Whatever_13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.342
- Πόντοι
- 456
εχει δικο της νημα στο site φιλε....Η Λίζα που γύρισε βίντεο με τσουλφα την βρίσκουμε πουθενά;
εχει δικο της νημα στο site φιλε....Η Λίζα που γύρισε βίντεο με τσουλφα την βρίσκουμε πουθενά;
Ναι δεν τρελαίνομαι κιόλας αλλά μπορώ να το κάνωΣτο νήμα σου δεν είχες πει ότι δε σου αρέσει να τα δείχνεις πριν τα καταπιείς;
Αν σκεφτείς πως άλλες από γραφεία, ζητάνε στην καλύτερη 140+50 (και ανεβαίνει) για κατάποση, τότε η Άννα είναι vfm σε αυτόν το τομέα. Και σαν εικόνα, φτιάχνεσαι.
Ναι δεν τρελαίνομαι κιόλας αλλά μπορώ να το κάνω
Επίσης μπορούμε τα φλόκια μας να τα μαζεύουμε σε Βαζάκι . Προσθέτουμε χυμό αλόης , φιλετακια από ροδέλες αγγουριού και πατάτας και έχουμε μια πολύ καλή μάσκα προσώπου .Το ότι δεν Μ αρέσει που τ καταπίνει..... είναι γούστο δικό μ. Το ότι μερικοί θέλουν να τα καταπίνει είναι δικό τους πρόβλημα .... Τώρα ποιανού λαλακια είναι ...δεν ξέρω...!!
Επίσης μπορούμε τα φλόκια μας να τα μαζεύουμε σε Βαζάκι . Προσθέτουμε χυμό αλόης , φιλετακια από ροδέλες αγγουριού και πατάτας και έχουμε μια πολύ καλή μάσκα προσώπου .
Να μας δώσει μια τοποθέτηση και η δεσποινίς @Anna24 καθότι όλος αυτός ο χαμός για τα χυσια του αγαπητού έγινε εξαιτίας της ...
Ιου ρε παιδιάΕπίσης μπορούμε τα φλόκια μας να τα μαζεύουμε σε Βαζάκι . Προσθέτουμε χυμό αλόης , φιλετακια από ροδέλες αγγουριού και πατάτας και έχουμε μια πολύ καλή μάσκα προσώπου .
Να μας δώσει μια τοποθέτηση και η δεσποινίς @Anna24 καθότι όλος αυτός ο χαμός για τα χυσια του αγαπητού έγινε εξαιτίας της ...
Τον πιάνει μια αηδίαΙου ρε παιδιά
Αυτό το γιουβαρλάκι δεν είναι που ένα φεγγάρι γυρνούσε με το όνομα Roxana...?Είχα παει στον χώρο της πριν περιπου 20 μήνες. Όπως μπήκα βγήκα (για άλλη μια φορά σε άλλη μια ανεξάρτητη).
Όντως είναι αυτή των φωτογραφιων αλλά +15 κιλά και +10 χρόνια. Πριν περιπου 20 μήνες επαναλαμβάνω.
Ο χώρος της ήταν σε ένα διαμέρισμα ψηλά στα Άνω Πατήσια.
Γυρολόγος είναι παντως, βάζει αγγελίες στο κανεσεξ από πολλες επαρχίες.
Τον πιάνει μια αηδία
Ναι ενώ όλα τα άλλα ήταν κομπλεΔικιο εχει η κοπελα. Μα χυμος αλοης; Χαχαχα!
@Anna24 αυτά τους κάνεις;Ιου ρε παιδιά
Νομίζω ότι το επίπεδο έχει πέσει πολύ αυτή τη στιγμή.Αν δεν τα κάνει αφρογαλο για το cappuccino της δεν λέει....
Μπορεί βέβαια πάντα σε αυτά τα επίπεδα να ήταν.Νομίζω ότι το επίπεδο έχει πέσει πολύ αυτή τη στιγμή.
Μαλάκα θα κάνει 1 εβδομάδα να μου σηκωθεί μετά από αυτό που διάβασα μόλις.Υγ: σορρυ για το "μαλάκα"Επίσης μπορούμε τα φλόκια μας να τα μαζεύουμε σε Βαζάκι . Προσθέτουμε χυμό αλόης , φιλετακια από ροδέλες αγγουριού και πατάτας και έχουμε μια πολύ καλή μάσκα προσώπου .
Πες τα ρε αδερφέΜαλάκα θα κάνει 1 εβδομάδα να μου σηκωθεί μετά από αυτό που διάβασα μόλις.Υγ: σορρυ για το "μαλάκα"
ΑντικειμενικάΕμ όλοι οι άλλοι το μαμισαν το θεμα