dem
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2005
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.476
- Πόντοι
- 8.345
Εγώ νομίζω πώς είναι στο σεεκινγκ και έχει και αγγελία στο γιουρογκιρλς
Στο seeking ειναι ναι,το εγραψα πιο πανω
Εγώ νομίζω πώς είναι στο σεεκινγκ και έχει και αγγελία στο γιουρογκιρλς
Καλησπέρα έχουμε τηλέφωνο για Ιωάννα?Εντάξει νομίζω υπερβάλλεις λίγο. Ναι θα σε κουράσει αρκετά γιατί είναι λυσάρα, αλλά εάν έχεις μια καλή φυσική κατάσταση, μια χαρά θα βγει το session. Το πρόβλημα είναι να σε αφήσει να πάρεις δυο ανάσες στο ενδιάμεσο για να ανακτήσεις δυνάμεις γιατί θέλει κι άλλο.
Η Ιωάννα είναι VFM και αυτή τη στιγμή παίζει χωρίς συναγωνισμό, τόσο στα λεφτά που ζητάει όσο και στις υπηρεσίες, το πρόβλημα όμως είναι ότι ορισμένοι που ζητάνε και εμφάνιση, η Ιωάννα δεν τους καλύπτει.
Εντελώς καλοπροαίρετα.
Εγώ που της είχα στείλει πριν κάνα μήνα που την ξανακουβεντιασαμε , δεν μου απάντησε ποτέ.Fb Μάρθα μασαζ
Έχει πολύ δύσκολη επικοινωνία... απαντάει όποτε έχει κέφια και στο τηλέφωνο που την πήρα εγώ ότι ερώτηση της έκανα υπήρχε παύση...100% ανοιχτή ακρόαση και της έλεγε τι να μου απαντήσει ένας τύπος που λέει ότι είναι φίλοι!!!Εγώ που της είχα στείλει πριν κάνα μήνα που την ξανακουβεντιασαμε , δεν μου απάντησε ποτέ.
Μια φορά την είχα πάρει στο Κερατσίνι , εκεί στην ιχθυόσκαλα . Είχα κατά ευχαριστηθεί βυζιά.
(φίλος) η supporter for this business, μακάρι να απαντήσει στα τηλ μπας και..Έχει πολύ δύσκολη επικοινωνία... απαντάει όποτε έχει κέφια και στο τηλέφωνο που την πήρα εγώ ότι ερώτηση της έκανα υπήρχε παύση...100% ανοιχτή ακρόαση και της έλεγε τι να μου απαντήσει ένας τύπος που λέει ότι είναι φίλοι!!!
Πες μας λεπτομέρειες για το ραντεβού αν θέλεις
Αυτό το αγγλικό που είπες(φίλος) η supporter for this business, μακάρι να απαντήσει στα τηλ μπας και..
Ηρεμη παρουσία. Κέρασε ποτάκι ,κάτσαμε λίγο και τα είπαμε. Στα του αγώνα είχα περάσει αρκετά καλά . Φοβερά βυζιά , δεν ξεκολουσα το στόμα μου από εκεί. Και πεντακαθαρη.Έχει πολύ δύσκολη επικοινωνία... απαντάει όποτε έχει κέφια και στο τηλέφωνο που την πήρα εγώ ότι ερώτηση της έκανα υπήρχε παύση...100% ανοιχτή ακρόαση και της έλεγε τι να μου απαντήσει ένας τύπος που λέει ότι είναι φίλοι!!!
Πες μας λεπτομέρειες για το ραντεβού αν θέλεις
Ποσο πλήρωσες συναγωνιστή ; Ήταν για δυο πιστολιές ;;Ηρεμη παρουσία. Κέρασε ποτάκι ,κάτσαμε λίγο και τα είπαμε. Στα του αγώνα είχα περάσει αρκετά καλά . Φοβερά βυζιά , δεν ξεκολουσα το στόμα μου από εκεί. Και πεντακαθαρη.
