tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Πολυ Μουρτζουφλο αδελφακι μου !!!Δες εδω για Βαλεντινη 25
Δεν χαμογελανε στο χωριο της ?
Πολυ Μουρτζουφλο αδελφακι μου !!!Δες εδω για Βαλεντινη 25
Δεν πολυ μιαζει για γυναικαΔες εδω για Βαλεντινη 25
Πολυ Μουρτζουφλο αδελφακι μου !!!
Σωστοςπάντως μόλις θα παίρνει το 150ευρω, σίγουρα θα σκάει στα γέλια με το μαλάκα που πήγε και της τα έδωσε
Ειναι σαν τα κουρδιστα παιχνιδια τα κουρδιζεις και χοροπηδανε ετσι μολις βρεθει καποιος και τις τα σκασει να δεις τι θα χαρες θα κανειΠολυ Μουρτζουφλο αδελφακι μου !!!
Ωραια σκαει ο νταβατζης της και μετα τι?
Σε ευχαριστω τυπε,φυσικα και δεν αξιζει να δωσεις τοσα λεφτα για τη συγκεκριμενη,ποσο μαλλον οταν παιζει και τραμπουκος στην υποθεση.το σχόλιο έλεγε ότι σκάει ο νταβάς και ζητάει κι άλλα φράγκα, αλλά φαίνεται ότι το έβγαλαν.
Τεσπα, δεν νομίζω κάποιος να θέλει να σκάσει 150+30 ξενοδοχείο = 180 ευρώ γι αυτό το μπάζο, αλλά περί ορέξεως...
Σε ευχαριστω τυπε,φυσικα και δεν αξιζει να δωσεις τοσα λεφτα για τη συγκεκριμενη,ποσο μαλλον οταν παιζει και τραμπουκος στην υποθεση.
Ε οχι και σαν τη Μπελουτσι,αυτη δεν εχει καθολου βυζια :pεπειδή όπως έλεγε και ο einstein η ηλιθιότητα είναι άπειρη αυτό σηκώνει να της κάνεις τρελλό χουνέρι.... σκας σε ένα internet cafe και στέλνεις ένα ωραίο καταγγελτικό mail στα στρουμφάκια και να δούμε αν θα έχει όντως τα κέφια ο πουστράκος να κάνει τέτοια αν μια φορά τουλάχιστον την εβδομάδα η φίλη μας την περνάει στην αστυνομία... δεν συζητάω για το μαύρο που πρέπει να πέσει... τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται (κι ας είναι και σαν την μπελούτσι η κυρία)
το σχόλιο έλεγε ότι σκάει ο νταβάς και ζητάει κι άλλα φράγκα, αλλά φαίνεται ότι το έβγαλαν.
Τεσπα, δεν νομίζω κάποιος να θέλει να σκάσει 150+30 ξενοδοχείο = 180 ευρώ γι αυτό το μπάζο, αλλά περί ορέξεως...
ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ
Έχω μιλήσει μαζί της…φοιτήτρια ΤΕΙ είναι παίρνει 150 την ώρα και κάνει τα βασικά εκτός από cim. Πουλαει λίγο τρέλα και το παίζει μαγκάκι . Από τις Φώτο φαίνεται ολίγον αβυζο… αυτά
απο τις φωτο δειχνει μεγαλη μουφα. 20ευρω και πολλα της ειναι
αλλος ένας αλλά πολύ καλός τρόπος καμουφλάζ είναι το 2σε1 της cosmote ;)Εγώ νομίζω ότι ένας έξυπνος και απλός τρόπος για να αποκτήσεις γαμοκινητό είναι να το παρουσιάσεις στη γυναίκα σου μόλις το αγοράσεις σαν το πιο φυσικό πράγμα του κόσμου, χωρίς δηλ. να χρειάζεται να το αφήνεις στο γραφείο ή να προσπαθείς να το κρύψεις βάζοντας το στο αθόρυβο και τα σχετικά. Και να της πεις ότι ο λόγος που αποφάσισες να το πάρεις, είναι ότι σε αυτό έχεις βάλει μια προπληρωμένη κάρτα sim κάποιας από τις εταιρίες κιν.τηλεφωνίας που προσφέρουν πολύ φθηνά μηνύματα (Frog, Q) και ότι το χρειάζεσαι ακριβώς γι' αυτό το σκοπό, να απαντάς δηλ. με φθηνή χρέωση σε όσους (φίλους, συνεργάτες, πελάτες κλπ.) προτιμούν να επικοινωνούν μαζί σου μέσω μηνυμάτων.
