alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
πρωτα ομως θα με πας στο λακομπα να δοκιμασω το αφρολουτρο!!!!!!!!1
Πω πω μνημη...
Ναι ηταν ενα απο εκεινα τα απιθανα θρεντς του τουρμποθωρ.
Δεν ειναι της δουλειας δικιε μου.
Απλα μπαινει εδω να σπαμαρει και να σπασει τα νευρα των υπολοιπων
Θα χασεις τον χρονο σου... απλα να κοροιδεψει - παιξει ενω δεν εχει
με τι αλλο να περασει την ωρα της θελει.
τραβα γραψε καμια κριτικη για μπουρδελο και παρατα μας εσυ κανε καμια αλλη δουλεια,δω μεσα αντε ρεΔεν ειναι της δουλειας δικιε μου.
Τοτε ειναι διπλη επιτυχια για οποιον την τουμπαρει!!!!
ποσο χρονων εισαι εσυ αγορακι μου? :-* :-* :-*Τοτε ειναι διπλη επιτυχια για οποιον την τουμπαρει!!!!
Τοτε ειναι διπλη επιτυχια για οποιον την τουμπαρει!!!!
Οχι ρε φιλε, δεν φτυνω, σιχαινομαι τα σαλια.Φτυσε στην παλαμη και ξεκινα
ποσο χρονων εισαι εσυ αγορακι μου? :-* :-* :-*
τραβα γραψε καμια κριτικη για μπουρδελο και παρατα μας εσυ κανε καμια αλλη δουλεια,δω μεσα αντε ρε
νταξει,αυτος θελει να γαμησει οχι εσυ,οποτε δεν υπαρχει problem..............Οποιος θέλει νά γαμήσει ένα άτομο όπου τό μόνο πού γνωρίζει είναι ένα θηλυκό ψευδώνυμο....
......είναι ολίγον.......
Δεν ειναι της δουλειας δικιε μου.
νταξει,αυτος θελει να γαμησει οχι εσυ,οποτε δεν υπαρχει problem..............
Mε συγχωρείς άν ήταν τής δουλειάς θά τήν πληρώναμε ΄νά γαμήσουμε μόνο καί μόνο επειδή μπήκε νά γράψει; Nα σοβαρευτούμε.
Εμενα δεν με πολυ αφορα αυτο το θρεντ να σου πω την αληθεια.
Αλλα αν εσυ γουσταρεις να μπαινει καθε λιγο και να σας τα ζαλιζει τσαμπα και βερεσε
... το κανει απο την εποχη του πλεζουρα..... απο τοτε... την ειχε κραξει και αυτος
Πατηστε της μια αναφορα και εσυ και οι αλλοι να το δουν οι διαχειριστες να παρει πουλο να τελειωνετε.
ώχου ρε βόλτεμορτ εθνοσωτήρα και προστάτη απανταχού μπουρδελιάρηδων. μας τα έχεις ζαλίσει ρε φίλε με αυτές τις παπαρο-διευκρινίσεις σου κάθε φορά "η μαριαννα είναι απλή νοικοκυρά που μπαίνει για την πλάκα της και δε θα τη γαμήσουμε". χεστήκαμε ρε φίλε.ξεκόλα και παράτα το , το θέμα πια.τόσο πολύ σε τσούζει ότι προφανώς σε κορόιδεψε εσένα να πιστέψεις το αντίθετο;
κοίτα τη δικιά σου δουλειά και αν θελήσουμε σωτήρα θα σε φωνάξουμε.
ναι... αλλά πρώτα θα μου στείλεις φωτογραφία να δώ πως είσαι για να ξέρω πριν πάμε στο ξενοδοχείο εαν χρειάζεται καμιά στάση πριν στο κρεωπωλείο...
σωστος ο τεσλα!!!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-*από την στιγμή που οι κανόνες του φόρουμ οι οποίοι δίνουν το δημοκρατικό (κακώς για σένα) δικαίωμα σε ΟΛΟΥΣ να μπαίνουν εδώ και να γράφουν, είναι εξίσου άξιο απορίας να ρωτήσω ποιος σου είπε εσένα ότι θέλουμε τα δικά σου σοβαρά πόστ.ίσως προτιμούμε την πλακα της.
δευτερο, δεν είναι τσιφλίκι σου το μαγαζί, τρίτον αν τόσο καιρό πραγματικά έκανε κάτι κακό θα την είχαν αφαιρεσει οι συντονιστές από τις τόσες αναφορές που έχεις κάνει, τέταρτον τον χαρακτηρισμό καραγκιοζάκο-τσιράκι στον επιστρέφω