spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
δεν ξεχνιούνται αυτά....είναι και άλλα όμως,που τους βγαίνει ροκ....Ροκ ήταν μόνο το σοφακι....!!!! Το θυμασαι;;
δεν ξεχνιούνται αυτά....είναι και άλλα όμως,που τους βγαίνει ροκ....Ροκ ήταν μόνο το σοφακι....!!!! Το θυμασαι;;
δεν ξεχνιούνται αυτά....είναι και άλλα όμως,που τους βγαίνει ροκ....
Υπάρχουν πάντα και οι πρωτάρηδες. Όταν άρχισα να ψάχνομαι στο ίντερνετ τις έκανα κι εγώ τις εξυπνάδες μου. Μετά έμαθα.Ε ναι για να ρωτήσεις για την συγκεκριμένη η βλάκας θα είναι κάποιος η άπλα θέλει να κάνει διαφήμιση να τσιμπήσει κανένα κορόιδο
Ξέρεις την έχω πατήσει πολλές φορές από κοντά κ δεν θέλω να πάθω το ίδιο για αυτό και ρωτάω..μου έχει τύχει κοπέλα να με περνάει ένα κεφάλι κ δεν είμαι κοντός ή με πολλά περισσότερα κιλά που προσωπικά με χαλάει. Γι αυτό προσπαθώ να εξασφαλίσω ένα μίνιμουμ αληθινής εικόνας. Έτσι κ αλλιώς πιστεύω ότι πρέπει από μόνες τους να τα λένε.. αλλά τι ψάχνειςσυμφωνώ στο 90%....είναι λίγο 'ροκ' φάση γι'αυτό απαντάει έτσι...
Στο σεξ το προσπαθεί...
Εεεππ..τι επεισόδιο χάσαμε??))Ροκ ήταν μόνο το σοφακι....!!!! Το θυμασαι;;
Πρεπει να ειναι 3 χρονια πισω και βαλε. Εσυ τοτε .... διαβαζεςΕεεππ..τι επεισόδιο χάσαμε??))
Είναι δυσκολο να βρεις κάτι καλό σε ανεξάρτητα αυτή την εποχή.Μιλφαρες και σχετικά.. Ρίσκαρα πριν λίγο αλλά παιδες ήταν καλυτερη και από τη φαίνεται.. Ωραίο μωρό και τίμησε τα πάντα όλα... Δε μπορω να μη λέω και τα καλά.. Η κορασίδα στο λινκ..
φίλε συναγωνιστή με λίγα λόγια πλήρωσες ανεξάρτητη σε τιμή γραφείου...με λιγότερα 120 130 υπάρχουν όπλα από γραφεία... τουμπανα..!!! Και σε εμφάνιση και σε απόδοση...μερικές σελίδες πιο πίσω λέμε ότι σε ανεξάρτητη κοπέλα πάνω από 80...100 ευρώ ειναι απαγορευτικό...ο λόγος;;; Χαλάει η πιάτσα και μετά ζητάνε όλα τα μπάζα όσα γουστάρουν και με τα ίδια λεφτά 120...150 διαλέγεις ότι γουσταρεις από γραφείο είσαι πιο σίγουρος για πολλά...!!! Καλά να περνάς πάντα ότι λέω το λέω με γνώμονα το συμφέρον όλων...και τα κορίτσια να μην ριχτούν αλλά να καταλάβουν και αυτές ότι οι κουμπαραδες τελειώνουν...!!!Είναι δυσκολο να βρεις κάτι καλό σε ανεξάρτητα αυτή την εποχή.Μιλφαρες και σχετικά.. Ρίσκαρα πριν λίγο αλλά παιδες ήταν καλυτερη και από τη φαίνεται.. Ωραίο μωρό και τίμησε τα πάντα όλα... Δε μπορω να μη λέω και τα καλά.. Η κορασίδα στο λινκ..
Το πρόγραμμά της λέει... ελεύθερο... ξέρουμε κάτι;;
Είναι γνωστή κ πρέπει να είναι και καλή..δεν έχω πάρει αλλά ήμουν στο τσακ.
Νομίζω από Θεσσαλονίκη κατεβαίνει, μου έστειλε φωτογραφίες κ όταν τη ρώτησα ύψος κ βάρος μου είπε.. μέτρησε τα.. χαχαχα ευγενεστατη δεν λέω
Παίζει να έχει κανένα προφίλ στο instagram;καποιος συναγωνηστης αν εχει αποψη θα το εκτιμουσα δεόντως
Εδωσε ονομα;Το τηλεφωνο που εχει παντως παραπεμπει σε αυτη με την οποια ειχα μιλησει παλιοτερα
Οι φωτο οχι...
Δεν βγαίνει η σελίδα..μου βγάζει να πάω στο encountersΤο τηλεφωνο που εχει παντως παραπεμπει σε αυτη με την οποια ειχα μιλησει παλιοτερα
Οι φωτο οχι...
Έδινα πανελλήνιες.. χαχαχαΠρεπει να ειναι 3 χρονια πισω και βαλε. Εσυ τοτε .... διαβαζες
Καλησπέρα φιλοι μου καμία στην νικαια έχουμε με βιμπερ ;
Πέρασες; Αν ναι, γνώρισέ μας καμία καλή φοιτήτριαΈδινα πανελλήνιες.. χαχαχα
Θες να πέσει σε καμία φυλακόβια;Κορυδαλλο που ειναι διπλα δεν πας δηλαδη?