dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.300
- Πόντοι
- 3.936
Και εμένα το ίδιο μαζί με αυτές τις 2...Εμένα μου έστειλε αυτήν.
Και εμένα το ίδιο μαζί με αυτές τις 2...Εμένα μου έστειλε αυτήν.
Για τον ίδιο λόγο που κάποιοι κάποιες ζητάνε paysafe ξ προκαταβολή πριν έρθουν στο ραντεβού. Πάντα υπήρχαν, υπάρχουν και ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΡΟΙΔΑ.εφόσον ξέρουν ότι θα τις ξετρυπώσουμε γιατί άραγε το κάνουν;
Θα ήθελα και εγώ να μάθω, σε ευχαριστώ!ανεξαρτητο μαυρακι 21 ετων με τεραστια βυζια στην πατησιων με δικο της χωρο 100ε νορμαλ σεξ χωρις πρωκτικο 2 εκτονωσεις για οποιον ενδιαφερει μηνυμα για να του δωσω fb name.
ΥΓ οταν μαθουμε να μοιραζομαστε θα ειμαστε ολοι κερδισμενοι.
Τα βυζια μου τα έστειλε μαζί. Την ξανθιά οχιΚαι εμένα το ίδιο μαζί με αυτές τις 2...
Χαχαχα ε θα μπέρδεψε την σειρά. Τελικά έχει πάει κανείς???Τα βυζια μου τα έστειλε μαζί. Την ξανθιά οχι
εχω παει ειναι οι γνωστες φλομπες απο την Ηπειρου...Αυτες στις φωτογραφιες παντως δεν προκειται να τις δεις. Αντιθετως θα βρεις δυο απο τις οποιες η μια λεει κατι ελαχιστα μια ξανθια ελλεινιδα και μια αλβανιδα μαλλον(προσωπικη αποψη)... Οταν ειχα ρωτησει για την μελαχρινη απο τις φωτο μαλιστα με ενημερωσαν οτι αυτη ειναι πολυ ακριβη απο 150 και πανω, παει μονο σε ξενοδοχεια κτλ δουλευει μονη της πιο ανξαρτητα....ΠΑΠΑΡΙΕΣ...Χασιμο χρόνου nextΧαχαχα ε θα μπέρδεψε την σειρά. Τελικά έχει πάει κανείς???
Ευχαριστώ. Delete k block ο αριθμόςεχω παει ειναι οι γνωστες φλομπες απο την Ηπειρου...Αυτες στις φωτογραφιες παντως δεν προκειται να τις δεις. Αντιθετως θα βρεις δυο απο τις οποιες η μια λεει κατι ελαχιστα μια ξανθια ελλεινιδα και μια αλβανιδα μαλλον(προσωπικη αποψη)... Οταν ειχα ρωτησει για την μελαχρινη απο τις φωτο μαλιστα με ενημερωσαν οτι αυτη ειναι πολυ ακριβη απο 150 και πανω, παει μονο σε ξενοδοχεια κτλ δουλευει μονη της πιο ανξαρτητα....ΠΑΠΑΡΙΕΣ...Χασιμο χρόνου next
σιγουρα εχει ψευτικες φωτοΤρελαίνομαι να με πέρνεις στα 4 είναι η αγαπημένη μου στάση. - Love List
αγγελίες σεξ από callgirl, άνδρες gay, aggelies gia trans με μεγάλα προσόντα, γυναίκες milf με kinky διαθέσεις και πολλές προτάσεις για σεξ..www.lovelist.com.gr
Ξέρει κανείς τίποτα για την κοπέλα;
Καλησπέρα φίλε μου , μπορείς να μου στείλει π.μ να σε ρωτήσω κάτι γιατί δεν βρίσκω πως γίνεται . ΕυχαριστώΦίλε Κώστα χατ η πρώτη είναι η κατερινα 20 (η Κατια )έχει νήμα εδώ μέσα για την δεύτερη δεν ξέρω .Να είσαι καλά φίλε μου
αν ειναι το ιδιο μαυρακι πουυποψιαζομαι (abby κατι) θα ελεγα μακρια. κομοδινοΘα ήθελα και εγώ να μάθω, σε ευχαριστώ!
Καλημερα και εγω θελω καποια πληροφορια αν υπαρχει ....Μάγκες καλημέρα. Υπάρχει κάποια ανεξάρτητη πορνοστάρ ή γενικά ψηλό διάσημη που να κάνει ραντεβού;;
Η δεύτερη είναι η Τζένη, όταν λέει plus το εννοεί!!! Έχω αναφερθεί αλλά δεν ξέρω σε ποια σελίδα. Βαρέων βαρών κατάσταση, δε λέει όχι αλλά δεν μπορεί να ανταποκριθεί και σε πολλά πολλά λόγω σωματότυπου. Τώρα για σύνθετο δίδυμο δεν έχω ιδέα.Καλησπέρα έχει κανείς άποψη;
Ρεν 6982903200, πλούσια και έντονη εμπειρία μαζι μου απόψε. | Etaires
Έμπειρη 43 χρονών μελαχρινή και όμορφη μιλφάρα, με λένε ρενα. λατρεύω το σεξ, οπότε θα έχω τις ανάγκες σου ψηλά στη λίστα με τις προτεραιότητές μου...www.etaires.gr
Δίδυμο Λεσβιακο φιλιά στο στόμα με την Μαρία απο Θεσσαλονίκη
Η φίλη μου Μαρία απο θεσαλονικη μελαχρινή με μαυρα μακρια μαλλιά μικροκαμωμενη λεπτή 35 χρονων προλαβε γιατί θα φύγει το Σάββατο και θα την έχω το απόγευμα σήμερα 21 Απρίλιου μέχρι αργά το βράδυ και το πρωί έως το μεσημέρι 22 Απριλιου μαζι κοντά μου!!Ειμαι η Τζένη Ελληνίδα 30 χρονων ψηλη plus...kanesex.com
και μενα με εκανε φιλο αλλα απο κει και περα πως το προχωραμε τι δωρακι εχει?Φίλε ναρουτο δεν μπορώ να σου στείλω πμ γιατί δεν έχεις τα απαιτουμενα ποσταρισματα στο φόρουμ και μένα με έκανε φιλο στο ινστα η συγκεκριμένη κοπέλα που αναφέρεις φίλε πιπινη .Καλό Πάσχα σε όλους .