Είχα ρωτήσει προ ημερών για δαύτη
Είναι η ίδια με 2 τηλέφωνα
Browse listings and information of seller Alma
kanesex.com
Έχει και άλλα προφίλ και ονόματα σε άλλα sites με τα ίδια ή και άλλα τηλέφωνα όπως εδώ
Γειά σου αγάπη, είμαι μια 26χρονη ανεξάρτητη γυναίκα, μια ξανθιά καυλάρα εδώ για να σου πάρει τα μυαλά απόψε. Έχω κορμάρα και απίστευτο κώλο που δε...
www.etaires.gr
Δεν είναι η Σαμάνθα του βουνού.
Είναι σουπερ σκουπίδι, ρουμανογύφτισσα, 40+ και όχι 26 που λέει,αλλά η ηλικία είναι αδιάφορη.
Συναντηθήκαμε στον Πρίαμο στο Μοσχάτο πρόσφατα . Μπήκε μέσα και έκοψα όλα τα γυφτικα χαρακτηριστικά,(μελαμψό δέρμα και γενικά αίσθηση σκατογυφτιάς) οπότε μπήκα σε αμυντικό mode και είχα τον νου μου,γιατί κάτι ήδη δεν πήγαινε καλά.
Να τονίσω ότι κατόπιν τηλεφωνικής συνενόησης ακομα και 15 λεπτά πριν το γαμήσι είχαμε πεί 80 για 2 πηδήματα και ελεύθερο στοματικό.Βγάζει τα ρουχα της και αφήνει πάνω στο κρεβάτι μωρομάντηλα και μια καπότα .Ζητάει τα λεφτά και τα βάζω στο κομοδίνο δίπλα μου και της λέω εδώ είναι.Με ρώτησε αν θέλω πίπα ακάποτη ή όχι . Της λέω ακάποτη και μου λέει θα μου αφήσεις στο τέλος άλλα 20 ευρώ.
-Αλλα συνεννοηθήκαμε και βλέπω ότι πας να με δαγκώσεις.Και βλέπω μια καπότα.
-Ναι μου λέει,είναι έξτρα το ελεύθερο.
-Ήμουν πολύ συγκεκριμένος στο τηλέφωνο και το έχω και γραμμένο στο Viber απο νωρίτερα και επίσης μια καπότα έχεις βγάλει.
-Ναι μου λέει.Μια φορά σεξ είναι στην ώρα.
Της λέω όπως είσαι μου αφήνεις 25 ευρώ για το δωμάτιο και πούλο. Κάτι έλεγε ότι θα φέρει κόσμο να με δείρουν και ξέρει ποιός είμαι και θα δώ τι θα πάθω αλλά δεν μάσησα.Ντύθηκε και μου είπε ότι αν δεν δώσω το λεφτά θα ουρλιάξει ότι την βιάζω και αμέσως άρχισα να την τραβάω βίντεο για να αποδείξω ότι δεν έκανα τίποτε αν έκανε καμία μαλακία και της είπα πως αν κάνει κατι,on camera πάντα,θα της κάνω μήνυση.Κάτι καντήλια έριξε στα ρουμάνικα και έφυγε απειλώντας με,αλλά παπάρια.Πέρασαν μέρες και εγώ ακομα καλά είμαι και σας τα γράφω.
Γενικά μάθαμε ότι πηδιόμαστε,πλακώσανε και οι γύφτοι. Μακριά και αλάργα.Σκουπίδι απο τα λίγα.