Πόπη Ελληνίδα, προσφέρω όλα τα είδη μασάζ και καλύπτω όλα τα γούστα. Έρχομαι αποκλειστικά σε ξενοδοχείο με προτίμηση τα Νότια Προάστια. 60 ΕΥΡΩ 6947 - 402 - 682
kanesex.com
Μιας και μάθαμε,αλλά και πάθαμε...
Πέρα απο την εμφάνιση που είναι υποκειμενική και είναι ανάλογη γουστων,το θέμα που προκύπτει είναι θέμα υγιεινής και υγείας.Κάποτε μου την πάσαρε για μασάζ και μονο ένας γνωστός.Ήρθε σπίτι,έκανε το μασάζ της με ένα στρίνγκ και απλά τα πήρε στο στόμα με μια πίπα.Δεν έκανα τίποτε,αλλο,δεν ακούμπησα-εγλειψα-γάμησα,παρά ταυτα μου ήρθε μια οσμή ξινίλας,αλλά είπα ότι μπορεί να είναι και η ιδέα μου.Κάπου πέρυσι αυτό
Εχθές φίλος και εξωθεσμικός συναγωνιστής την πήρε σε κάποιο ξενοδοχείο στα νότια.Είδα μια συμπαθητική υπέρβαρη κυρία,χαμογεαστή κατα τα άλλα.Γδύθηκε και ξεκίνησαν το γαμήσι.Αυτός δεν γλείφει ποτέ πουτάνες,ούτε γουστάρει και να τις δαχτυλώνει κτλ.Η τύπισσα καβάλησε το καβλί του χωρίς καπότα και μπήκε μέσα και άριχε να κουνιέται.Ο φίλος έφαγε φρίκη και την έδιωξε κακήν κακώς,τερματίζοντας την συνεδρία.Εν πάσει περιιπτώσει,πήγε να πλυθεί και ο πούτσος του ήταν υγρος ακομα απο τα υγρά της κυρίας και έζεχνε ξινομουνίλα.Έβγαλε μέχρι αργά το βράδυ κοκκινίλες και σημερα θα πάει να δεί τι γίνεται.Φυσικά έχει σαλταρει,καθώς είναι λίγο φοβικός.Γενικά είχα ακουσει για αυτή πολλά,τα οποία επιβεβαιώθηκαν.
ΥΓ. στην φρίκη του φίλου,του είπε ότι δεν πειράζει,αφου κανείς δεν την χύνει μέσα.Μετά ντύθηκε και έφυγε χωρίς καν να πλυθεί,όπως δεν πλύθηκε όταν μπήκε.Εν πάσει περιπτώσει όταν μάθω λεπτομέρειες θα ενημερώσω