pervsexmate
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 285
- Like
- 4.611
- Πόντοι
- 10.751
Οπως λεει ο Κωστας10, εγω αναφερομαι στην Μικαελα για την οποια εγραψα πιο πανω.
Έκανε λάθος ο συναγωνιστής και απάντησε για τη Μικαέλα με λάθος παράθεση.100 την ώρα θέλει η Μόνικα και δεν βλέπω αγγελία ψαχνωντας το τηλ της, μήπως μιλάς για άλλη?
170 ευρω για μια τριανταρα μηπως ειναι πολλα και χωρις κολαρακι ? Λεω μηπως ?Συναντηση με
Η κοπελα ειναι ελληνιδα, σκιννυ εντελως, για εμενα που γουσταρω και δεν εχω θεμα και με καλοφτιαγμενα πλαστικα στηθη το σωμα ειναι 10/10, το προσωπο ομορφο, λεει 30 αλλα θα την εκανα και μικροτερη. Γραμμωμενη κοιλια, ποδια, χερια, γενικα πετρα ολα πανω της, για καποιους ισως παραειναι λεπτη αλλα για εμενα ειναι τελεια, σαν αθλητρια κατηγοριας fitness.
Καινουρια δηλωνει στη δουλεια και την πιστευω αλλα δεν ειναι τρακαρισμενη, εχει καλο σοσιαλ και το εχει στο κρεβατι.
Προσωπικα ειχα απο τις πολυ καλες μου συναντησεις, αν θελουν οι αντμινς ας περασουν καρτελα να γραψω κριτικη.
Μου έχουν πει για μια Ελενάκι Ζουζουνιτσα. Μάλλον παίζει μπάλα αλλά σε που ?
Καλησπέρα. Συνάντηση με τη Μόνικα.
Ότι φαίνεται στις φωτό έρχεται κιόλας.
Πρόσωπο μια χαρούλα, καλό για τα δικά μου γούστα.
Μελαχρινή με όμορφα θα έλεγα χαρακτηριστικά.
Επειδή όμως αυτά είναι και κάπως υποκειμενικά, το αφήνω εδώ.
Στα του αγώνα κάνει ότι μπορεί για να σε ευχαριστήσει και να μείνεις ικανοποιημένος. Νομίζω σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από άλλες.
Τα ελληνικά της πολύ καλά για τα δύο χρόνια που είναι Ελλάδα.
Ελπίζω να βοήθησα κάπως.
Ο αγωνιστής χθες στο Βill 8:30 το απόγευμα στο δωμ.25 που πήρε τον μουναρο και διαβάζει ας δώσει info μιλάμε για μεγάλη μουναρα!
Ενδιαφέρον ινφοΟ αγωνιστής χθες στο Βill 8:30 το απόγευμα στο δωμ.25 που πήρε τον μουναρο και διαβάζει ας δώσει info μιλάμε για μεγάλη μουναρα!
Δύο.Έκανε λάθος ο συναγωνιστής και απάντησε για τη Μικαέλα με λάθος παράθεση.
Δεν υπάρχει αγγελία για τη Μόνικα.
Να μάθουμε αν κάνει cim και αν φιλάει; Επίσης, στα 100 είναι μια ή δυο πιστολιές;
Συγνώμη τύποι αλλά δεν θα πω . Ας μην κάψω το στανταράκι μουΟ αγωνιστής χθες στο Βill 8:30 το απόγευμα στο δωμ.25 που πήρε τον μουναρο και διαβάζει ας δώσει info μιλάμε για μεγάλη μουναρα!
Φιλε πριν 3-4 χρόνια ανέβαινα δωμάτιο πριαμο και βλέπω ένα απίστευτο μόνο που έφευγε απο δωμάτιο στον όροφο.Ο αγωνιστής χθες στο Βill 8:30 το απόγευμα στο δωμ.25 που πήρε τον μουναρο και διαβάζει ας δώσει info μιλάμε για μεγάλη μουναρα!
Φιλε πριν 3-4 χρόνια ανέβαινα δωμάτιο πριαμο και βλέπω ένα απίστευτο μόνο που έφευγε απο δωμάτιο στον όροφο.
Με κοιτα την κοιτώ και της μίλησα επιτοπου, φαινόταν της δουλειας! Τι θεά εισαι εσυ, με όλο το θάρρος κάνεις ραντεβου!
Έτοιμος να ακυρώσω αν μου έλεγε πάμε. Βρεθήκαμε μετά απο 2 ημέρες!
Σε τετοιες περιπτώσεις μιλάς!
Εμενα δεν μου βγαζει την σελιδα!!Μποηδες καλησπερες...Προχθεσινή συνάντηση σε .Bill με ΒΑΝΑ Π.
Γνωστή σε όσους μασαζιαζονται σε λιοτριβι της Συγγρού...
Τούμπανο μελαχρινό, με έφεση στα πνευστά..
Ελληνικού γένους και παλαιάς κοπής θηλυκό...
Στο τερέν :ιδρώνει το στρινγκ και της αρέσει η περιποίηση παντού!
Δεν της το χα να με φινισαρει 2 φορές εντός εξι 10λεπτων!
Αγριογλυκοφερνει και δεν μασάει κοτόσουπα!
Όσοι αισθάνονται μοντελοπνιχτοΓκλετσόκουγιες,ας πάνε παρανταουν..
Μην αρχίσετε να μου στέλνετε γράμματα για τηλ..κλπ
Αντέστε στην 6363 σελίδα,στην ανάρτηση του Mikelle 7413και βρείτε αυτό που ζητάτε..
Κι όπως πάντα γράφει ο Θείος Μητς,σεβαστείτε τα κοριτσα για να λάβετε υπηρεσίες...
Εμενα δεν μου βγαζει την σελιδα!!
Τηλεφωνακι σε πμ μπορώ να έχω;Συγνώμη τύποι αλλά δεν θα πω . Ας μην κάψω το στανταράκι μου
Ε ναι τώρα… είναι δυνατόν…;Φιλε πριν 3-4 χρόνια ανέβαινα δωμάτιο πριαμο και βλέπω ένα απίστευτο μόνο που έφευγε απο δωμάτιο στον όροφο.
Με κοιτα την κοιτώ και της μίλησα επιτοπου, φαινόταν της δουλειας! Τι θεά εισαι εσυ, με όλο το θάρρος κάνεις ραντεβου!
Έτοιμος να ακυρώσω αν μου έλεγε πάμε. Βρεθήκαμε μετά απο 2 ημέρες!
Σε τετοιες περιπτώσεις μιλάς!
Ξανθιά υπερπουτανοΠεριγραφή;
200??Καλησπέρα. Συνάντηση με τη Μόνικα.
Ότι φαίνεται στις φωτό έρχεται κιόλας.
Πρόσωπο μια χαρούλα, καλό για τα δικά μου γούστα.
Μελαχρινή με όμορφα θα έλεγα χαρακτηριστικά.
Επειδή όμως αυτά είναι και κάπως υποκειμενικά, το αφήνω εδώ.
Στα του αγώνα κάνει ότι μπορεί για να σε ευχαριστήσει και να μείνεις ικανοποιημένος. Νομίζω σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από άλλες.
Τα ελληνικά της πολύ καλά για τα δύο χρόνια που είναι Ελλάδα.
Ελπίζω να βοήθησα κάπως.