trelogauros99
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2019
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Είναι 4 κοπέλες και κάνουν εναλλάξ ραντεβού
Πάνε και τουρ εκτός αθηνων
Πάνε και τουρ εκτός αθηνων
Πολλές και καλές, μετά τα μαύρα γράμματα θα τις βρεις όλες, διαλέγεις και παίρνεις...Καμία ανεξάρτητη καλή?
Χαχαχα... έτσι έτσι, νεφρά έχουμε 2 κ το ένα να πάρουν οκ θα είμαστεΑρκεί να μη μας αφαιρέσουν το πιο πολύτιμο γιατί μετά δεν θα μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά μας
Ψηνομουν μαν αλλα νομιζω οτι καποιος ειπε οτι ειναι χαλια στα του αγωνα. ΜΠΟΡΕΙ να κανω κ λαθος.
Ξερει κανεις τπτ?Εχει δοκιμαστει?
Νομίζω είναι η ίδια:
Ξερει κανεις τπτ?Εχει δοκιμαστει?
Καλησπέρα και καλή χρονιά να έχουμε. Συνάντηση λίγο πριν τις γιορτές. Κυρία 40+ μετρίου αναστήματος. Κορμί σχετικά καλό για την ηλικία της και στήθος ότι βλέπετε στις φωτογραφίες. Πρόσωπο, θα έλεγα συμπαθητικό. εξαιρετικά ευγενική και ευχάριστη. Στο αγωνιστικό κομμάτι, φιλάκια φουλ, πίπα αργή και καλή, σεχ σε όλες τις στάσεις. Παίζει σε όλους τους ρυθμούς και δε βιάζεται. Γενικά, έχει το look της Milf μπαργουμαν που θα ήθελε καποιος να γαμήσει σε κάποιο νησί το καλοκαίρι. Anal δεν ξέρω αν κάνει και δε ρώτησα. Τιμή 80 ευρώ για το πακέτο. Εγώ μάλλον θα ξαναδοκιμάσω γιατί μου έβγαλε κάτι και πέρασα καλά... παρόλα αυτά δεν θα την έβαζα στη στάνταρ 11αδα μου. καλά γαμήσια και το 2020 σε όλους.
και το Link
Πάντα ενημερωμενος....Νομίζω είναι η ίδια:
παιδια επειδη βλεπω οτι τρωγεστε για την κυρια Σαντρα και οι 2 εγω να σας πω απλα οτι της εστειλα στο βαιμπερ για πληροφοριες και φωτο ουτε βαζει ουτε στελνει.δηλαδη να πληρωσω καποια στα τυφλα???και μου λεει δε θα παντρευτουμε σεξ θα κανουμε...ετσι καλα τα λες εχεις δικιο τρελος ειμαι προχθες απεδρασα εσυ να δουμε πως θα αποδρασεις
καμια σχεση φιλαρακι εγω την κυρια ουτε καν την ξερω ;) ηταν θεμα κλωνου με πολλες προεκτασειςπαιδια επειδη βλεπω οτι τρωγεστε για την κυρια Σαντρα και οι 2 εγω να σας πω απλα οτι της εστειλα στο βαιμπερ για πληροφοριες και φωτο ουτε βαζει ουτε στελνει.δηλαδη να πληρωσω καποια στα τυφλα???και μου λεει δε θα παντρευτουμε σεξ θα κανουμε...
εγω δεν ασχολουμαι με τα δδικα σας με την κυρια ασχολουμε που δε στελνει φωτο ουτε ανεβαζει μου την ειπε κιολας οτι ετσι δουλευει στα τυφλα και οτι το σεβονται λεει αυτο..δηλαδη ρε μαγκες δινετε 80ρια στα τυφλα χωρις να εχετε δει καν μια φωτο???αληθεια τωρα???καμια σχεση φιλαρακι εγω την κυρια ουτε καν την ξερω ;) ηταν θεμα κλωνου με πολλες προεκτασεις
Το να μη στείλει κάποια πρόσωπο είναι σεβαστό αλλά ούτε καν σώμα και ολόκληρη φωτογραφία με καλυμμένο το πρόσωπο; Όχι...εγω δεν ασχολουμαι με τα δδικα σας με την κυρια ασχολουμε που δε στελνει φωτο ουτε ανεβαζει μου την ειπε κιολας οτι ετσι δουλευει στα τυφλα και οτι το σεβονται λεει αυτο..δηλαδη ρε μαγκες δινετε 80ρια στα τυφλα χωρις να εχετε δει καν μια φωτο???αληθεια τωρα???
