Tekilass
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.942
- Πόντοι
- 486
Στέλνεις μήνυμα και κάνεις τον σταυρό σου να το δει@αυτη την κοπελα την ιωαννα πως στο καλο την βρισκει κανεις???????
Στέλνεις μήνυμα και κάνεις τον σταυρό σου να το δει@αυτη την κοπελα την ιωαννα πως στο καλο την βρισκει κανεις???????
Στέλνεις μύνημα ή ταχυδρομικό περιστέρι καί οποίο δεί πρώτοαυτη την κοπελα την ιωαννα πως στο καλο την βρισκει κανεις???????
viber????? εχω ενα νουμερο εδω και 2χρονια το ιδιο ειναι η το αλλαξε????Στέλνεις μήνυμα και κάνεις τον σταυρό σου να το δει@
Σε τι τελειώνει?Στέλνεις μήνυμα και κάνεις τον σταυρό σου να το δει@
viber????? εχω ενα νουμερο εδω και 2χρονια το ιδιο ειναι η το αλλαξε????
Καρέ του άσου δλδ… Νικολ τη ελληνίδα;Για μια βδομάδα που έρχομαι Αθήνα για δουλειά το ότι έχω κλείσει σερί τα 4 βραδιά με Ιωαννα34, Αριάνα, Νικόλ & Mavie νιώθω πολύ τυχερος. Άραγε υπάρχει κάτι που να μπορεί να το κάνει καλύτερο? Νομίζω όχι. Εννοείται θα παραθέσω κριτικές.
αυτο ειναι μαλλον σιγουρο!!!!!!!! ...αλλα ισως το δικα μου να μην τα θελει....ουτε τα μηνυματα δεν εχει διαβασει!!!!!!!!χαχαχαχα!!!Μη σκας μύστη, αυτή θέλει τα λεφτά σου πιο πολύ αποτι εσύ το μουνι της
Αν λέμε για μια γύφτο βουλγαρα μακριά !!!!! Αλλά θυμάμαι είχε ίσιο μαλλί αν δε κάνω λάθος . Αν ξέρει κανείς αν έχει έρθει καινούργια ας ενημερώσειξερει κανεις ποια ειναι αυτη η αδυνατη μελαγχροινη σγουρομαλλα που αραζει εξω αο το στρατοπεδο του ρουφ επι της πετρου ραλλη?
Ο @dimigoall είναι ο μέντορας μου εδώ μέσα τον ακούμε με κλειστά μάτια χωρίς μα και μουΑμα είναι να γλύψω το χέρι μου ρε φίλε.. χωρίς να πληρώσω.. εκτος και αν μου πει ο @dimigoall , οτι εχω άδικο..
Ότι θα το δει θα το δει απλά θα σου πει ότι είναι ήδη κλεισμένη για κάνα μήνα . Τη πρώτη φορά που μου απάντησε ήταν Νοέμβρη πέρυσι και μου κλεισε για τέλη Γενάρη νόμιζα ότι μου έκανε πλάκαΣτέλνεις μήνυμα και κάνεις τον σταυρό σου να το δει@
Τυπε έχω κλεισμένο ραντεβού για τον Ιούνιο του Αγίου Πνεύματος.αυτο ειναι μαλλον σιγουρο!!!!!!!! ...αλλα ισως το δικα μου να μην τα θελει....ουτε τα μηνυματα δεν εχει διαβασει!!!!!!!!χαχαχαχα!!!
Είναι μία λέρα αυτόςΟ @dimigoall είναι ο μέντορας μου εδώ μέσα τον ακούμε με κλειστά μάτια χωρίς μα και μου
Τι κερδίζω;@dimigoall .. κανε μου ένα like , να πάω στα 1000....
Εχω κσι εγω για τρίτη 28 του μηνου 12:30 με 14:00 το ανταλλάσω (Μαύρη αγορά το κάναμε)Τυπε έχω κλεισμένο ραντεβού για τον Ιούνιο του Αγίου Πνεύματος.
Επειδή τελικά θα φύγω τριήμερο θες να πας στη θέση μου;
Πολύ καλή η ιδέα σου!πιάνεις κ κλείνεις καμία 10αρια ραντεβού σε άσχετα χρονικά σημεία κ όταν έρχεται η ώρα τα πουλάς εδώ μέσα σε όποιον βιάζεται κ με ανταλλαγή το δικό του ραντεβού οπότε είναι να το έχεις καβατζα για μπίζνα μέταΕχω κσι εγω για τρίτη 28 του μηνου 12:30 με 14:00 το ανταλλάσω (Μαύρη αγορά το κάναμε)
Ρε τελικά.. έγινες 42 ; ΣκατογερεΕχω κσι εγω για τρίτη 28 του μηνου 12:30 με 14:00 το ανταλλάσω (Μαύρη αγορά το κάναμε)
τυχαια τη πετυχα στο ινστα και ρωτησα.....Ο Τάκης σου την σύστησε; 50 ευρώ το τρίωρο;
Πολλά υγρά νά πιείς πανουληΕγώ έχω ραντεβού με την Ιωάννα την Πέμπτη και δεν το ανταλλάσσω με τίποτα.