το σχόλιο έλεγε ότι σκάει ο νταβάς και ζητάει κι άλλα φράγκα, αλλά φαίνεται ότι το έβγαλαν.
Τεσπα, δεν νομίζω κάποιος να θέλει να σκάσει 150+30 ξενοδοχείο = 180 ευρώ γι αυτό το μπάζο, αλλά περί ορέξεως...
από ελληνικό λεξικό Βαλεντίνη=μπάζο
το σχόλιο έλεγε ότι σκάει ο νταβάς και ζητάει κι άλλα φράγκα, αλλά φαίνεται ότι το έβγαλαν.
Τεσπα, δεν νομίζω κάποιος να θέλει να σκάσει 150+30 ξενοδοχείο = 180 ευρώ γι αυτό το μπάζο, αλλά περί ορέξεως...
Φιλοι, καλημερα.
Πριν μια εβδομαδα , ψαχνοντας μεσα στο facebook επεσα πανω σε μια τυπισσα, loui Ntan (ψευδωνυμο), που προμαοταριζε ανεξαρτητες Ελληνιδες.Την εκανα add και της εστειλα mail για περισσοτερες πληροφοριες.
Μου απαντησε οτι μεχρι στιγμης συνεργαζεται με μια Ελληνιδα ονοματι Lidia, μου εστειλε μαλιστα και 2 φωτο της ,οπου το μωρο ηταν οντως αξιολογοτατο!!!150€ η 1 ωρα με CIM ...Εχει πεσει στην αντιληψη καποιου συναγωνιστη αυτη η περιπτωση????
στην πλακα ολοι πρωτοι ειστε... κριμα, γιατι το thread θα χασει εκθεση ιδεων...ναι,να πεις της κοπελας σου να βρει εναν γκομενο της προκοπης.
Να καταθέσω και εγώ τη γνώμη μου για τη Λίζα……
Μια χαρά ελληνικό πιπίνι…μορφωμένο, ευγενέστατο, λίγο ντροπαλό αλλά στο κρεβάτι πολύ καλή ,υπάκουη και τα κάνει όλα.. όλα δεν λέει σε τίποτα όχι
Καλή πρόταση και τιμή διαπραγματεύσιμη…!!
Μήπως να αλλάξω γνώμη για τις ελληνίδες η έπεσα σε εξαίρεση του κανόνα
Δεν σου φάνηκε παθητική στο sex; Εμφανισιακά σου άρεσε; Συγκεκριμένα το πρόσωπο;Να καταθέσω και εγώ τη γνώμη μου για τη Λίζα……
Μια χαρά ελληνικό πιπίνι…μορφωμένο, ευγενέστατο, λίγο ντροπαλό αλλά στο κρεβάτι πολύ καλή ,υπάκουη και τα κάνει όλα.. όλα δεν λέει σε τίποτα όχι
Καλή πρόταση και τιμή διαπραγματεύσιμη…!!
Μήπως να αλλάξω γνώμη για τις ελληνίδες η έπεσα σε εξαίρεση του κανόνα
Δεν σου φάνηκε παθητική στο sex; Εμφανισιακά σου άρεσε; Συγκεκριμένα το πρόσωπο;
εμφανισιακά πως το βλέπεις?
παίρνει 150????
θα γράψω μερικά πράγματα αύριο… τώρα πάω να κοιμηθώ πέρασε η ώρα και αύριο είναι δευτέρα
Δεν ξέρω και ούτε θέλω να μάθω!!!!!για αυτο ρε παιχτες ξερουμε κατι?
ναι ρε δεν λεω οχι απλα περιεργος ειμαι εαν καποιος εχει παρειΔεν ξέρω και ούτε θέλω να μάθω!!!!!
Για ειδικά γούστα.....
Ελπιζω να πληρωνει καλα, αλλιως τη βλεπω να κανει πολλα μασσαζ στον εαυτο της! ;)για αυτο ρε παιχτες ξερουμε κατι?
Βλέπω μεγάλος συνωστισμός με την ουκρανή….!!!!!!