Whatever_13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.342
- Πόντοι
- 456
Αννα εσυ εχεις δικο σου χωρο ή παιζεις μονο σε hotels?Ξέρουν ξέρουν απλά τους αρέσει να με πειράζουν
Αννα εσυ εχεις δικο σου χωρο ή παιζεις μονο σε hotels?Ξέρουν ξέρουν απλά τους αρέσει να με πειράζουν
Μπορείς να στείλεις πμ??Η φίλη δεν κυκλοφορεί εδώ στο μπου, ούτε έχει αγγελία.
Όποιος κλείσει με την κοπέλα, μπορεί να ζητήσει να έρθουν και οι 2. Για αυτή που συναντάω μπορώ να πω πως αξίζει.
Καλημέρα! Εγώ την έκλεισα για σήμερα δύο ώρες με πρωκτικό στα 250 ευρώ.. μου είπε ότι δεν έχει πρόβλημα χρόνου και τό ξυλικη μέσα στην τιμή..Πρόσεξε όμως η συγκεκριμένη απευθυνεται περισσότερο σε λάτρεις του bdsm και οχι στην φάση μου classic sex...Είναι άλλο κοινό...πέφτει το ξύλο της αρκούδας όπως καταλαβαίνεις οπότε και οι τιμές σε αυτά αλλάζουν!!
Αν θέλω να παίξω ξύλο, πάω να γραφτώ στο Καράτε! Σιγά μη σκάσω 200αρες στο φρικιό!Πρόσεξε όμως η συγκεκριμένη απευθυνεται περισσότερο σε λάτρεις του bdsm και οχι στην φάση μου classic sex...Είναι άλλο κοινό...πέφτει το ξύλο της αρκούδας όπως καταλαβαίνεις οπότε και οι τιμές σε αυτά αλλάζουν!!
Θά υπάρξει ενημέρωση..αν είναι έτσι όπως δείχνει και όχι καμία 15αρια κιλά πιο πάνω είναι καλά.. μου είπε ότι είναι πολυοργασμικη τίς αρέσουν τά πνιξηματα και τό ξύλο.. εμένα μου έκανε γιατί μπορεί να μην είναι και μεταλου αλλά είμαι εγώ οπότε ηχειακι θά παίζει rotting christ και ξύλο..Πωπωωω! Cobra Kai φάση σήμερα στο ξενωδοχειο.....
Αν με στείλει αδιαβαστο φίλε μου τότε θά είναι πετυχημένο τό ραντεβού αφού θά με έχει στραγγιξει..Αντέχει τέτοια .καλή διασκέδαση και....... πρόσεξε μην σε στείλει αδιάβαστο και βαράς 8αρια μόλις τελειώσει το ραντεβού στείλε εδώ να μας πεις την περιπέτεια. Προσοχή στις λαμπάδες μην βάλετε καμία φωτιά εκεί πέρα
Χοτελ κέντρου φίλτατεΑννα εσυ εχεις δικο σου χωρο ή παιζεις μονο σε hotels?
Μπουνιές στα δόντια δέχεται ?Αντέχει τέτοια .καλή διασκέδαση και....... πρόσεξε μην σε στείλει αδιάβαστο και βαράς 8αρια μόλις τελειώσει το ραντεβού στείλε εδώ να μας πεις την περιπέτεια. Προσοχή στις λαμπάδες μην βάλετε καμία φωτιά εκεί πέρα
Δεν λέω γι αυτό αλλά...θα καταλάβεις όταν γίνει η συνάντηση...
Για πες ανοιχτά τί θέλεις να πεις.. εδώ είναι για να λέγονται όλα..Δεν λέω γι αυτό αλλά...θα καταλάβεις όταν γίνει η συνάντηση...
Στρινγκαρα με λάστιχο από σφεντόνα , χοντρό , να το τραβάς ένα μέτρο πίσω και να το αφήνεις να σκάει πάνω στην κωλοτρυπιδαραΝομίζω δέχεται πυροβολισμους στα πόδια με 50€ έξτρα αν δεν κάνω λάθος...
Δεν λέω γι αυτό αλλά...θα καταλάβεις όταν γίνει η συνάντηση...
Μιλάει με γρίφους ο γέροντας ...μιλάς με υπονοούμενα. Πες μας να καταλάβουμε τι εννοείς
Θα πω με τρόπο...σας αρέσουνε να καπνιζετε αφορολόγητα τσιγάρα?
Δηλαδή δεν κάνει εξετάσεις θες να πεις και είναι βρωμιάρα?Θα πω με τρόπο...σας αρέσουνε να καπνιζετε αφορολόγητα τσιγάρα?
Δηλαδή τί θέλει να πει αδερφέ?κατάλαβα καμένη στο ζέσταμα
Μασημένη τροφή θέλετε ρε μυστήριοι ...Δηλαδή δεν κάνει εξετάσεις θες να πεις και είναι βρωμιάρα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δηλαδή τί θέλει να πει αδερφέ?
Αδερφέ μπορεί να είμαι καιρό εδώ αλλά δεν τά ξέρω καλά..αν ήξερα θά βοηθούσα άλλους μιλώντας καθαρά όχι με γρίφους..Μασημένη τροφή θέλετε ρε μυστήριοι ...
Αδερφέ μπορεί να είμαι καιρό εδώ αλλά δεν τά ξέρω καλά..αν ήξερα θά βοηθούσα άλλους μιλώντας καθαρά όχι με γρίφους..
Μια χαρά.. και εμένα επίσης.. ή ζωή είναι ωραία και με ένα μπάφο τά έχει μόνο με εμένα..
Τώρα μήπως κατάλαβες ?
Της αρέσουν τα ντουμάνια
Κατάλαβα θα ντουμανιασει όλος ο όροφος ανοίχτε κανένα παράθυρο
Μέσα στο μουνι θά τό φυσάωΚατάλαβα θα ντουμανιασει όλος ο όροφος ανοίχτε κανένα παράθυρο