takisarg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2007
- Like
- 1.649
- Πόντοι
- 206
Γιατί δεν ρωτάς την ίδια? Κάτι είχε ακουστεί πάντως για την Αγνή massage, δεν ξέρω αν ισχύουν.Ξέρετε αν κάνει η Κατερίνα μαμπα τρίο ; Και αν ναι, γνωρίζουμε με ποια ;
Γιατί δεν ρωτάς την ίδια? Κάτι είχε ακουστεί πάντως για την Αγνή massage, δεν ξέρω αν ισχύουν.Ξέρετε αν κάνει η Κατερίνα μαμπα τρίο ; Και αν ναι, γνωρίζουμε με ποια ;
Η Μάρτα ........ Περίεργο .
Ακόμα μια πεταμένα λεφτά θέλει και 70 το νούμερο συν ξενοδοχείο.
Συνάντηση πριν λίγες μέρες.
Πάγοκολώνα...
Παραπάνω από μεγαλοκοπελα με μούρη αρκετά σπασμένη κοιλιά σακούλα από γέννες προφανος.
Πίπα κάτω του μετρίου
Δεν δέχεται φιλιά δάχτυλα γενικά δεν δέχεται.
Όχι είπε και στο πρωκτικό αν και η πίσω τρύπα είναι πηγάδι.
Απλά ανοίγει τα πόδια και γ@μας μια τρύπα που από τα ατελείωτα χιλιόμετρα η αίσθηση είναι ότι γ@μας αέρα.
Καμία συμετοχή κανέναν ερωτισμό η απόλυτη ντεκαβλε γκόμενα
(γκόμενα που λέει ο λόγος)
Με τα μισά € και πάλι δεν θα έλεγα.
Ας πάει να προσέχει κάνα παππού καλύτερα γιατί ούτε για ξεφορτωμα δεν κάνει.
Μακριά λοιπόν
Μία κοπέλα με το ίδιο τηλέφωνο πάντως το καλοκαίρι ζητούσε ¨150 δύο εκτονώσεις ελεύθερο στοματικο συν 50 αναλ συν 20 τελείωμα στομα".. προσωπικά -και δεν έχω οικονομικό πρόβλημα- δεν το θεωρώ οκ! ειδικά για κοπέλα της διπλανής πόρτας..Me τη συγκεκριμένη πέρασα υπέροχα καθώς πρόσωπο είναι κοπέλα διπλανής πόρτας , juicy και από τιμή στα οκ πλαίσια .
δυστηχως η 150αρα ειναι βαση για πιτσιρικεςΜία κοπέλα με το ίδιο τηλέφωνο πάντως το καλοκαίρι ζητούσε ¨150 δύο εκτονώσεις ελεύθερο στοματικο συν 50 αναλ συν 20 τελείωμα στομα".. προσωπικά -και δεν έχω οικονομικό πρόβλημα- δεν το θεωρώ οκ! ειδικά για κοπέλα της διπλανής πόρτας..
τι δεν την έχεις πάρει όταν δούλευε στο Μάτζικ?Αληθεύει?
Διότι είναι ΜΟΥΝΑΡΟΣ
πάντα τα είχε τα ταττού...τωρα εχει γεμισει τατουαζ και εχει στεγνωσει πολυ
Οχιτι δεν την έχεις πάρει όταν δούλευε στο Μάτζικ?
ε δεν έχασες και πολλά... μπιμπελό στο κομοδίνο με μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του... αποκλειστικά για μεσήλικες αγαπούληδες χωρίς πολλές απαιτήσεις...
Να ρωτήσω κάτι.
Υπάρχει Ελληνίδα πετίτ με συμπαθητικό στήθος (όχι άβυζη εννοώ) που να έρχεται σπίτια;
Πείτε μου με πμ, γιατί ενδιαφέρομαι να διευρύνω τον κύκλο.
Καθαρή πάνω απ όλα γιατί κυκλοφορούν πολλές εκεί έξω, ελευθέρας βοσκής.
λίγα με τους μεσήλικεςε δεν έχασες και πολλά... μπιμπελό στο κομοδίνο με μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του... αποκλειστικά για μεσήλικες αγαπούληδες χωρίς πολλές απαιτήσεις...
σιγά βρε κωλόγερε θες και να γαμήσεις...λίγα με τους μεσήλικες
είμαστε η ραχοκοκαλιά του αγοραίου έρωτα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
σαν τα μεσαία εισοδήματα για την οικονομία...
Εσύ είσαι άγριο νιάτο τύπε?σιγά βρε κωλόγερε θες και να γαμήσεις...
Μάγκες, παραθέτω εκ νέου το προφίλ της εν λόγω κλέφτρας για να μην την ξαναπατήσει ΚΑΝΕΝΑΣ!!!Φίλε μπράβο σου, που όχι μόνο δεν της έδωσες χρήματα αλλά της ζήτησες κι από πάνω! Έτσι πρέπει να γίνεται και φυσικά εάν πάρει τα λεφτά να κληθεί αμέσως η αστυνομία για κλοπή! Δυστυχώς, αν τσεκαρεις στα προηγούμενα ποστ την περιπέτεια ενός φίλου, η τύπισσα του πήρε τα λεφτά κι αυτός άργησε να ειδοποιήσει την αστυνομία με αποτέλεσμα να μην την προλάβουν επ' αυτοφώρω για λίγα λεπτά! Τα γαμηδια απειλούν με μπράβους και μαλακίες ενώ δεν υπάρχει σχεδόν ποτέ κανένας! Μην μασάτε με τους κουραδομαγκες και να ενεργήσετε σαν τον @iceman1988!
ναι ρε συ... ούτε καν 60 δεν είμαι...Εσύ είσαι άγριο νιάτο τύπε?
Και γαμάς αβέρτα?
Οχι αλλα εστειλα μηνυμα με υπονοουμενο δωρακι και περιμενω...
Οχι αλλα εστειλα μηνυμα με υπονοουμενο δωρακι και περιμενω...
Δεν ακολουθησα,εστειλα ενα αθωο μηνυμα και οτι πιασωΑπό πού προκύπτει ότι είναι του επαγγέλματος; Χιλιάδες τέτοιες που απλά μαζεύουν followers
δεν απαντάει φίλε με τίποταΟχι αλλα εστειλα μηνυμα με υπονοουμενο δωρακι και περιμενω...