pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
Αν ο αλλοσ γράφεις με ποστ 400 απο κάτω μπερδεύεται κάποιος, το 100 πάλι πουλες εσύ δεν το γράφει πουθενά. Αν ειχες πει 100 απο την αρχη θα σου έλεγα πάρτην , εγώ φταιω που πήγα να σε φυλάξω. Δεν θα ξαναγίνει ...
σε πηρα και σοβαρα ρε τυπε ελεος
Αν ο αλλςο γράφεις με ποστ 400 απο κάτω μπερδεύεται κάποιος, το 100 πάλι πουλ ες εσύ δεν το γράφει πουθενά. Αν ειχες πει 100 απο την αρχη θα σου έλεγα πάρτην , εγώ φταιω που πήγα να σε φυλάξω. Δεν θα ξαναγίνει ...
Για ρώτα καλύτερα γιατί εμένα είπε οχιολα εκτος κωλο μ πε
καλά αστο πήγαινε πιες ξύδι και όταν μάθεις απο τροπους γιουβαρλάκι έλα και ρώτα ξανάτην εχεις γαμησει ρε κεφτε ναι η οχι ??
τι μας τσαμπουνας τοσην ωρα
την εχεις γαμησει ρε κεφτε ναι η οχι ??
τι μας τσαμπουνας τοσην ωρα
400 ζητάει για δίωρο ραντεβου φουλ ακάποτα όλα τα πάντα μουνί και κώλος....
κάποιο λάκο έχει η φάβα... ή είναι άρρωστη ή αγνοεί τους κινδύνους ή τρελλό λαμόγιο, ξεπέτα...
Είσαι σίγουρος ότι μετά την τσόντα δεν θα ξαναρχίσει;Παιδιά η συγκεκριμένη θα κάνει τσόντα με sugar babes κι επίσης η αγγελία είναι μούφα! Δεν ισχύει! Η κοπέλα έκανε κάποτε για ένα μικρό χρονικό διάστημα βίζιτες αλλά τις έκοψε!
Είσαι σίγουρος ότι μετά την τσόντα δεν θα ξαναρχίσει;
Αν θες στείλε μου το ίνσταγκραμ της κοπελιάς.Μάγκες αναθεωρώ μόλις έμαθα από την ίδια από ινστα ότι είναι λέει δίκη της η αγγελία! Αναμενω πληροφορίες για να σας πω! Με επιφύλαξη πάντα!
Παιδιά η συγκεκριμένη θα κάνει τσόντα με sugar babes κι επίσης η αγγελία είναι μούφα! Δεν ισχύει! Η κοπέλα έκανε κάποτε για ένα μικρό χρονικό διάστημα βίζιτες αλλά τις έκοψε!
https://instagram.com/afro_afroditi_?igshid=13644jjg2wz47Αν θες στείλε μου το ίνσταγκραμ της κοπελιάς.
φιλε clonarius το 400αρι ποθεν προεκυψε????400 ζητάει για δίωρο ραντεβου φουλ ακάποτα όλα τα πάντα μουνί και κώλος....
κάποιο λάκο έχει η φάβα... ή είναι άρρωστη ή αγνοεί τους κινδύνους ή τρελλό λαμόγιο, ξεπέτα...
λαθος ποσταρεις .... εδω δεν ειναι νημα κροςς......Αυτήν εδώ την ξεκωλιάρα την πήρε κανένας?
Έχει και λογαριασμό στο Xhamster
για δες εδώ...Αυτήν εδώ την ξεκωλιάρα την πήρε κανένας?
Έχει και λογαριασμό στο Xhamster