επειδή όπως έλεγε και ο einstein η ηλιθιότητα είναι άπειρη αυτό σηκώνει να της κάνεις τρελλό χουνέρι.... σκας σε ένα internet cafe και στέλνεις ένα ωραίο καταγγελτικό mail στα στρουμφάκια και να δούμε αν θα έχει όντως τα κέφια ο πουστράκος να κάνει τέτοια αν μια φορά τουλάχιστον την εβδομάδα η φίλη μας την περνάει στην αστυνομία... δεν συζητάω για το μαύρο που πρέπει να πέσει... τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται (κι ας είναι και σαν την μπελούτσι η κυρία)
Εκτός από το θέμα της τιμής υπάρχει ένα άλλο σοβαρότερο θέμα με τον Αρη. Ας υποθέσουμε ότι δίνεις όσα όσα για να πηδήξεις μία Ελληνίδα part time πουτάνα και στ' αρχίδια σου το ότι ο Αρης ζητάει 300 την ώρα + ταξί.
Ελα όμως που ζητάει τα λεφτά μπροστά κατατεθειμένα σε τραπεζικό λογαριασμό τουλάχιστον 2 ώρες πριν και αν είναι για ΣΚ από την Παρασκευή. Και υπάρχουν τουλάχιστον 2 μαλάκες (ένας είμαι εγώ επειδή δοκιμάζω τα πάντα σε Ελληνίδες part timers τουλάχιστον για 1 φορά) που έκαναν αυτό που ζήτησε και όταν έσκασε η πίπα και το ραντεβού δεν έγινε άρχισαν οι λαμογιές.
Κατ' αρχήν στέλνει άσχετες φωτό από γκόμενες που αν του πείς "κλείστες τώρα" θα σου αρχίσει τα μα μου σου του γιατί ούτε οι ίδιες δεν έχουν ιδέα ότι κάποιος έχει κατεβάσει φωτό τους για να το παίζει manager "μοντέλων". Οπότε μπορεί να στέιλεις προκαταβολικά το ποσό για να πηδήξεις κάποια που ούτε η ίδια δεν ξέρει ότι κάποιος στέλνει φωτό της άρα πληρώνεις ενώ η γκόμενα δεν υπάρχει.
Ενα σενάριο που παίζει πολύ είναι "μου την έπεσε η αστυνομία με παρακολουθούν δε θα κάνουν ραντεβού οι κοπέλλες για λιγο καιρό".
Στη συνέχεια αν του πείς καλά δε θέλω ραντεβού δώσε τα χρήματα, ή θα βρεί κάποια άσχετη από αυτή που είχες κλείσει να σου στείλει για να σταματήσεις να ζητάς χρήματα, ή θα σου πεί δώσε μου λογαριασμό (δηλαδή αποκάλυψέ μου την πραγματική σου ταυτότητα) να στα καταθέσω.
Ακόμη και αν ρισκάρεις να δώσεις αριθμό λογαριασμού να στα βάλει πίσω θα βρεί 1000 τρόπους να το αναβάλλει μέρα με τη μέρα.
Ο τύπος είναι παθολογικός ψεύτης και μικροαπατεώνας που υπολογίζει πολύ στο ότι δε μπορεί να φανταστεί κάποιος ότι μπορεί να λάει ΤΕΤΟΙΑ ψέμματα και ότι δε θα εκτεθεί κάποιος για 300€ για να τον κυνηγήσει.
Ηθικό δίδαγμα: Αν παρ' όλα αυτά γουστάρετε να γαμήσετε μία από τις Ελληνίδες που ισχυρίζεται ότι έχει (που δεν το βλέπω γιατί οι φωτό που διανέμει τώρα έπαιζαν και παλαιότερα χωρίς ν' αντιστοιχούν σε γκόμενες πραγματικά διαθέσιμες μέσω Αρη) σε καμμία περίπτωση μην καταθέσετε χρήματα προκαταβολικά.
Και εσύ τι της έμαθες , το ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ή το ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ?