dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.301
- Πόντοι
- 3.936
Μα η συγκεκριμενη ειχε αναφερθει και ποιο παλια με αλλο κασε και οτι εκανε προμο και για την ταινια κ για να χρεωνει 200ευρα.Γι αυτό ανέβασε κασέ
Μα η συγκεκριμενη ειχε αναφερθει και ποιο παλια με αλλο κασε και οτι εκανε προμο και για την ταινια κ για να χρεωνει 200ευρα.Γι αυτό ανέβασε κασέ
Μα η συγκεκριμενη ειχε αναφερθει και ποιο παλια με αλλο κασε και οτι εκανε προμο και για την ταινια κ για να χρεωνει 200ευρα.
ποια ταινια? εμενα μου ζηταγε 400 το διωρο χαχα
Το τηλέφωνό της;Η απάντηση της
Γεια σου..παιρνω 200 για φουλ προγραμμα τις 2 ωρες περιπου..πιπα χωρις καποτα..αν ζητας κατι εξτρα μου λες..πηγαινω πριαμο παγκρατι..
Α τώρα κατάλαβα ποια είναι.Παίζει στο φβ με sugar babes
πολυ ωραιο σωματακι εχει !!, με την πρωτη ευκαιρια που θα γυρισω αθηνα θα δοκιμαστει και θα ενημερωσω για αποδοσεις επι του τερενΞέρουμε τα εξής :
Δέχεται στο χώρο της στη Νέα Ιωνία, και ώρες 13:00 - 19:30 καθημερινά.
Παίρνει 60 ευρώ την ώρα(δύο εκτονώσεις), και 40 ευρώ τη μισή ώρα.
Δε κάνει cim/cif
*Να σημειώσω βέβαια ότι αυτά μου τα είπε σε επικοινωνία που είχα μαζί της πρίν από είκοσι μέρες.
Ενας συναγωνιστής όμως ανέφερε τις προάλλες, ότι ανέβασε τη τιμή στα 80 ευρώ!
Η φωτογραφία που είναι στο μπαλκόνι και φαίνονται οι οροφές των κτηρίων, δεν υπάρχουν τέτοιες στην Ελλάδα.
δεν ξερω ρε φιλε,για γραφειο της κακιας ωρας μου κανει.οταν αρχιζει και σου λεει συν 20 το ενα συν 20 το αλλο και οτι δουλευει μεχρι της τρεις την νυχτα ,ε κατι δεν μου καθεται καλα.οχι οτι θα πηγαινα.πολυ μεγαλα ρισκα .ολες αυτες οι αγγελιες.εγω μακρια.μονο μερικες απο δω μεσα.Είναι Γαλλία, Παρίσι μάλλον.
Για αυτή
ξέρει κανείς ;
Ρε παιδιά να πηδήξουμε θέλουμε όχι να δώσουμε προκαταβολή για αυτοκίνητο.. χαχαχαΜε 400 κάνεις παπάδες
Και εννοείται ΌΧΙ ΔΊΩΡΟ πολύ περισσότερο
Αλβανάκι , αν νομίζεις οτι αξίζει να ληρώσεις τις πλαστικές της καντο αλλα δεν λέει πολλά.Καλησπέρα σε όλη την κοινότητα..
Πρώτη φορά λέω να πάρω κάτι σπίτι .
Ήθελα μασάζ αλλά είδα ότι μπερδεμένο το πράγμα..
Έχει κανείς πληροφορίες για την δεσποινίδα?
Αλβανάκι , αν νομίζεις οτι αξίζει να ληρώσεις τις πλαστικές της καντο αλλα δεν λέει πολλά.
Για να λέω , κοκοτσολι το έπερνα τσάμπα και τότε ήταν στα 150 πριν και χωρίς τις πλαστικές. Κάντην καλύτερα φίλη σουεχεις παρει γιατι το ψηνα?
σε τραβάνε οι τα αρρωστάκια αποτι βλέπω.ρε μαγκες ξερουμε σε ποιο γραφειο ειναι η φαιδρα απο σιρινα ??
Για να λέω , κοκοτσολι το έπερνα τσάμπα και τότε ήταν στα 150 πριν και χωρίς τις πλαστικές. Κάντην καλύτερα φίλη σου
Πάρτην τότε αν ειναι για 100 οκ κάπου διάβασα 400 και μπερδεύτηκα, πάντως δεν ειαν ιαυτη απο τις φώτο . Αυτή που θα σου έρθει ειναι μελαχροινή εκτος κα ιαν ειανι καμιά φίλη της100 λεει τωρα
100 λεει τωρα
Πάρτην τότε αν ειναι για 100 οκ κάπου διάβασα 400 και μπερδεύτηκα, πάντως δεν ειαν ιαυτη απο τις φώτο . Αυτή που θα σου έρθει ειναι μελαχροινή εκτος κα ιαν ειανι καμιά φίλη της