Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 22.192
Ναυαγια χαχαχα πολύ ωραιος ορος αυτόςεδω υπαρχουν αλλα πιο μεγαλα ναυαγια που δινανε 2500 τον μηνα να πηδανε μονο αυτοι
Ναυαγια χαχαχα πολύ ωραιος ορος αυτόςεδω υπαρχουν αλλα πιο μεγαλα ναυαγια που δινανε 2500 τον μηνα να πηδανε μονο αυτοι
Μακριά ....έχω πάρει 3-4 φορές σξ το etaires και όλες ήταν ρα χάλια τους τα μαύραΠαιδιά ποιος ξέρει τι γίνετε με αυτήν ? Το κινητό εμφανίζεται σε ένα σωρό αγγελίες με άλλο όνομα κάθε φορά.
Είδα και σε παλαιότερα ποστ είναι γνωστό το κινητό αλλά μιλάμε παντού το βρίσκω.
Τι είναι αυτή αν κάποιος γνωρίζει?
Μαρία 6995958031, όμροφη και μελαχρινή για γαμήσι στο ξενοδοχείο. | Etaires
Γειά σου καύλα, με λένε Μαρία και είμαι μια πολύ καυτή 46αρα μιλφάρα, πληθωρική και όμορφη. έχω όμορφα μαύρα μαλλιά και είμαι πανέμορφη. το ύψος μου...www.etaires.gr
οκ το εταίρες δεν με ενδιαφέρει δεν ψάχνω εκεί απλά ήταν το πρώτο που μου έβγαλε για αυτήν και το έβαλα σαν παράδειγμα.Μακριά ....έχω πάρει 3-4 φορές σξ το etaires και όλες ήταν ρα χάλια τους τα μαύρα
Δες αυτο το τοπικ, με μια επιφυλαξη για τυχον ανατιμησειςστα 80 τι επιλογες εχω για ανεξαρτητη που να πηγαινει ξενοδοχειο ?
σ ευχαριστω φιλεΔες αυτο το τοπικ, με μια επιφυλαξη για τυχον ανατιμησεις
Kατάταξη callgirls ανάλογα με την αμοιβή τους
Σκεφτηκα να κανουμε εναν καταλογο των κοριτσιων του χωρου αναλογα με τις οικονομικες τους απαιτησεις και αρχιζοντας απο τις πιο οικονομικες Ας κανω εγω λοιπον την αρχη και να ξεκινησω την λιστα εξ οσων γνωριζω 1. ΜΑΡΙΝΑ60 με 60 ευρω 2. ΑΝΤΙΓΟΝΗ ( Φιλη Μαρινας60) με 60 ευρω 3. Κατερινακι(μαμπα)...www.bourdela.com
αν πατήσεις το λινκ της, σε πάει στην αγγελία που λέει αυτά εδώLogin • Instagram
Ας γραψω για το παραπανω απο προσφατη συναντηση:
Πιπινι γυρω στα 20, πολυ αδυνατο (φαση ζηνα πετιτ), γυρω στο 165 η λιγο παραπανω, το πολυ 45 κιλα. Συμπαθητικο προσωπακι που γινεται αρκετα εκφυλο με τις εκφρασεις που παιρνει και τα κοτσιδια.
Πιπα οκ, οχι κατι σπουδαιο, εκτος απο οτι σε καρφωνει στα ματια συνεχεια. Φιλια οκ αν κ λιγο περιεργα. Στο σεξ και κει το παλευει, αλλα βαζει πολυ τζελ.
Δινει επιλεκτικα (βαση μεγεθους κ λογικο με τοσο πετιτ σωμα) κουλουρι το οποιο πρεπει να ειναι πολυ σφιχτο οπως επαιξα λιγο αλλα δε πηρα αυτη τη φορα.
Τιμες και τηλ γραφει στο λινκ της στο ινστα, 150 με cim κλπ + 50 κωλο. Αν ηταν 100 θα ελεγα σουπερ vfm για τους λατρεις του πετιτ/πολυ αδυνατου, με προυποθεση λιγοτερη χρηση τζελ. Στα 150 τσιμπαει λιγο..
Ναι το ειδα τρατζικαν πατήσεις το λινκ της, σε πάει στην αγγελία που λέει αυτά εδώ
τι άλλο θα διαβάσουμε ρε...
Το έχουνε ξεφτιλισει πια με τα 150αρια οι περισσότερες.Εχει ξεφύγει η κατάσταση.Login • Instagram
Ας γραψω για το παραπανω απο προσφατη συναντηση:
Πιπινι γυρω στα 20, πολυ αδυνατο (φαση ζηνα πετιτ), γυρω στο 165 η λιγο παραπανω, το πολυ 45 κιλα. Συμπαθητικο προσωπακι που γινεται αρκετα εκφυλο με τις εκφρασεις που παιρνει και τα κοτσιδια.