Το να μη στείλει κάποια πρόσωπο είναι σεβαστό αλλά ούτε καν σώμα και ολόκληρη φωτογραφία με καλυμμένο το πρόσωπο; Όχι...
οχι φιλε ουτε σωμα αυτο της ειπα και μου λεει οι πελατες μου με σεβονται και το σεβονται αυτο παρε και δε θα χασεις δε θα παντρευτουμε κιολας..και μενω παγωτο..της λεω να βρεθουμε απο πρν και αν δεν μαεσει να φυγω και απαντηση δεν πηρα..λοιπον αν τσακωνεστε για αυτην απο μενα μαυρο!!!!ακου εκει δε στελνει φωτο ουτε σωμα για λακαμαδες ψαχνει???Το να μη στείλει κάποια πρόσωπο είναι σεβαστό αλλά ούτε καν σώμα και ολόκληρη φωτογραφία με καλυμμένο το πρόσωπο; Όχι...
Αν δεν στέλνει φωτογραφία ούτε αυτό θα δεχτεί. Πάντως αυτό με το λόμπι δεν το επικροτώ γιατί έτσι η κοπέλα πρέπει να τρέχει στα ξενοδοχεία κι από την άλλη άλλο ντυμένη κι άλλο όταν θα τα πετάξει όλα, μπορεί τα ρούχα να κρύβουν κορμάρα ή και όχι. Γι' αυτό γυμνές φωτογραφίες και προχωράς στα σίγουρα. Τώρα αν κάποια στείλει μούφα φωτογραφίες έφυγες.Η δίνεις ραντεβού στο λόμπυ πίνεις τν καφέ σου και άμα δεις ότι δεν, καλησπέρα σας χαίρετε
Θες να ακούσεις χειρότερο σκηνικό; Κάποια μου είχε πει να της στείλω δική μου φωτογραφία κι αν της αρέσω θα έρθει αλλιώς όχι. Της λέω οκ να σου στείλω αλλά πόσα θα μου δώσεις για να βρεθούμε; :Sοχι φιλε ουτε σωμα αυτο της ειπα και μου λεει οι πελατες μου με σεβονται και το σεβονται αυτο παρε και δε θα χασεις δε θα παντρευτουμε κιολας..και μενω παγωτο..της λεω να βρεθουμε απο πρν και αν δεν μαεσει να φυγω και απαντηση δεν πηρα..λοιπον αν τσακωνεστε για αυτην απο μενα μαυρο!!!!ακου εκει δε στελνει φωτο ουτε σωμα για λακαμαδες ψαχνει???
Εαν δεν σαρεσει ο τροπος της πας παρακατω...!Ειναι σαν αυτες που σε βαζουν στην αναμονη για να παρεις το τηλ τους. Πας απλα παρακατω....!ΤΟ θεμα ειναι στα του αγωνα....και πως ο χλεςχλες ο κλωνακιας εφαγε ban.εγω δεν ασχολουμαι με τα δδικα σας με την κυρια ασχολουμε που δε στελνει φωτο ουτε ανεβαζει μου την ειπε κιολας οτι ετσι δουλευει στα τυφλα και οτι το σεβονται λεει αυτο..δηλαδη ρε μαγκες δινετε 80ρια στα τυφλα χωρις να εχετε δει καν μια φωτο???αληθεια τωρα???
Γνώμη μου είναι αν έχεις την οποιαδήποτε αμφιβολία ή άτομο από ευπαθή ομάδα στο στενό περιβάλλον να κινηθείς τον πρώτο καιρό με στανταράκια που ξέρεις κι εμπιστεύεσαι και να αφήσεις τις νέες γνωριμίες για αργότερα...Ήθελα να μοιραστώ κάτι μαζί σας,
Ναι οκ γίνονται άρση των μέτρων περνάνε και μερικές εβδομάδες κανονίζεις συνάντηση και μπουρου μπουρου και σου λέει ναι εγώ δεν είχα θέμα στην καραντίνα όλα καλά
Εσείς τι θααα κάνατε
(όσοι θελήσουν να απαντήσουν
και με. ΠΜ)
εννοειται οτι πας παρακατω αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως δουλευουν αυες οι κοπελες η ποσα κοροιδα υπαρχουν που δινουν λεφτα χωρις να ξερουν τι θα παρουν..αν τα σκορπανε ετσι ας μου στειλουν και μενα μερικα..Εαν δεν σαρεσει ο τροπος της πας παρακατω...!Ειναι σαν αυτες που σε βαζουν στην αναμονη για να παρεις το τηλ τους. Πας απλα παρακατω....!ΤΟ θεμα ειναι στα του αγωνα....και πως ο χλεςχλες ο κλωνακιας εφαγε ban.