Εμ μια ερώτηση έκανα .....και είδες τι έγραψαν ....
Για ριξε τωρα την επομενη ερωτηση να παμε για sequel!
Εμ μια ερώτηση έκανα .....και είδες τι έγραψαν ....
Εντάξει ρε τύπε η συνταγή είναι για κρέμα προσώπου , δεν είπαμε να την πιεις με σφηνοποτηροΜαλάκα θα κάνει 1 εβδομάδα να μου σηκωθεί μετά από αυτό που διάβασα μόλις.Υγ: σορρυ για το "μαλάκα"
Εγώ σε παραδέχθηκα. Το έγραψα και πριν.Με ένα μήνυμα σου κατάφερες όλοι να ασχολούνται μαζί σου.Μεχρι και η @Anna24 εμφανίστηκε σε αυτό το νημα.Αυτο είναι το μεγαλύτερο παράσημο που μπορείς να λάβεις σε αυτό το site.Εμ μια ερώτηση έκανα .....και είδες τι έγραψαν ....
Κάντο εικόνα, έστω και σαν κρέμα προσώπου...σε προκαλώ...Εντάξει ρε τύπε η συνταγή είναι για κρέμα προσώπου , δεν είπαμε να την πιεις με σφηνοποτηρο
Τι ερώτηση και εσύ μωρέ...Εμ μια ερώτηση έκανα .....και είδες τι έγραψαν ....
Από την άλλη πλευρά είναι περίεργο που ασχολούμαστε με το που θέλει ο @Takis27 να καταλήγει το σπέρμα τουΤι ερώτηση και εσύ μωρέ...
Ψάχνεις 1 από χθες που να μην τα κάνει κατάποση .
Και σε ρωτάμε , τι θέλεις να τα κάνει και απάντηση δεν παίρνουμε .
Ε αρχίζουμε λοιπόν και εμείς τις εικασίες .
Που βλέπεις το περίεργο ...
Ζωντοχηρα λέει όχι χήρα.Αρα το στις 9 του μακαρίτη δεν ισχύει.Εγω αυτό ξερωΣτις 9 του μακαρίτη άλλος μπαίνει μες το σπίτι...τι ξέρουμε για αυτήν εδώ την χήρα? Νάντια πληθωρική 30 άρα ζωντοχήρα σεξοβομβα . Αληθινές φωτός
Πες μου ότι είσαι συνειδητοποιημένο μέλος του bou από το 2008 και δεν έχεις πασαλείψει πρόσωπο γκόμενας με φλόκια χρησιμοποιώντας ως πινέλο το καβλι σου ...Κάντο εικόνα, έστω και σαν κρέμα προσώπου...σε προκαλώ...
Τύπε 13 χρόνια γαμουσα μόνο τη γυναίκα μου αλλά δεν έχει σχέση αυτό... ο τύπος το έκανε χυσιμο αλά Πετρετζικη.. αλόη, αγγούρια...Πες μου ότι είσαι συνειδητοποιημένο μέλος του bou από το 2008 και δεν έχεις πασαλείψει πρόσωπο γκόμενας με φλόκια χρησιμοποιώντας ως πινέλο το καβλι σου ...
Αυτός που δίνεις την απάντηση είναι ο ΠετρετζικηςΤύπε 13 χρόνια γαμουσα μόνο τη γυναίκα μου αλλά δεν έχει σχέση αυτό... ο τύπος το έκανε χυσιμο αλά Πετρετζικη.. αλόη, αγγούρια...
Ποιος τύπος ρε τρελέ , εγώ την έγραψα την συνταγή ...Τύπε 13 χρόνια γαμουσα μόνο τη γυναίκα μου αλλά δεν έχει σχέση αυτό... ο τύπος το έκανε χυσιμο αλά Πετρετζικη.. αλόη, αγγούρια...
Προβατίνα οχι;Εγω ειμαι του παϊδακίου και της γουρουνοπουλας όμως ! Λυπάμαι!
Πω ρε φιλαρακι, και μολις εφαγα…Επίσης μπορούμε τα φλόκια μας να τα μαζεύουμε σε Βαζάκι . Προσθέτουμε χυμό αλόης , φιλετακια από ροδέλες αγγουριού και πατάτας και έχουμε μια πολύ καλή μάσκα προσώπου .
Να μας δώσει μια τοποθέτηση και η δεσποινίς @Anna24 καθότι όλος αυτός ο χαμός για τα χυσια του αγαπητού έγινε εξαιτίας της ...
Δεν το πρόσεξαΠοιος τύπος ρε τρελέ , εγώ την έγραψα την συνταγή ...
Οχι τόσο όσο τα άλλα...Προβατίνα οχι;
Μετά από αυτό θα σου άνοιξε η όρεξη λογικάΠω ρε φιλαρακι, και μολις εφαγα…
Ααααα εδώ τα χαλάμε . Ο βασιλιάς του κρέατος είναι η προβατινουλαΔεν το πρόσεξα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Οχι τόσο όσο τα άλλα...
Οριακα δεν ξερασαΜετά από αυτό θα σου άνοιξε η όρεξη λογικά