giorgos stergiou
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 4.979
- Πόντοι
- 1.706
Είναι το πρεζόνι που λέγαμε ..αυτή τελικά??
Είναι το πρεζόνι που λέγαμε ..αυτή τελικά??
Ηλικία περίπου, πρόσωπο;90 εδωσα,αλλά δνε πλήρωσα δωμάτιο.Πρωκτικό,ελευθερο στοματικό μέσα στο πρόγραμμα.2 εκτονώσεις.
Ναι μερικές από μακριά φαίνονται...αυτή έδειχνε να είναι callgirl
ΝαιΕίναι το πρεζόνι που λέγαμε ..αυτή τελικά??
Αν του δίναμε ανταλλαγή ανταλλακτικά για το Saab ...να δεις πως θα τα έδεινε όλα.Και να το διάβαζε ..σιγά μη μας την έδινε !!..χαχαχα
ΜΑΚΡΙΑ οσο μπορείς .... Ότι χειρότερο εχω δει .... και χοντρή και γρια 65 + και πιάνω απο ολα κακάσχημη ....KaneSex - Δημόσιο προφίλ του χρήστη ΔΑΝΑΗ
Browse listings and information of seller ΔΑΝΑΗkanesex.com
ΔΑΝΑΗ
ΠΛΗΘΩΡΙΚΉ ΖΟΥΜΕΡΉ ΜΕΛΑΧΡΙΝΉ ΜΕ ΑΠΌΛΥΤΗ ΕΧΕΜΎΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΥΛΑ... ΈΡΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΧΏΡΟ ΣΟΥ Η ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΊΟ.
Ζηταει 60 ευρω. Την εχει συναντησει κανεις;
Μήπως γιατί ο καθένας έχει στο μυαλό του διαφορετική "θεία";;;; σε ενδιαφέρει μόνο η εμφάνιση όπως την περιγράφεις;;; ή δε σε νοιάζει και ψάχνεις περισσότερο τις υπηρεσίες;;;; τι budget έχεις ;;; Χωρίς κάποιος να ξέρει τα γούστα σου, τι να σου προτείνει;;; Κάποια που πέρασα καλά εγώ, δε σημαίνει πως θα περάσεις κι εσύ!!! Anyway αν κι έχει αδυνατίσει αρκετά, προτείνω Ιζαμπέλλα.ρε μάγκες γιατι κανεις δεν μου απαντάει στο προηγούμενο ποστ , τι σας εκανα ?
Εγώ αν ήμουν σε φάση πιπινολατρείας και είχα το budget, θα πήγαινα!!!Καλημέρα σ όλους
Ελπίζω να είστε καλά.να ρωτήσω , αξίζει μια καταδρομική στις φοιτήτριες εκεί στο μουσείο που λένε??????Μ έχει βάλει ο διάολος να πάω
Τι εννοείς budget????Εγώ αν ήμουν σε φάση πιπινολατρείας και είχα το budget, θα πήγαινα!!!
Πόσα χρήματα έχεις διαθέσιμα για ξόδεμα. ?Τι εννοείς budget????
ΜΑΚΡΙΑ οσο μπορείς .... Ότι χειρότερο εχω δει .... και χοντρή και γρια 65 + και πιάνω απο ολα κακάσχημη ....
Καλημερα. Για ποιες φοιτητριες λεμε? Εχει καποιος περισσοτερες πληροφοριες?Καλημέρα σ όλους
Ελπίζω να είστε καλά.να ρωτήσω , αξίζει μια καταδρομική στις φοιτήτριες εκεί στο μουσείο που λένε??????Μ έχει βάλει ο διάολος να πάω
Κρυφοστούντιο κάπου στην Ηπείρου, έχει αναλυθεί αρκετά σε προηγούμενες σελίδες, ψάξτε.Καλημερα. Για ποιες φοιτητριες λεμε? Εχει καποιος περισσοτερες πληροφοριες?
Στη σελίδα 5854 και πίσω περίπουΚρυφοστούντιο κάπου στην Ηπείρου, έχει αναλυθεί αρκετά σε προηγούμενες σελίδες, ψάξτε.
Να σαι καλαΚρυφοστούντιο κάπου στην Ηπείρου, έχει αναλυθεί αρκετά σε προηγούμενες σελίδες, ψάξτε.
Στη σελίδα 5854 και πίσω περίπου
εχεις δίκιο δεν το έθεσα σωστά το ερώτημα. με ενδιαφέρει περισσότερο η εμφάνιση δηλαδή να είναι τσουπωτή με πιασίματα να μην έχει δεκάρι σώμα δεν με απασχολεί αλλα να είναι ωραίο και γυναικείο με καμπλύλες να θυμίζει μία ωραία καθημερινη ώριμη γυναίκα. το budget δεν με ενδιαφέρει αρκει να το βρώ οπως το φαντάζομαι. (καταλαβαίνεις τώρα μου έχει μείνει απωθημένο η θεία μου χαχαχα)Μήπως γιατί ο καθένας έχει στο μυαλό του διαφορετική "θεία";;;; σε ενδιαφέρει μόνο η εμφάνιση όπως την περιγράφεις;;; ή δε σε νοιάζει και ψάχνεις περισσότερο τις υπηρεσίες;;;; τι budget έχεις ;;; Χωρίς κάποιος να ξέρει τα γούστα σου, τι να σου προτείνει;;; Κάποια που πέρασα καλά εγώ, δε σημαίνει πως θα περάσεις κι εσύ!!! Anyway αν κι έχει αδυνατίσει αρκετά, προτείνω Ιζαμπέλλα.