Skf
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2021
- Like
- 4.459
- Πόντοι
- 446
Καλά από αυτόν δεν πιστεύω τίποτα...o Περαματιώτης είχε δοκιμάσει από ότι θυμάμαι, γιατί το κουβεντιάζαμε πιος θα πρωτοπάει, αλλά δεν ενθουσιάστηκε
Καλά από αυτόν δεν πιστεύω τίποτα...o Περαματιώτης είχε δοκιμάσει από ότι θυμάμαι, γιατί το κουβεντιάζαμε πιος θα πρωτοπάει, αλλά δεν ενθουσιάστηκε
Υπάρχει ινφο για την δεσποινίς? Μακάρι να αξίζειΙσχύει...δεν την ήξερα λίγες μέρες την ανακάλυψα μέσω fb .
Είναι λίγο μπαμπατσικη αλλά με βυζάρες και γλυκό πρόσωπο.
Πλέον είναι Σαλαμίνα και εκεί κάνει ραντεβού αλλά δεν έχω δοκιμάσει.
Αν κάποιος έχει εμπειρία θα ήταν που ήταν πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες.
Ακόμα δεν μας έχει απαντήσει κανένας.... περιμένω και εγώ γιατί εχθές της έστειλα για ραντεβού αλλά δεν μπορούσε....Υπάρχει ινφο για την δεσποινίς? Μακάρι να αξίζει
Ακόμα δεν μας έχει απαντήσει κανένας.... περιμένω και εγώ γιατί εχθές της έστειλα για ραντεβού αλλά δεν μπορούσε....
Ποια είναι η πλατφόρμα παρακαλώ;
Μα γι' αυτό ρώτησα...Λέω, βγήκε καινούρια εφαρμογή κι έχω χάσει επεισόδια;Στο seeking είναι, αλλά μην της λέτε πλατφόρμες ρε παιδια, σαιτ είναι.
Με διαολιζιε αυτό το πράγμα που ονομάζουνε τα πάντα πλατφόρμες τα πρωιναδικα λες και είναι δύσκολο να πούνε streaming υπηρεσία ή site
Το μπουρδελο το νετφλιξ φταίει για ολα
Fb Μάρθα μασαζΠου την βρίσκουμε αυτή βρε παιδιά?
Για να δούμε μπας και βγάζει κ δεύτερο προφίλ πάντως η ίδια θα είναι Ε(δες πμ) ?Fb Μάρθα μασαζ
Δεν κατάλαβα. Πως προέκυψε αυτός ο αριθ. τηλ. ; Δηλαδή είναι μούφα ;και εγω το ιδιο αισθανθηκα οτι ειναι μια γλυκια και ευγενικη κοπελα την πηρα σε αυτον τον αριθμο
+41 78 265 4411 αλλα η τιμη στον χωρο της ειναι 220 εκτος 180 για μια ωρα
Πολύ καλό φαίνεται άραγε λέει τίποτα από υπηρεσίεςΚαλημέρα ρε αλάνια ..έχει δοκιμάσει κανείς ?.. φαίνεται τουμπανο..https://www.sexylist.gr/aggelies-callgirl/%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%af%ce%b4%ce%b1-174-%ce%bc%ce%b5%ce%bb%ce%b1%cf%87%cf%81%ce%b9%ce%bd%ce%ae-%ce%ad%cf%81%cf%87%ce%bf%ce%bc%ce%b1%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%bf-%cf%87%cf%8e%cf%81/
Καλημέρα ρε αλάνια ..έχει δοκιμάσει κανείς ?.. φαίνεται τουμπανο..https://www.sexylist.gr/aggelies-callgirl/%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%af%ce%b4%ce%b1-174-%ce%bc%ce%b5%ce%bb%ce%b1%cf%87%cf%81%ce%b9%ce%bd%ce%ae-%ce%ad%cf%81%cf%87%ce%bf%ce%bc%ce%b1%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%bf-%cf%87%cf%8e%cf%81/
εδώ είστε...Πολύ καλό φαίνεται άραγε λέει τίποτα από υπηρεσίες
Αδερφέ είναι η ίδια με την κρητική που αναφέρει ο φίλος ;;εδώ είστε...
Όλες οι κριτικές για την Βάνα - Silver Spa
Όλες οι κριτικές για την Βάνα - Silver Spawww.bourdela.com
νομίζω είναι η Σταυρούλα απ το ίδιο γραφείοΟ άσχετος …αυτή κάνει παρέα με την αριανα . Είναι του χωρού; Login • Instagram
Συγνώμη αν έχει αναφερθεί στο παρελθόν.
Ούτε καν!!νομίζω είναι η Σταυρούλα απ το ίδιο γραφείο
νομίζω είναι η Σταυρούλα απ το ίδιο γρ
ρε τυπε τι νουμερο πηρες?αφου το γραφει το τηλ της στην αγγελια και ειναι ελληνικοκαι εγω το ιδιο αισθανθηκα οτι ειναι μια γλυκια και ευγενικη κοπελα την πηρα σε αυτον τον αριθμο
+41 78 265 4411 αλλα η τιμη στον χωρο της ειναι 220 εκτος 180 για μια ωρα
Η Σταυρουλα δεν ειναι με τιποτα!νομίζω είναι η Σταυρούλα απ το ίδιο γραφείο
Εγώ νομίζω πώς είναι στο σεεκινγκ και έχει και αγγελία στο γιουρογκιρλςLogin • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Εχει κανεις εικο
Η Σταυρουλα δεν ειναι με τιποτα!