Επισκέπτης
Τό ύφος τών ανθρώπων λέει πολλά.Δέν είναι δυνατόν μιά εκδιδόμενη νά έχει θανατερά σφιγμένο ύφος σέ επαγγελματική φωτογραφία.Φαντασθείτε πόσο στενόχωρο θά είναι τό γαμήσι της.
Με αυτη την φατσα δεν παει πουθενα πεστης της Carmen !!!
Μονο μεχρι τον ψυχαναλυτη να τις λυση τα προβληματα !!!
http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/22882582483140802685.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny: :2funny: Γιατί είσαι τόσο άσπλαχνος Πρόεδρε? ;D :D :2funny: :2funny: ;)
Ρε αλητη αν τη ζουμαρεις και αλλλο θα δουμε μεχρι και τις τριχες στη μυτη
Το δασακι θες Παιχτη !!
http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/10267957123329134188.jpg[/img[/URL]]
Tσιμπα !!!
[/quote]
Μπλιάχ :'(
Sorry ath60 που δεν κρατησαμε τους τυπους !!!
ετσι ακριβως...Καμμία λύπηση, καμμία κατανόηση, καμμία συμπόνοια, κανένα ευρώ γιά τίς ξ υ ν έ ς.
Δεύτερη συνάντηση με την Άντζελα…. Νομίζω ότι θα τη βάλω στις μόνιμες επιλογές μου, λόγο υπηρεσιών αλλά και λόγο τιμής
Πίπα να ψάχνεις να τον βρεις….και το μενού είχε αυτή τη φορά και κουλούρι…νομίζω ότι ο κωλος της είναι γεννημένος για αυτή τη δουλεία!!!! και το λέει κάποιος που δεν είναι φαν του είδους ;)
Είπαμε μόνο 2-3 κιλά να χάσει και θα είναι μια από τις καλύτερες περιπτώσεις…κόψε ρε κοριτσάκι μου τις τούρτες
ποια ειναι η ατζελα ρε παιδια ? εχουμε φοτο?Δεύτερη συνάντηση με την Άντζελα…. Νομίζω ότι θα τη βάλω στις μόνιμες επιλογές μου, λόγο υπηρεσιών αλλά και λόγο τιμής
Πίπα να ψάχνεις να τον βρεις….και το μενού είχε αυτή τη φορά και κουλούρι…νομίζω ότι ο κωλος της είναι γεννημένος για αυτή τη δουλεία!!!! και το λέει κάποιος που δεν είναι φαν του είδους ;)
Είπαμε μόνο 2-3 κιλά να χάσει και θα είναι μια από τις καλύτερες περιπτώσεις…κόψε ρε κοριτσάκι μου τις τούρτες
Αυτος εχει δυο βαφτισεις και τρεις γαμους αυτη την εποχη και δεν προλαβαινει !!! ;)Προτεινω να βαλουμε ρεφενε να στειλουμε το φωτογραφο (οδηγο?) του Μιχαλακη σε φωτογραφικο σεμιναριο, γιατι μας εχει πεθανει τους τελευταιους μηνες
αυτ9ο λεω και εγω ποια ειναι τελος παντον , δωστε info τηελεφωνοποια ειναι η ατζελα ρε παιδια ? εχουμε φοτο?
εσυ ετσι και δεις μια να εχει βγει στο γυαλι σου εχει σηκωθει ετσι
αυτή εδώ τι λέει ρε παίδες ? ? ?
γνωστό μοντέλο λέει απο πρωινό καφέ...
έχει πάρει κανείς ??? (είναι Θεσσαλονίκη)
Γραφείο παίχτη!!!