petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.430
- Πόντοι
- 41.813
Θες να πέσει σε καμία φυλακόβια;
ρε συ ταμενος ειναι και θελει μονο Νικαια?
Θες να πέσει σε καμία φυλακόβια;
πατα να ανοίξει σε καρτέλα ανώνυμης περιήγησης giorgosΔεν βγαίνει η σελίδα..μου βγάζει να πάω στο encounters
Δεν ξέρω τι είναι αυτό
ρε συ ταμενος ειναι και θελει μονο Νικαια?
Το τηλεφωνο που εχει παντως παραπεμπει σε αυτη με την οποια ειχα μιλησει παλιοτερα
Οι φωτο οχι...
Kατσε γιατι μπερδευτηκα τωρα...! Παιζει να ειναι αυτη? Δλδ οντως αυτη στο mamba κανει ραντεβου?Σχεδόν σωστός. Αυτά που έχω εγώ έχουν διαφορά ενός ψηφίου (τέταρτο πριν το τέλος). Μπορεί πάλι, να έχει και τους δύο. Έναν για αγγελίες και έναν μέσω μάμπα.
Δεν βγαίνει η σελίδα..μου βγάζει να πάω στο encounters
Δεν ξέρω τι είναι αυτό
σχετικα με αυτο... σε καιρο τσατ πεφτω σε μια που μου λεει ναι οκ σεξ ωραια αλλα θελω χρηματα... οκ μια χαρα απανταω... αν μου αρεσεις γιατι οχι.. απανταει λοιπον οτι θελει να της στειλω φωτο μου γιατι αν δεν της αρεσει καποιος δε γαμιεται μαζι του.. και εγω απλα της στελνω φωτο απο ενα κατοσταευρω. και πλεον ετσι αντιδρω σε ολες οσες μου ζητανε χρηματα αλλα και να τους στειλω φωτοΘες να ακούσεις χειρότερο σκηνικό; Κάποια μου είχε πει να της στείλω δική μου φωτογραφία κι αν της αρέσω θα έρθει αλλιώς όχι. Της λέω οκ να σου στείλω αλλά πόσα θα μου δώσεις για να βρεθούμε; :S
σχετικα με αυτο... σε καιρο τσατ πεφτω σε μια που μου λεει ναι οκ σεξ ωραια αλλα θελω χρηματα... οκ μια χαρα απανταω... αν μου αρεσεις γιατι οχι.. απανταει λοιπον οτι θελει να της στειλω φωτο μου γιατι αν δεν της αρεσει καποιος δε γαμιεται μαζι του.. και εγω απλα της στελνω φωτο απο ενα κατοσταευρω. και πλεον ετσι αντιδρω σε ολες οσες μου ζητανε χρηματα αλλα και να τους στειλω φωτο
χα χα χα...
Και τι έγινε; Είπε ότι φαίνεσαι κούκλος;
Χαχαχα.. σιγά μην σας γνωρίσω καμία να μου τη ξεπατωσετεΠέρασες; Αν ναι, γνώρισέ μας καμία καλή φοιτήτρια
Παιδια αυτη εννοω Carina Coronis
Kατι κανω στο google λαθος κ δεν βγαζει αγγελιες με το τηλ..Ειναι δεν ειναι εχει και αλλεσ αγγελιεσ με διαφορετικεσ φωτο.Αρα ειναι αυτο που γραφεισ πανω κατω
Εδω αλλη αγγελια με το ιδια τηλ
Δεν ειναι γραφειο, ειναι η Ολγα....Μακρια ειναι παρασημοφορεμενη.... Το μουνι της στην εισοδο ειναι γεματο κονδυλωματα και μου ειπε επισης οτι αν θελω την παιρνω χωρις προφ. γιατι φαινομαι καθαρος...Μολις το ειπε την εστειλαKατι κανω στο google λαθος κ δεν βγαζει αγγελιες με το τηλ..
καλησπερα την γνωριζει κανεις απο παλιοτερες αναρτησεις?
Ποια είναι αυτή πάλι?Δεν ειναι γραφειο, ειναι η Ολγα....Μακρια ειναι παρασημοφορεμενη.... Το μουνι της στην εισοδο ειναι γεματο κονδυλωματα και μου ειπε επισης οτι αν θελω την παιρνω χωρις προφ. γιατι φαινομαι καθαρος...Μολις το ειπε την εστειλα
Εγω μια φορα σας προειδοποιησα!
Εμενα σαν Ολγα μου ειχε συστηθει. Μαυρο συναγωνιστη για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο!Ποια είναι αυτή πάλι?
Εγώ την έχω σαν Carina, 35 ετών από Θεσσαλονίκη όπως είπα κ πριν. Άρα είναι η ίδια με Carina coronis mamba αλλά έχουν γράψει ότι δεν έχει σχέση με τις φωτογραφίες της. Τα παρατάω, βαρέθηκα να κάνω τον ντετέκτιβ. Μαύρο
Έχεις τίποτα καλό κορυδαλλο;Κορυδαλλο που ειναι διπλα δεν πας δηλαδη?