Πιπα οκ, οχι κατι σπουδαιο, εκτος απο οτι σε καρφωνει στα ματια συνεχεια. Φιλια οκ αν κ λιγο περιεργα. Στο σεξ και κει το παλευει, αλλα βαζει πολυ τζελ.
Δινει επιλεκτικα (βαση μεγεθους κ λογικο με τοσο πετιτ σωμα) κουλουρι το οποιο πρεπει να ειναι πολυ σφιχτο οπως επαιξα λιγο αλλα δε πηρα αυτη τη φορα.
Τιμες και τηλ γραφει στο λινκ της στο ινστα, 150 με cim κλπ + 50 κωλο. Αν ηταν 100 θα ελεγα σουπερ vfm για τους λατρεις του πετιτ/πολυ αδυνατου, με προυποθεση λιγοτερη χρηση τζελ. Στα 150 τσιμπαει λιγο..
Αφού έχει πυρφορους που τα δίνουν....Το έχουνε ξεφτιλισει πια με τα 150αρια οι περισσότερες.Εχει ξεφύγει η κατάσταση.
Καλησπερα αγαπητέ μου φοξβαγκεν. Δυστυχώς η ευτυχώς εχω καταλάβει ποιοσ εισαι διότι έχω κάνει μετρημένα ραντεβού στον συγκεκριμένο χώρο και δεν μ ειδεσ δώσει την εντυπωση ότι περναγεσ χάλια. Λυπάμαι που δε σου άρεσε ο χώρος ουτε εμένα πολυ για αυτό και παρεμεινα για λίγες μέρες. Ήταν ομωσ καθαροσ τώρα αμα είχε λίγο ακαταστασία ε σορρυ δεν είχα προλαβει να συμμαζεψω.Όταν θα νοικιάσω airbnb villa θα σε ενημερώσω .Την έχω επισκεφτεί εγω γιατί μου άρεσαν οι φωτογραφίες είναι στον Αγιο Ιωάννη επί της Βουλιαγμένης και είναι συν 15 χρόνια από ότι γράφει και οι φωτο αν είναι δικές της είναι πριν 20 χρόνια και το δωμάτιό της πολύ χάλια Για την Νεφέλη αναφέρωμαι οχι για την Εβελίνα
Δευτερον είχα να μπω πολυ καιρό και αναγνώστης του μπου με ενημέρωσε το μεσημέρι στο ραντεβού μασ για τα γραφόμενα σου. Αποκλείεται να μην ειδεσ άλλο υλικό μου πριν το ραντεβού καθωσ σε ολουσ οσουσ μ στέλνουν μήνυμα τουσ κατευθυνω στο ινστα μου όπου μπορουν να δουν ακριβωσ πωσ ειμαι η τουσ στέλνω επιπλεον υλικό.επισησ λόγω ότι δουλεύω με online υπηρεσίες κυρίως πολλοι έχουν κάνει κ video call μαζί μου πριν το ραντεβού η χωρισ ραντεβού.Εσυ δε καταλαβαίνω τι φάση. Όπως και να χει είναι δικαίωμά σου ξαναλέω να λέσ τη γνώμη σου αλλά όχι να παραπληροφορεισ. Εμένα δε μ κανεις ζημιά ουτε καν εσυ εκτιθεσαι . ΦιλακιαΤην έχω επισκεφτεί εγω γιατί μου άρεσαν οι φωτογραφίες είναι στον Αγιο Ιωάννη επί της Βουλιαγμένης και είναι συν 15 χρόνια από ότι γράφει και οι φωτο αν είναι δικές της είναι πριν 20 χρόνια και το δωμάτιό της πολύ χάλια Για την Νεφέλη αναφέρωμαι οχι για την Εβελίνα
Την @NefeliAd .. απο πανω σου ειναι.Καλησπέρα. Έχετε κάποια να μου προτείνετε όχι παραπάνω από 150€; Δεν με ενδιαφέρει να δίνει κωλο.
Εμένα ασε με ειμαι ενα τερασ χαλι μαυρο χαχαχΤην Νεφελη.. απο πανω σου ειναι.
Σε εχω στο ινστα και εισαι ναρα..Εμένα ασε με ειμαι ενα τερασ χαλι μαυρο χαχαχ
Να μην παω να κρυφτώ δηλ ;Σε εχω στο ινστα και εισαι ναρα..
Προσωπικά αν με ρωτάς επειδή σε παρακολουθώ στο ινστα, είσαι μια Όμορφη Γυναίκα.Να μην παω να κρυφτώ δηλ ;