grandmastergz
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ειμαστε σε αυτο το thred 50+ ατομα τωρα... μαλλον θα πηρε καμια 30αρια μαιλ και ζαλιστηκε
Ειμαστε σε αυτο το thred 50+ ατομα τωρα... μαλλον θα πηρε καμια 30αρια μαιλ και ζαλιστηκε
Όχι δεν είναι...αλλά 10 post για μια που δεν ξέρει ακόμα αν είναι πουτάνα ή όχι , πες μου εσύ τι είναι...
Κάντε ότι θέλετε , τσάμπα είναι έτσι και αλλιώς...
μην γινεσαι παρτι αγορι γιατι καμια φορα δεν ξερεις ;)
Αυτο το εχασα κι εγω.Κάνε μετάφραση...δεν το έχω !!!
Κάνε μετάφραση...δεν το έχω !!!
εννοω ρε συ μην κοιτας την παρτη σου αφου εσυ εισαι fun του τουρισμου
Έγινα , παρότι τα γιούρια είναι περ/ρα . Δεν αντέχω άλλο αυτό το ψευτικό βογγητό...Ελληνίδες , Ρουμάνες , Βουλγάρες το ίδιο CD όλες
Παντως το γεγονος οτι η κοπελα ειναι καινουργια, την καθιστα αυτοματως ενδιαφερουσα. Πριν πεσουν δηλαδη ακομη πανω της ολοι και την σακατεψουν.
Βάλτε λοιπόν και τη φώτο να γίνει παιχνίδι , είτε από αυτούς που ενδιαφέρονται είτε από αυτούς που θα ψάξουν το στραβό , πχ εγώ , για να γίνει χαβαλές . Αυτό εννούσα πριν , όταν είπα ότι παίζατε πασούλες με το asus μόνοι σας ;)
Πολλα χανω αποψε!!!!
Με όσα CG έχω πάει , πχ Λίνα , Βανέσσα , Ευα , με το που πέφτουν στο κρεβάτι αρχινάνε ένα αχ βαχ λες και με είδανε και λιώσανε στη κάβλα...αυτό εμένα με χαλάει απίστευτα . Οι τουρίστριες δεν το κάνουνε ;)
το περ/ρα τι ειναι?
Φιλε, την ρωτησα αν θελει να ανοιχθει θρεντ για παρτη της. Αν πει ναι, θα το κανω. Αλλιως το πολυ πολυ να καταφερουμε να εξαφανισθει.
Και δεν το θελουμε ;)
<<περισσοτερα>>
Όλες του vομίζουν ότι με τη μία θα βρούνε 10 αγαπούληδες , και θα λύσουν τα οικονομικά τους προβλήματα . Κατά την άποψη μου , ανάλογα βέβαια και με τη ηλικία του καθενός , τις περ/ρες από αυτές τις κρύφές , σε ένα bar , ούτε που θα γύρναγες να την κοιτάξεις .
Δουλευε στο Greece σαν Tayra !!!Τήν προμοτάρει ή γνωστή Τζούλια - Νιόβη.Η ιστοσελίδα της .
Θα σου πούμε.....αν θέλουμε!!!!Και οταν θα παρετε το αματουρι των 350 που το δινει και με 150 πειτε αμα αντεχει !!!