Συνεύρεση σήμερα με την Νεράιδα 1234 από το ινσταγκραμ. Ειλικρινά μετά από διάφορα που γράφονταν εδώ, μέχρι και για εξ αλλαγής, ήμουν πολύ σφιγμένος για το τι θα δω. Η κοπέλα είναι γυναικάρα. Κορμί φοβερά γυμνασμενο, πρόσωπο με λίγο σκληρά χαρακτηριστικά, αλλά ωραίο και φτιαγμένο βυζί πέτρα.
Ήρθε ντυμένη, όπως της ζήτησα. Κοντό, στενό φόρεμα χωρίς εσώρουχα με βαθύ μπούστο. Μεγάλη καύλα από την πρώτη στιγμή να βλέπεις τα βυζιά της να πιέζουν το στενό φόρεμα και να διαγράφονται οι ρώγες, ενώ από το ντεκολτέ του φορέματος φαινόταν το περισσότερο γυμνό βυζακι της. Πήρα το πλήρες πακέτο με το σκουιρτινγ και δεν το μετάνιωσα καθόλου. Πίπα για Όσκαρ, βαθιά μέχρι το τέρμα. Φιλιά και ερωτισμός. Αδιαμαρτύρητα γαμησι σε ότι στάση ήθελα και ένας κωλος, όνειρο. Μες στο πλήρες πακέτο είναι και ο κωλος. Όμως η ωραιότερη στιγμή ήταν όταν ετριψε το μουνακι της μετο πουτσοκεφαλο μου και άρχισε να χύνει. Αυτή η ζέστη που είχε ο οργασμός της με απογείωσε κυριολεκτικά. Δεν έχω ξανανιώσει τόση καύλα!! Μετά όπως ήταν ο πουτσος μου γεμάτος από την καύλα της, τον πήρε στο στόμα τελειώνοντας με με συνοπτικές διαδικασίες. Φυσικά και θα ξαναβρεθούμε. Στα συν ότι είναι πολύ γλυκός χαρακτήρας με λίγο μπάσα φωνή. Ίσως η σωστή θέση αυτού του κοριτσιού είναι στο νήμα γυμνασμενα call girls.
Ελπίζω να βοήθησα λίγο τους αναποφάσιστους. Το πρόγραμμα της είναι 100 ευρώ η ώρα όσες φορές αντέξεις ή 130 με επιπλέον κωλαρακι, όνειρο, με σκουιρτινγκ. Συνεννόηση εύκολη. Το τηλέφωνο στο στελνευη ίδια, αφού επικοινωνήσεις μαζί της στο κάνε σεξ.
Το λινκ είναι
Browse listings and information of seller Tasoula
kanesex.com