tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
΄ποιος θα στειλει και σε μενα που μαι σοβαρη μορφωμενη εχω τελειωσει και το πανεπιστημιο?
αν κάνεις καλή πίπα και δίνεις και κώλο θα σου στείλω εγώ.. .
΄ποιος θα στειλει και σε μενα που μαι σοβαρη μορφωμενη εχω τελειωσει και το πανεπιστημιο?
μαρεσει που θες και κωλο εσυαν κάνεις καλή πίπα και δίνεις και κώλο θα σου στείλω εγώ.. .
μαρεσει που θες και κωλο εσυ
Ποια σχολη?΄ποιος θα στειλει και σε μενα που μαι σοβαρη μορφωμενη εχω τελειωσει και το πανεπιστημιο?
μαρεσει που θες και κωλο εσυ
xaxa μαρεσεις γιατι μαντευεις σωστααμα δίνεις δεν θα πούμε και όχι.. πάντως πρέπει να κάνεις καλή πίπα...
Ποια σχολη?
xaxa μαρεσεις γιατι μαντευεις σωστα
Μήν γράφεις αυτονόητα πράγματα.
Τό τί ψάχνω είναι δικό μου θέμα.Απλώς έχω σοβαρές ενστάσεις γιά τό "συνεσταλμένη καί μορφωμένη".Καταθέτουμε τίς σκέψεις μας γιά προβληματισμό.
Τιμες ξερουμε?λοιπόν έλα να σου κάνω ένα τεστ ντράιβ... και αν πάς καλά θα σε προτιμάμε...
Χρησιμοτατη πληροφορια.Καλησπερα.......λοιπον πηρα χθες το πιπινακι γαλακτος.....Παιδια εσκασε ενα κοριτσακι, που μπορει και να μην ειναι 20 οπως λεη.........καποια στιγμη ντραπηκα και ηθελα να το διωξω, αλλα λεω δεν γαμιεται, ειχα και κατι καυλες που λεω ασ το παρη το παλιομπελο........Καλο, λιγο περιεργα αλλα καλο, δεν τα κλεω απλα δεν θα το παρω παλι, οχι για το πηδημα, αλλα πολυ μικρο και δεν με τρελενουν αυτες οι ηλικιες.....Παντως αν καποιον το φτιαχνουν αυτες οι ηλικιες θα περαση καλα......ασε που κανει τα παντα..........και φενεται να το απολαμβανη........
συζητησιμες..........Τιμες ξερουμε?
xaxa μαρεσεις γιατι μαντευεις σωστα
Καλησπερα.......λοιπον πηρα χθες το πιπινακι γαλακτος.....Παιδια εσκασε ενα κοριτσακι, που μπορει και να μην ειναι 20 οπως λεη.........καποια στιγμη ντραπηκα και ηθελα να το διωξω, αλλα λεω δεν γαμιεται, ειχα και κατι καυλες που λεω ασ το παρη το παλιομπελο........Καλο, λιγο περιεργα αλλα καλο, δεν τα κλεω απλα δεν θα το παρω παλι, οχι για το πηδημα, αλλα πολυ μικρο και δεν με τρελενουν αυτες οι ηλικιες.....Παντως αν καποιον το φτιαχνουν αυτες οι ηλικιες θα περαση καλα......ασε που κανει τα παντα..........και φενεται να το απολαμβανη........
πρωτα ομως θα με πας στο λακομπα να δοκιμασω το αφρολουτρο!!!!!!!!1αν δεν δώ και σε δοκιμάσω δεν πιστεύω... εαν είσαι καλή και τα καταπιείς κίολας και είσαι και καθαρή μπορεί και να σκεφτώ να σου δώσω και φιλάκι στο τέλος ;)
συζητησιμες..........
Περίεργο ρέ φίλε.....η ορθογραφία σου μοιάζει πολύ μέ τήν ορθογραφία τής αγγελίας ΄τού "πιπινακίου"!!!
λοιπόν έλα να σου κάνω ένα τεστ ντράιβ... και αν πάς καλά θα σε προτιμάμε...