LovetoMilf
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2019
- Like
- 176
- Πόντοι
- 0
Μόνο Ιβάνκα έχω πάρειΉ την Μαρίνα 60???
Πήγαινε και γάμα τη σα να μην υπάρχει αύριο
Μόνο Ιβάνκα έχω πάρειΉ την Μαρίνα 60???
Πρόσφατο link από Ivanka?Μόνο Ιβάνκα έχω πάρει
Πρόσφατο link από Ivanka?
Η Μαρίνα60 είναι δύναμη, χάνει λίγο στο πρόσωπο αλλά έχει κορμάρα. Μετά την καραντίνα όμως έχω χάσει τα ίχνη της. Δεν ξέρω αν λείπει ή απλά δεν σηκώνει τηλέφωνο, πάντα ήταν ένα θέμα να μπορέσεις να τη βρεις.Ή την Μαρίνα 60???
Φυσικό, η απόλυτη βυζάρα, δεν την χορταινειςΕυχαριστώ. Φυσικό ή σιλικόνη το βυζί της?
Όταν την πάρεις φίλος δώσε μια κριτική γιατί δεν έχει πολλές, ούτε καν νήμαΦυσικό, η απόλυτη βυζάρα, δεν την χορταινεις
δωσε πληροφοριες για αυτη την Ιβανκα φιλεΜόνο Ιβάνκα έχω πάρει
τι λακαμας εισαι μια ασχημη συναντηση ειπες εχεις κανει και μετα μας επρηξες τα αρχιδια με την λεγαμενη...υποψιν ειναι γυρω στα 55...Όταν την πάρεις φίλος δώσε μια κριτική γιατί δεν έχει πολλές, ούτε καν νήμα
Εγώ ξαναλέω την πέτυχα χωρίς όρεξη, όμως είναι μουναρα που αξίζει άσχημο γαμησι
Στο μόνο που λέει όχι είναι από πίσω αλλά δεν πειράζει. Δεν μπορείς να τα έχεις όλα.Η Μαρίνα 60 είναι ότι πρέπει για PSE καταστάσεις,έχει σωματάρα είναι καθαρή,είναι τρελοτσιμπουκλού δε λέει εύκολα όχι,έστω μια φορά πρέπει να τιμηθεί.
Όταν την πάρεις φίλος δώσε μια κριτική γιατί δεν έχει πολλές, ούτε καν νήμα
Εγώ ξαναλέω την πέτυχα χωρίς όρεξη, όμως είναι μουναρα που αξίζει άσχημο γαμησι
Η ιβανκα παιδια εχει δικό της χώρο; κ αν ναι που;
Μιλφ ή γκιλφ που δεν έχει αγγελια αλλά πολλές αναφορες στο μασεζ με δικό τους χώρο;Παίδες τα φώτα σας...
Μια Milf που δούλευε σε studio-μασάζ και μετά το γύρισε ανεξάρτητη με δικό της χώρο στην Καλλιθέα...που είχε και μια φίλη που κάνανε duo (Χαρά αν θυμάμαι καλά η φίλη της)...σας λέει κάτι?Όνομα,αγγελία,παίζει ακόμα?
..φτιαχτό.Ευχαριστώ. Φυσικό ή σιλικόνη το βυζί της?
monicaΠοια είναι αυτή ρε μάγκες με μια εκτόνωση 80 ευρώ ; Δεν θυμάμαι όνομα καθόλου
Και αν έχει κάποιος εμπειρία από την κορασίδα