Saftes87
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.273
- Πόντοι
- 201
Μπορεί ας του ευχηθώ καλό καλοκαίρι λοιπόνΜήπως έχει την καλοκαιρινή του άδεια;;; Από όσο ξέρω οι μπατσοι παίρνουν μαζεμένες όσες μέρες δικαιούνται!!!
Μπορεί ας του ευχηθώ καλό καλοκαίρι λοιπόνΜήπως έχει την καλοκαιρινή του άδεια;;; Από όσο ξέρω οι μπατσοι παίρνουν μαζεμένες όσες μέρες δικαιούνται!!!
Και εδώ φιλε
Δεν έχετε Θεό όμως!!! Λέμε είναι μουφα πληροφορίες!!!Στείλε πμ φίλε μου δώσε μου πληροφορίες και στοιχεία επικοινωνίας
Αδελφε αν μπορείς θα ήθελα κι εγώ το τηλ ευχαριστωεχω μια αννούλα 25 χρονων από φαληρο που γουσταρει να γαμιεται και περνει δωράκι... δεν είναι επαγγελματίας. όποιος ψάχνει κάτι τέτοιο και έχει να ανταλλάξει τηλέφωνα ασ στείλει μήνυμα
Τύπε δεν είναι μούφα η Αννούλα που λένε. Έχω πάρει στο παρελθόν, και θα ξανάπαιρνα, αλλά με έβαλε σε black list γιατί μάλλον ήμουν περισσότερο "άγριος" απο όσο ήθελε.Δεν έχετε Θεό όμως!!! Λέμε είναι μουφα πληροφορίες!!!
Φίλε μου εάν σου είναι εύκολο θα ήθελα το τηλέφωνο της ευχαριστώεχω μια αννούλα 25 χρονων από φαληρο που γουσταρει να γαμιεται και περνει δωράκι... δεν είναι επαγγελματίας. όποιος ψάχνει κάτι τέτοιο και έχει να ανταλλάξει τηλέφωνα ασ στείλει μήνυμα
ΟΚ!! Όποιος βρει άκρη, θέλω κι εγώ τότε!!!Τύπε δεν είναι μούφα η Αννούλα που λένε. Έχω πάρει στο παρελθόν, και θα ξανάπαιρνα, αλλά με έβαλε σε black list γιατί μάλλον ήμουν περισσότερο "άγριος" απο όσο ήθελε.
Για να μην αρχίσουν τα μηνύματα, ΔΕΝ έχω κρατήσει το τηλέφωνο της.
Και εδώ φιλε
Στείλε πμ φίλε μου δώσε μου πληροφορίες και στοιχεία επικοινωνίας
και ολοι αυτοι που παραθετω αλλα και πολλοι αλλοι ψηφιζουν να υποθεσω κιολας ε?.Φίλε μου εάν σου είναι εύκολο θα ήθελα το τηλέφωνο της ευχαριστώ
και μουφα να μην ειναι που χλωμο το βλεπω και μονο που παραθετουν ποστ εδω κι ενα χρονο+ φτανει...Δεν έχετε Θεό όμως!!! Λέμε είναι μουφα πληροφορίες!!!
Ελληνομεξικανα..Αντριάννα 6986681308, ελληνομεξκάνα χορεύτρια και κορυφαία γυναίκα. | Etaires
Καλησπερα ξέρουμε κάτι για εδώ;
Καλησπερα, ειμαι νεο μελος, αν μπορεις στειλε μου σε πμ το τηλεφωνο της κοπελας! Σ ευχαρισρω πολυ!εχω μια αννούλα 25 χρονων από φαληρο που γουσταρει να γαμιεται και περνει δωράκι... δεν είναι επαγγελματίας. όποιος ψάχνει κάτι τέτοιο και έχει να ανταλλάξει τηλέφωνα ασ στείλει μήνυμα
Καλημέρα παλικάρι μου. Αν θέλεις στείλε μου και σε μένα το τηλέφωνο . Να είσαι καλάεχω μια αννούλα 25 χρονων από φαληρο που γουσταρει να γαμιεται και περνει δωράκι... δεν είναι επαγγελματίας. όποιος ψάχνει κάτι τέτοιο και έχει να ανταλλάξει τηλέφωνα ασ στείλει μήνυμα
ΑξιοσημείωτοREAL prosopiki
ΠΑνέμορφη . Μορφωμένοι ερωτικά.για σουβαρεσ γνορυμιεσ στο χώρο σασ 6992420217 viber. Αψογα πόδια,φυσικό 5ρι ,πολη όμορφη. ύψος 168. HOTEL. (ta panta, me anal). Καλέστε τηλέφωνο παρακαλώ Τα μηνύματα παραμένουν χώρες απάντηση Ευχαριστώkanesex.com
Έχουμε άποψη εδώ; Κάτι θυμάμαι για ακαποτα κτλ. Έχει πάρει πρόσφατα κανένας ;
Τα κορίτσια του bou, έχουν καλές κριτικές από τα υπόλοιπα μέληΚαμία ομορφούλα πιτσιρικά ανεξάρτητη έχουμε ? Δεν έχω πρόβλημα δίνω και 200 αν τα αξίζει
Αν ισχυει και δεν είναι fake στείλε και εδώ με πμ, για ανταλλαγή, εγώ προσπαθησα να σου στείλω pm αλλά το προφιλ σου δεν μπορεί να δεχτεί μηνυματαεχω μια αννούλα 25 χρονων από φαληρο που γουσταρει να γαμιεται και περνει δωράκι... δεν είναι επαγγελματίας. όποιος ψάχνει κάτι τέτοιο και έχει να ανταλλάξει τηλέφωνα ασ στείλει μήνυμα
εχω μια αννούλα 25 χρονων από φαληρο που γουσταρει να γαμιεται και περνει δωράκι... δεν είναι επαγγελματίας. όποιος ψάχνει κάτι τέτοιο και έχει να ανταλλάξει τηλέφωνα ασ στείλει μήνυμα
μακρυα !!!!!!!!!Αντριάννα 6986681308, ελληνομεξκάνα χορεύτρια και κορυφαία γυναίκα. | Etaires
Καλησπερα ξέρουμε κάτι για εδώ;