Markella l
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2024
- Like
- 663
- Πόντοι
- 80
Που να να ξερω πως θα τραβηξει τοσο πολυ
Σε παω με χιλια να ξερεις ααχχαχαχαχχαχχααχχαχΣορρυ που πηγα 9 ωρα σπιτι μου μετα απο κλαμπ και κοιμηθηκα ξύπνησα στις 3 δεν θα ξανα γινει
Τουλαχιστον ειναι ειλικρινης αλλη θα ελεγε οτι εχω πολλα προβληματα δεν ξερεις και τετοιαΆλλη μια σοβαρή επαγγελματίας υπεύθυνη κ συνεπής!άλλη φορά κούκλα μου καλό θα ήταν να μη κλείνεις ραντεβού που δε μπορείς τελικά να τηρησεις
Υπευθυνότητα λέγεται κ επαγγελματισμός...θα σου έλεγα να το κοιτάξεις στο λεξικό αλλά μάλλον δε θα ξέρεις τι είναι αυτό οπότε γκουγκλαρε τα όλο κ κάτι σχετικό θα βρεις...ίσως κ με εικόνες να σε βοηθήσει!Που να να ξερω πως θα τραβηξει τοσο πολυ
Κ στις δύο περιπτώσεις το μαύρισμα πέφτει σύννεφο οπότε ότι μλκ κ να πουν το ίδιο μου κάνειΤουλαχιστον ειναι ειλικρινης αλλη θα ελεγε οτι εχω πολλα προβληματα δεν ξερεις και τετοια
Σορρυ που πηγα 9 ωρα σπιτι μου μετα απο κλαμπ και κοιμηθηκα ξύπνησα στις 3 δεν θα ξανα γινει
Ντάξει αδελφέ λαρωσε λιγο εσυ γιατι θίχτηκες κανΥπευθυνότητα λέγεται κ επαγγελματισμός...θα σου έλεγα να το κοιτάξεις στο λεξικό αλλά μάλλον δε θα ξέρεις τι είναι αυτό οπότε γκουγκλαρε τα όλο κ κάτι σχετικό θα βρεις...ίσως κ με εικόνες να σε βοηθήσει!
Καλές δουλειές
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κ στις δύο περιπτώσεις το μαύρισμα πέφτει σύννεφο οπότε ότι μλκ κ να πουν το ίδιο μου κάνει
Νταξ αδερφέ λαρος είμαι να ουμε..Ντάξει αδελφέ λαρωσε λιγο εσυ γιατι θίχτηκες καν
Γενικα λαρωνεις τις κυριακες?Ντάξει αδελφέ λαρωσε λιγο εσυ γιατι θίχτηκες καν
Σορρυ που πηγα 9 ωρα σπιτι μου μετα απο κλαμπ και κοιμηθηκα ξύπνησα στις 3 δεν θα ξανα γινει
Κυριακάτικο πρεπει να γίνει η συμπεριφορά που λέει ότι ξενυχτισε στο κλαμπ σα να ναι δικαιολογία κιόλας κ το πιστεύει ότι αυτή την καλύπτει!σα να σου λέω "σε γράφω στ'αρχιδια μου τώρα γτ ενοχλείς;;"Κυριακάτικο έπρεπε να γίνει αυτό "στήσιμο από εργαζόμενη λόγω εκτάκτου ξενύχτι σέ club"
Κάπου τό έχω ξανά δεί αυτό εδώ αλλά με άλλη δικαιολογία. Εκεί νομίζω έπεσαν τίτλοι τέλους.Κυριακάτικο πρεπει να γίνει η συμπεριφορά που λέει ότι ξενυχτισε στο κλαμπ σα να ναι δικαιολογία κιόλας κ το πιστεύει ότι αυτή την καλύπτει!σα να σου λέω "σε γράφω στ'αρχιδια μου τώρα γτ ενοχλείς;;"
Ενώ τώρα δικαιολογητε ακόμα;; απαλλάσσεται λόγο ηλιθιότητας;;;Κάπου τό έχω ξανά δεί αυτό εδώ αλλά με άλλη δικαιολογία. Εκεί νομίζω έπεσαν τίτλοι τέλους.
Καμία δικαιολογία για εμένα σε τέτοια θέματα οποία και νά είναι.Ενώ τώρα δικαιολογητε ακόμα;; απαλλάσσεται λόγο ηλιθιότητας;;;
Αδερφέ ποσό πάει το μαλλι ;;;Αναλόγως τα γούστα σου, εγώ είχα περάσει τουμοανο, δεν θα κλάψεις τα λεφτά το μόνο σίγουρο
Δεν είναι δικαιολογίαΚυριακάτικο πρεπει να γίνει η συμπεριφορά που λέει ότι ξενυχτισε στο κλαμπ σα να ναι δικαιολογία κιόλας κ το πιστεύει ότι αυτή την καλύπτει!σα να σου λέω "σε γράφω στ'αρχιδια μου τώρα γτ ενοχλείς;;"
κοπελια σε μια οποιαδηποτε κανονικη δουλεια αυτο ειναι λογος απολυσης.σοβαρεψου γιατι αν δε θες να δουλευεις σε κανονικη δουλεια πρεπει να σαι μια ζωη πουτανα και για να σαι μια ζωη πουτανα πρεπει να σαι συνεπης στα ραντεβου σου και να γαμιεσαι αρκετα καλα για να αντεχεις στον ανταγωνισμο.καλα μυαλα, σου χρειαζονταιΔεν είναι δικαιολογία