλι αφού έχεις κάνει αναγνωριστική ότι αξίζει το κορίτσι...
Από κει κ πέρα μεγάλα ποσά κ 4ψηφια σε πραγματικά διάσημες
Όταν λέω διάσημη εννοώ πραγματικά διάσημη όχι από αυτές τις onlyfansτζουδες...Εγώ είχα βάλει ταβάνι τα 180 ευρώ και τα είχα δώσει σε στο συγκεκριμένες μόνο . Ακόμα και διάσημες να είναι δε δίνω παραπάνω και δε είναι θέμα χρημάτων είναι θέμα ότι το θεωρώ κοροϊδία μέτα τα 200. Όταν με 160 βρίσκεις κοπέλα που σου κάνει παπάδες στο κρεβάτι έστω και αν σου χρεώνει κάποια έξτρα (τα κάνει όλα όμως ) Ε δε υπάρχει λόγος να ξεκινάς από τα 200 η 300 και να έχει και έξτρα. Άσε που όσο πιο ακριβή είναι και πιο διάσημη πχ πορνοστάρ είναι νόμος ότι στη πράξη δε κάνει τπτ . Ούτε τα βασικά . Πληρώνεις μόνο το όνομα να πα να γαμηθει
Να ήταν η Μαριάντα Πιερίδη το συζητούσα χαχαχαΌταν λέω διάσημη εννοώ πραγματικά διάσημη όχι από αυτές τις onlyfansτζουδες...
Κάποια μεγάλη διάσημη ηθοποιός η τραγούδηστια που παίζει σε κλειστό κύκλο κ σου εκατσε κονέ,καμία ξένη πορνοστάρ με κορμάρα από αυτές που ακόμα βλέπουμε σε τσόντες κ θα κάνει τουρακι Ελλάδα πχ κτλ κτλ...
Εγώ αυτά εννοώ τα ακριβά αλλά κ πάλι εκεί δε πληρώνεις τη γκόμενα αλλά τη φαντασίωση σου..
Εγω θα την εβαζα να σφουγγαρίσει στο τέλος...Όπως κ να έχει κ 300 ακόμα για μια αγνωστη κ ας είναι κ θεομουνο ε ακόμα είναι πολλά..αυτά τα ποσά παίζουν σε συγκεκριμένες φάσεις με έξτρα βίτσια να σου λέει το φλιτζάνι η τύπισσα μετά κ τέτοια κ πάλι αφού έχεις κάνει αναγνωριστική ότι αξίζει το κορίτσι...
Από κει κ πέρα μεγάλα ποσά κ 4ψηφια σε πραγματικά διάσημες
@Αγγελική ... διάβασε !Μια barbie από γραφείο call girl athens ελληνικό, έχει την μια ώρα 490 ευρώ . Παρτούζα με δεύτερο + 500.
Mεγάλη ευκαιρία φαίνεται αυτή. Πρέπει να τρέξουμε τώρα που ειναι φθηνά , πριν παει στο 1000ρικο. Απορώ γιατί είμαστε ακόμα εδώ. Έπρεπε ήδη να γράφετε κριτική κύριοι. Τα 500 ευρώ είναι αστείο ποσό για μας τους άρχοντες , ντροπή και να το συζητάμε. Ρίχνουμε το επίπεδο. Να ηταν 5.000 να το δεχτώ.Μια barbie από γραφείο call girl athens ελληνικό, έχει την μια ώρα 490 ευρώ . Παρτούζα με δεύτερο + 500.
Τέτοια λέγε της εσυ και μετά σας βλέπω στην ουρά για δάνεια@Αγγελική ... διάβασε !
εδω υπαρχουν αλλα πιο μεγαλα ναυαγια που δινανε 2500 τον μηνα να πηδανε μονο αυτοιΑμα υπάρχουν κορόιδα π τα δινουν
....εχει εξοδα το κοριτσ' , φτιαχνει μεζονετα κ ειναι στα μπετα.Μια barbie από γραφείο call girl athens ελληνικό, έχει την μια ώρα 490 ευρώ . Παρτούζα με δεύτερο + 500.
Το παστίτσιο κολλητέ!Εγω θα την εβαζα να σφουγγαρίσει στο τέλος...
οπως??εδω υπαρχουν αλλα πιο μεγαλα ναυαγια που δινανε 2500 τον μηνα να πηδανε μονο αυτοι
Αν δε μπαζωσεις πρώτα δε χτίζεις σωστά......εχει εξοδα το κοριτσ' , φτιαχνει μεζονετα κ ειναι στα μπετα.
Εσένα χρειάζεται... Να βγάλεις έξω την παπάρα σου και να αρχίσει να τρέχει.. η ΚΚ.. Δεν ξέρω γιατί την λένε έτσι.. δεν μου λέει ο μέντορας.. @dimigoall....εχει εξοδα το κοριτσ' , φτιαχνει μεζονετα κ ειναι στα μπετα.
...μιλας με γριφους γεροντα! Ποια λενε "ΚΚ" ?!?!?Εσένα χρειάζεται... Να βγάλεις έξω την παπάρα σου και να αρχίσει να τρέχει.. η ΚΚ.. Δεν ξέρω γιατί την λένε έτσι.. δεν μου λέει ο μέντορας.. @dimigoall
Την Μπάρμπι: 490 ευρώ για 60 λεπτά....μιλας με γριφους γεροντα! Ποια λενε "ΚΚ" ?!?!?