Anna24
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2022
- Like
- 22.351
Για την απόδοση της κοπέλας δεν μπορώ να πω κάτι αλλά στο θέμα ντύσιμο/βάψιμο π λες εγώ θέλω να πω οτι εμείς π.είμαστε ανεξάρτητες είμαστε απλές κοπέλες όχι επαγγελματίες κ αυτό είναι κ το ωραίο κατ εμέ. Δηλαδή εγώ πχ π είμαι φοιτήτρια αν έχω κάποιο ραντεβού πρωινές ώρες ε δεν θα Κυκλοφορώ σαν να μαι σερί απο.μπουζούκια (εκτός αν μ ζητηθεί εκ.των προτέρων κάτι συγκεκριμένο σε αουτφιτ κ μπορω να εξυπηρετησω.) τι θεωρώ λίγο Παρωχημένο κ κακόγουστο μπορω να πω. Εχουμε την φρεσκάδα και τη λαμψη της ηλικίας δεν χρειαζόμαστε πέντε κιλά σοβά και λαμέ. Κ εξάλλου αυτό είναι κ π αρέσει σε πολλους. Η καθαριότητα και η περιποίηση είναι εκ των ων ουκ άνευ εννοείται. Τώρα περί ορέξεως κολοκυθοπιτα βέβαια κ.ευτυχώς υπαρχουν κορίτσια για όλα τα γούστα, αλλά εμένα η Κάζουαλ εμφάνιση δεν μ ακούγεται μείον.Πρώτον πανάκριβη
Δεύτερον στο κρεβάτι πολύ μέτρια φιλιά πεταχτά και με το ζόρι .στο ραντεβού έρχεται λες και πάει για καφέ το πρωί με τζιν και αβαφτη. Γενικά μια κοπελίτσα που στον δρόμο δεν την κοιτάς. Έχω βρεθεί 2 φορες μαζί τις και το μετάνιωσα και η δεύτερη πρόσφατη . Θα ανεβάσω και κριτική