ermis1964
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 22
- Like
- 244
- Πόντοι
- 2.955
Τήν προμοτάρει ή γνωστή Τζούλια - Νιόβη.Η ιστοσελίδα της .
οταν σου ηρθε mail παιχτη ειχε παρακληση να μεινει μονο για εσενα?και να μην βγει παρα εξω?Τήν προμοτάρει ή γνωστή Τζούλια - Νιόβη.Η ιστοσελίδα της .
Γιά άλλες κοπέλες υπήρχε παράκληση νά μήν δίνω τό τηλέφωνό τους.Γιά τήν συγκεκριμένη κοπέλα δέν υπήρχε τέτοια παράκληση.οταν σου ηρθε mail παιχτη ειχε παρακληση να μεινει μονο για εσενα?και να μην βγει παρα εξω?
τι ψαχνεις?αφου τα ειπαμε μεσω pm βρε!κανενα καλο με πμ παλικαρια για το βαφτισιμιο μου ;)
Για την Λίζα ξέρουμε κάτι? έχει δοκιμάσει κανείς?
Δέν έχει δοκιμάσει κάποιος?
φωτο μου έστειλε χωρίς πρόσωπο.... καλή φαίνεται απο σώμα τουλάχιστον. απλα ψάχνω για πληροφορίες αν ξέρει κάποιοςΣημερινη καταχωρηση. Πότε να προλαβει κανείς?
Και γιατι δεν εχει φωτο?
Κασκαντερ ψαχνει?
φωτο μου έστειλε χωρίς πρόσωπο.... καλή φαίνεται απο σώμα τουλάχιστον. απλα ψάχνω για πληροφορίες αν ξέρει κάποιος
ζηταει 350 ευρω για 1 ωρα.........αν εισαι περαν χρηματων μπορεις να δοκιμασεις γιατι δεν νομιζω να παρεις πληροφοριες απο δω με τετοια τιμη.
Mεγάλο καβλί πες καλυτερα!!350 ευρω για μια ωρα, μαλλον τρελλος παπας τη βαφτισε.
350 ευρω για μια ωρα, μαλλον τρελλος παπας τη βαφτισε.
τις απαντησα πως με 350 ευρω δεν θα βρει ουτε ενα πελατη γιατι μαλλον εχει μπερδεψει τις χωρες και αν θελει με 150 μιλαμε παλι
απαντηση: ενταξει και με 150 παω αρκει να ειναι κατι απλο....τωρα απο τα 350 πως επεσε στα 150 δεν ξερω....τα συμπερασματα δικα σας...
εγω πιστευω η αματουρι ειναι η μας δουλευει!!!
Αυτη πρεπει να εχει μονο καμια βδομαδα στο κλαρι.
Απο αυτην την αποψη, ειναι φρεσκο πραγμα και αρα ενδιαφερον.
Συνεχισε το παζαρι.
Με 80 θα δωσει και κωλο.
Μου εστειλε και μενα φωτο, μαζι με το τηλεφωνο (το οποιο ουτως ή αλλως εγραφε στην αγγελια). Για τιμες δεν ειπε ομως κατι. Αραγε θα κοιμαται να την παρω ενα τηλεφωνο τωρα?