- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.230
- Πόντοι
- 17.085
(ποστ της Αlexia και για την Alexia μεταφέρθηκαν στο thread της)
Έχω πάει με την Δωροθέα αλλά καμμία σχέση έχει αυτή με αυτά που γράφονται στο thread για την γυναίκα30 ως προς εμφάνιση και συμπεριφορά(το κιν. της Δωροθέας λήγει σε ....042). Από κάποια περίεργη συμπεριφορά στα e-mails, στο αρχικό στάδιο για την συνάντηση, συμπεραίνω ότι πρέπει να υπάρχει ένα δίκτυο 2 έως 3 γυναικών με τα ίδια στοιχεία και να μοιράζονται τους "πελάτες". Όμως συναγωνιστές μην απασχολείστε γιατί δεν αξίζει τον κόπο. Αυτή που συνάντησα εγώ ήταν 35+/Μελαχρινή/Κοντή/Πεσμένο στήθος -3/και στο πήδημα ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕ και μου το δήλωσε ότι "μόνον 2 φορές μπορώ και αυτές με το ζόρ"ι.Α, στην πίπα ήταν πραγματικά καλή.Πηγαίνει και στην Εκκλησία 2-φορές την εβδομάδα. Όποιος θέλει στοιχεία ευχαρίστως θα στείλω με PΜ. Εγώ πάντως την πλήρωσα την περιέργεια και σας προειδοποιώ : ΜΑΚΡΙΑ!!!Eχω την εντυπωση οτι η ίδια εμφανίζεται κ ως ΔωροΘεα κ ΑφροδιτηΘεα, αν ξερεις κάποιος ας το επιβεβαιωσουμε, εχω κ τα cotnact της για να το τσεκαρουμε.
Σωστος ο παιχτης !!!Έχω πάει με την Δωροθέα αλλά καμμία σχέση έχει αυτή με αυτά που γράφονται στο thread για την γυναίκα30 ως προς εμφάνιση και συμπεριφορά(το κιν. της Δωροθέας λήγει σε ....042). Από κάποια περίεργη συμπεριφορά στα e-mails, στο αρχικό στάδιο για την συνάντηση, συμπεραίνω ότι πρέπει να υπάρχει ένα δίκτυο 2 έως 3 γυναικών με τα ίδια στοιχεία και να μοιράζονται τους "πελάτες". Όμως συναγωνιστές μην απασχολείστε γιατί δεν αξίζει τον κόπο. Αυτή που συνάντησα εγώ ήταν 35+/Μελαχρινή/Κοντή/Πεσμένο στήθος -3/και στο πήδημα ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕ και μου το δήλωσε ότι "μόνον 2 φορές μπορώ και αυτές με το ζόρ"ι.Α, στην πίπα ήταν πραγματικά καλή.Πηγαίνει και στην Εκκλησία 2-φορές την εβδομάδα. Όποιος θέλει στοιχεία ευχαρίστως θα στείλω με PΜ. Εγώ πάντως την πλήρωσα την περιέργεια και σας προειδοποιώ : ΜΑΚΡΙΑ!!!
Λοιπόν, μόλις βρήκα χρόνο να γράψω μια καθυστερημένη κριτική για την Βανέσα 37 απλά την γράφω εδώ γιατί δεν είδα κατηγορία στο αντίστοιχο section.
Την συνάντησα κατόπιν ανταλλαγής μηνύματος στο midas ένα πρωί πριν από 1 εβδομάδα. Η γυναίκα για τα δικά μου δεδομένα είναι πού όμορφη. Τρομερό στυλ, πολύ ωραίο πρόσωπο και απίστευτα γυμνασμένο σώμα με πολύ καλής ποιότητας πλαστικό στήθος.
Επίσης εγώ τουλάχιστον πέρασα πολύ καλά στο social time με ενδιαφέρουσα κουβεντούλα. Μάλιστα και η ίδια ξεχάστηκε μετά την 2η φορά και χρειάστηκε να της θυμίσω εγώ ότι πέρασε η ώρα γιατί είχα meeting!
Από επιδόσεις τώρα είναι αρκετά καλή αλλά όχι top, αλλά το να καταπίνει όσο σε κοιτάει δίνει πολλά + στην αξιολόγηση μου. Πάντως δείχνει αρκετά μικρότερη από 37.
Εν ολίγοις η Βανέσα συνίσταται για αυτούς που εκτός από επιδόσεις μετράνε και άλλα πράγματα.
Ελπίζω να βοήθησα!
να προσθεσω οτι εχει κυριως gfe attitude και παρα πολυ απαλη επιδερμιδα.
φιλε δωσε καμια περισσοτερη πληροφορηση για το τι εστι Βανέσα απο τιμες και υπηρεσιες τι παιζει??απο οτι ειδα δεν υπαρχει στα cg,οποτε απο που μπορουμε να τη δουμε??
Έχω πάει με την Δωροθέα αλλά καμμία σχέση έχει αυτή με αυτά που γράφονται στο thread για την γυναίκα30 ως προς εμφάνιση και συμπεριφορά(το κιν. της Δωροθέας λήγει σε ....042). Από κάποια περίεργη συμπεριφορά στα e-mails, στο αρχικό στάδιο για την συνάντηση, συμπεραίνω ότι πρέπει να υπάρχει ένα δίκτυο 2 έως 3 γυναικών με τα ίδια στοιχεία και να μοιράζονται τους "πελάτες". Όμως συναγωνιστές μην απασχολείστε γιατί δεν αξίζει τον κόπο. Αυτή που συνάντησα εγώ ήταν 35+/Μελαχρινή/Κοντή/Πεσμένο στήθος -3/και στο πήδημα ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕ και μου το δήλωσε ότι "μόνον 2 φορές μπορώ και αυτές με το ζόρ"ι.Α, στην πίπα ήταν πραγματικά καλή.Πηγαίνει και στην Εκκλησία 2-φορές την εβδομάδα. Όποιος θέλει στοιχεία ευχαρίστως θα στείλω με PΜ. Εγώ πάντως την πλήρωσα την περιέργεια και σας προειδοποιώ : ΜΑΚΡΙΑ!!!
Καλησπέρα πολεμιστές ......
Ξέρουμε κάτι για την Γλυκιά Νανούκα ?????
Από πρόσωπο ότι βλέπεις (προσωπικά την βρίσκω αρκετά γλυκιά),Καλησπέρα πολεμιστές ......
μαν, ξέρεις να φτιάχνεις thread και δε μπορείς να βρεις ένα τηλέφωνο;;;;;Παίδες, μήπως ξέρει κανείς πού μπορώ να βρω στοιχεία επικοινωνίας για την Ειρήνη 20; Thanks!!
αυτο το χοντρομπαζο που ειμαι και φαλαιροκυνηγος η φωκια δουλευει σε μασατζιδικο θ31 καλλιθεαΚαλησπέρα πολεμιστές ......
ευχαρίστω για τις πληροφορίες σας .....
Μπριζολάδικο δηλαδή που άρχισε διαφήμιση ειδών ...........
που ειναι ρε μαν δε την βρισκωΑλλη μια Κυρια απο το mambaru που ζηταει 100 την ωρα.Το ονομα της Оля.Πειραιωτισα. Οσοι πιστοι.....Βαλτε ελλαδα πειραιας 25 ετων sex και την βρηκατε