kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.823
- Πόντοι
- 4.496
υπαρχει δυνατοτητα να μαθουμε το τηλεφωνο της ελενας 110? η τροπο επικοινωνιας?ευχαριστω εκ των προτερων
υπαρχει δυνατοτητα να μαθουμε το τηλεφωνο της ελενας 110? η τροπο επικοινωνιας?ευχαριστω εκ των προτερων
αρτεμισπαιδες επειδη γινεται ενα χαος με τις ανεξαρτητες
αν εχετε να μου προτεινετε καλες ανεξαρτητες μεχρι 120 ευρω για φουλ προγραμμα
κατω απο 40 ετων
thanks....
ευχαριστω!
Δεν έχω λόγο να μη δεχτώ την άποψή σου! Απλά σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να δεχτούμε ότι η ίδια αδικεί τον εαυτό της με τον μαλακάκο που έχει βάλει να απαντάει στα μηνύματά της!!Νομίζω ότι την Αλίκη την αδικείς. Πρόσφατα την συνάντησα για 3η φορά. Καλύτερη από της προηγούμενες δύο συναντήσεις. Το μόνο μείον ότι κλέβει χρόνο...η όπως λέω και εγώ 1 φορά αλλά ΚΑΛΗ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Για το θέμα χαρακτήρα απάντησα στον άλλο φίλο παραπάνω.Είσαι λίγο λάθος εδώ. Επειδή έχω προσωπική άποψη και για τις 2 κοπέλες, στο θέμα χαρακτήρα είναι και οι 2 αρκετά καλές.
Στα υπόλοιπα δεν συγκρίνονται. Δεν παίζουν ίδια κατηγορία.
σωστοςςςςςςςςςςΑν η άλλη έχει σκατοχαρακτήρα, λογικά θα φανεί και στις υπηρεσίες. αν όχι την πρώτη φορά σιγουρα τη 2η ή την 3η!
Τι να την κάνεις την Ζαχαροβα αφού οι περισσότεροι εδω μεσα έχουμε παλιές φιλίες με την με την ανηψια του ...Κι εμεις τι να κανουμε ? Να μιλησω στην Ζαχαροβα ? Πες πως την λενε και θα φροντισουμε τα δεοντα
της πουτανας γινεται τυπε. δικιο εχεις.παιδες επειδη γινεται ενα χαος με τις ανεξαρτητες
αν εχετε να μου προτεινετε καλες ανεξαρτητες μεχρι 120 ευρω για φουλ προγραμμα
κατω απο 40 ετων
thanks....
Tι να σου πω ρε μαν. Εμενα η συνομιλια μου στα μηνυματα ηταν μερα και ωρα. Δεν ελυσα κ το κυπριακό.Δεν έχω λόγο να μη δεχτώ την άποψή σου! Απλά σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να δεχτούμε ότι η ίδια αδικεί τον εαυτό της με τον μαλακάκο που έχει βάλει να απαντάει στα μηνύματά της!!
θα προετεινες καποια εσυ απο 100 μεχρι 150 ,,,,θελω να το καν ω σαν δωρο στον εαυτο μου για τα 25α που εφτασαTι να σου πω ρε μαν. Εμενα η συνομιλια μου στα μηνυματα ηταν μερα και ωρα. Δεν ελυσα κ το κυπριακό.
Δεν υπάρχει κάτι να πω.Για το θέμα χαρακτήρα απάντησα στον άλλο φίλο παραπάνω.
Όταν όμως λες δεν παίζουν ίδια κατηγορία? το αναλύεις λίγο?
Και μη ξεχνάμε ότι η Έλενα έχει εκπληκτικό φυσικο στηθος,ενώ η Αλίκη μάλλον φτιαγμένο!Δεν υπάρχει κάτι να πω.
Για εμένα προσωπικά δεν μπορώ να τις Βάλω στην ίδια κατηγορία.
Και σε θέμα εμφάνισης φυσικά αλλά και σε γενικές γραμμές.
