Συνάντηση χθες με την κοπέλα.
Αρχικά να πω ότι της έστειλα ότι ζήταγε μέσω μνημάτων και στην συνέχεια συναντηθήκαμε στο Costa Navarino, καθώς κάνει ραντεβού μόνο σε καλά ξενοδοχεία. Πριν το ραντεβού βρεθήκαμε στο εστιατόριο Da Luigi του Costa Navarino. Επειδή δίψαγε λίγο παρήγγειλε μία σαμπάνια Goût de diamants του 2013 και για την λιγούρα πήρε ένα Samundari Khazana, με χαβιάρι, σαλιγκάρια της θάλασσας, αστακό και βρώσιμα κομμάτια χρυσού. Στην συνέχεια μόλις ήρθε και ο συμβαιολογράφος μου ξεκινήσαμε τα διαδικαστικά.
Της έγραψα ένα δυάρι που είχαμε στην Ριζούπολη με θέα την θύρα 3 του γηπέδου του Απόλλωνα. Ένα εξοχικό που μας άφησε ο προπάππους μου στην παραλία Λιβαδοστράτας, το opel astra που έχω για να δουλεύω, ένα παπάκι Honda με την δέσμευση να του αλλάξω λάστιχα, την έβαλα συνδικαιούχο στους τραπεζικούς λογαρισμούς μου, της αγόρασα bitcoin αξίας 10.000 ευρώ. Της έδωσα το διαβατήριό μου και το παλιό μου εκλογικό βοβλιάριο, της έδωσα όλα τα χρυσαφικά που έκλεψα από την θεία μου την Μερόπη και της πήρα αμοιβαία κεφάλαια Global Funds Ομολογιακό Εξωτερικού σε δολάρια ΗΠΑ.
Τελικά δεν κάναμε τίποτα γιατί πέρασε η ώρα. Αλλά η κοπέλα είναι όμορφη και την συστήνω. Επίσης το Samundari Khazana πρέπει να ήταν πολύ νόστιμο. Δεν το δοκίμασα γιατί δεν με άφησε αλλά μύριζε ωραία.