Το μόνο που θυμάμαι σαν αρνητικο που μου είχε μείνει είναι ότι στα εξήντα λεπτά ακριβώς χτύπησε το κουδούνι . Μου είπε ότι ήταν ο επόμενος , αλλά είχα μια διαίσθηση πως απλά ήταν ο φίλος της. Δεν ξέρω γιατί ένιωσα έτσι , από ένστικτο. Γενικά είχα περάσει πολύ ωραία.
Εντάξει φίλε , δεν την ξέρω αλλά οκ θα ρίξω μια ματιά, ευχαριστώ !Όσοι έχουν παρατηρήσει σωστά τις φώτο είναι η σεξυροσιαν απ instagram κατά 98.5%
Τι ένστικτο ποτέ δεν κάνει λάθος φίλτατεΗρεμη παρουσία. Κέρασε ποτάκι ,κάτσαμε λίγο και τα είπαμε. Στα του αγώνα είχα περάσει αρκετά καλά . Φοβερά βυζιά , δεν ξεκολουσα το στόμα μου από εκεί. Και πεντακαθαρη.
Το μόνο που θυμάμαι σαν αρνητικο που μου είχε μείνει είναι ότι στα εξήντα λεπτά ακριβώς χτύπησε το κουδούνι . Μου είπε ότι ήταν ο επόμενος , αλλά είχα μια διαίσθηση πως απλά ήταν ο φίλος της. Δεν ξέρω γιατί ένιωσα έτσι , από ένστικτο. Γενικά είχα περάσει πολύ ωραία.
Τώρα το κοστολόγιο για κάποιο λόγο ανέβηκε αλλά καλύτερα μιλά μαζί τηςΕντάξει φίλε , δεν την ξέρω αλλά οκ θα ρίξω μια ματιά, ευχαριστώ !
Σίγουρα ήταν αυτός ο Γιώργος ο "φιλος"Ηρεμη παρουσία. Κέρασε ποτάκι ,κάτσαμε λίγο και τα είπαμε. Στα του αγώνα είχα περάσει αρκετά καλά . Φοβερά βυζιά , δεν ξεκολουσα το στόμα μου από εκεί. Και πεντακαθαρη.
30€ μασάζ ισπανικό πίπα με προφυλακτικό 30λεπταΠοσο πλήρωσες συναγωνιστή ; Ήταν για δυο πιστολιές ;;
Δυο πιστολιες ήταν. Λεφτά με συγχωρείς δεν θυμάμαι καθόλου .Ποσο πλήρωσες συναγωνιστή ; Ήταν για δυο πιστολιές ;;
Μπορείς να μου στείλεις το τηλέφωνο να την καλέσω;; Εν τω μεταξύ μου είχε δώσει και κάρτα τοτε. Μια μπλε . Έτυχε και την είδα πρόσφατα σε ένα συρτάρι και την θυμήθηκα. Αν την κράτησα θα την βγάλω και φωτό χαχα.30€ μασάζ ισπανικό πίπα με προφυλακτικό 30λεπτα
50€ με σεξ αυτό μου είπε.
( προφανώς 30λεπτα μια φορά)
Στον χώρο της Σαλαμίνα
30€ μασάζ ισπανικό πίπα με προφυλακτικό 30λεπτα
50€ με σεξ αυτό μου είπε.
( προφανώς 30λεπτα μια φορά)
Στον χώρο της Σαλαμίνα
Ποιος πάει Σαλαμίνα; Μόνο οι κοντινοί
Πέρασε τη φωτο και από δω μια βολτα αδερφέ !Μπορείς να μου στείλεις το τηλέφωνο να την καλέσω;; Εν τω μεταξύ μου είχε δώσει και κάρτα τοτε. Μια μπλε . Έτυχε και την είδα πρόσφατα σε ένα συρτάρι και την θυμήθηκα. Αν την κράτησα θα την βγάλω και φωτό χαχα.
στην ηλικία συμφωνώ απόλυτα 40+φαινεται θα ξεχασε τον ΦΠΑ και στην τιμη ο φιλος,εκτος απο την ηλικια