Μην παρεξηγηθώ.
Και η ελενα αν γουστάρεις ηλικιακα τέτοιες γυναίκες θα περάσεις πολύ καλά.
Απλά η Αλίκη παρόλο την ηλικία της πολλές μικρότερες θα ζήλευαν το κορμι της και την επιδερμίδα της.
Όπως είπα σε υπηρεσίες και οι 2 είναι δυνατές.
Φτιαγμένο είναι της αλικης αλλά δεν το καταλαβαίνεις με τιποταΚαι μη ξεχνάμε ότι η Έλενα έχει εκπληκτικό φυσικο στηθος,ενώ η Αλίκη μάλλον φτιαγμένο!
Καλυτερα ενας υπολογιστης.Ναι αλλα εαν ειναι καλος...σε γλυτωνει απο μπελαδες.
Αυτές οι φώτο, καθώς και το όνομα παραπέμπουν σε μια κοπέλα με δικό της χώρο νομίζω Καλλιθέα, είχε γράψει εμπειρία ένας συναγωνιστής και είχε σχολιάσει και η ίδια στο νήμα. Ψαχουλεψα πρόχειρα λίγο το νήμα πιο πίσω αλλά δεν βρήκα κάτι παραπάνω.Φοιτήτριες τελειώσαμε εξεταστική κ σα περιμρνμε
6984858206 Είμαστε δυο καυτές φοιτήτριες - Δυο 20 Χρονες κοπελες - όλο χάρη και γοητεία, μπορείς να πάρεις και τις δυο ή και ξεχωριστά. Εχουμε τέλεια κορμία και κωλάρες. Με τέτοια κορμία δεν θα έχεις ούτε έναν λόγο για να μας αντισταθείς. Είμαστε πολυ παιχνιδιαρες που διασκεδάζουν στο κρεβάτι...kanesex.com
Αυτή τη Στεφανια, που ανεβάζει συνέχεια αγγελίες, την έχει πάρει κανείς;;;
Η Έλενα είναι η θεία από το χωριό. Εμένα με χάλασε εμφανισιακά.....πολύ θα έλεγα. Η Αλίκη είναι η γειτόνισσα η οριακά η μαμά του φίλου που θες να.....!! Γούστα είναι αυτά.Δεν υπάρχει κάτι να πω.
Για εμένα προσωπικά δεν μπορώ να τις Βάλω στην ίδια κατηγορία.
Και σε θέμα εμφάνισης φυσικά αλλά και σε γενικές γραμμές.
Μην παρεξηγηθώ.
Και η ελενα αν γουστάρεις ηλικιακα τέτοιες γυναίκες θα περάσεις πολύ καλά.
Απλά η Αλίκη παρόλο την ηλικία της πολλές μικρότερες θα ζήλευαν το κορμι της και την επιδερμίδα της.
Όπως είπα σε υπηρεσίες και οι 2 είναι δυνατές.
Είχα αμφιβολίες....τώρα επινεβναιωθηκαΦτιαγμένο είναι της αλικης αλλά δεν το καταλαβαίνεις με τιποτα
Τυπε άσε τις βίζιτες σε αυτή την ηλικία. Έξω χαμός γίνεται από γκομενακια. Κοίτα πως θα τσ παρτουζωσειςθα προετεινες καποια εσυ απο 100 μεχρι 150 ,,,,θελω να το καν ω σαν δωρο στον εαυτο μου για τα 25α που εφτασα
Όπως το είπες. Το ίδιο μου έβγαλε και εμένα.Η Έλενα είναι η θεία από το χωριό. Εμένα με χάλασε εμφανισιακά.....πολύ θα έλεγα. Η Αλίκη είναι η γειτόνισσα η οριακά η μαμά του φίλου που θες να.....!! Γούστα είναι αυτά.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Είχα αμφιβολίες....τώρα επινεβναιωθηκα
Και που τη βρίσκουμε ; Υπάρχει λινκ;Εμένα μου έστειλε αυτήν.