iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.294
εγω να κανω μια ερωτηση οι γυροι με κοτοπουλο ειναι η με χοιρινο
θα με κάνετε να παραγγείλω τώρα και θα φταίτε εσείς...Κοτομπεικον
εγω να κανω μια ερωτηση οι γυροι με κοτοπουλο ειναι η με χοιρινο
θα με κάνετε να παραγγείλω τώρα και θα φταίτε εσείς...Κοτομπεικον
πλάκα πλάκα μια πίτα με κοτομπεικον κ σος θα ήταν γαματηθα με κάνετε να παραγγείλω τώρα και θα φταίτε εσείς...
πλάκα πλάκα μια πίτα με κοτομπεικον κ σος θα ήταν γαματη
όχι σύνολο πήγε στο 100Με στοματικό άνευ δεν πάει 120;
αμα γουγλαρεις το τηλεφωνο θα σου βγαλει τουλαχιστον 5 γκομενες εκ των οποιων οι 2 μουναρες !!!!εχουμε ινφο για εδω παιδες?
Και ότι το τηλέφωνο ανήκει στον QIANG L LINαμα γουγλαρεις το τηλεφωνο θα σου βγαλει τουλαχιστον 5 γκομενες εκ των οποιων οι 2 μουναρες !!!!
Χθες το πρωι είδες την αγγελία,καπ'ακια έκλεισες το ραντεβού την ίδια ημέρα μετα απο έρευνα φυσικά έκανες το ραντεβού χθες,Τετάρτη,γράφεις την κριτική σήμερα Πέμπτη αλλα η κυρία κάνει ραντεβού μόνο ΚΥΡΙΑΚΗ!!!ζω σε παράλληλο σύμπαν.το λοιπον εχθες το πρωι το ματι μου πηρε μια αγγελια για μια κυρια γνωστότατη που ομως μεχρι τωρα αρνιόταν πεισματικά τα ντουετα ;)
μετα απο μια μικρη ερευνα μεταξυ συναγωνιστών που κανουν αληθινά ραντεβου εεε προσπαθησα να μαζεψω πληροφοριες επειδη το ντουετο ηταν φρεσκο ουδείς με διαφωτισε :- οποτε στο παρασυνθημα κατευθειαν μιλαω με την κυρια και το ραντεβου κλείνεται αργα το βραδυ στον δικο μου χωρο σκανε μυτη οι κυριες ντυμενες στην πενα η μαρτα γνωστη τι να πεις για τις που στεκονται πολυ καλα δεδομενου της ηλικιας ;) οτι ειναι κοντη πανω απο 1,70 σιγουρα και εμφανως σωματικα πολυ καλα στεκουμενη εχοντας καποια κιλακια μειον ;) η αλλη κυρια ξανθια και αυτη ξενια ονόματι περιπου 45αρα αρκετα καλα στεκουμενη με βυζι αρκετα καλο και απο κιλακια κομπλε ;) στον αγωνα τωρα λιγο πολυ γνωστα πιπες γαμησια ενναλλαγες απο ολα χαλαρα χωρις πιεση ωρας παιχτηκαν 2 γυροι(λεπτομέρειες δεν χρειαζονται) μην περιμενετε λεσβιακο και ετσι δεν υπαρχει ;) απλως οι δυο κυριες φροντιζουν να περνας πασας στα γιαννενα τωρα τα τις τιμης 60 έκαστη ;) ενα θεμα μονο η αλλη κυρια δυστυχώς παιζει μπάλα μονο κυριακη :- εκτος αν βρεθει η χρυση τομη ;) εγω παντως περασα ενα ευχαριστω βραδυ με πολυ γελιο και σεξ χαλαρα που λεμε και στην θεσ/νικη
Η μια λεει ο Τασος κανει ραντεβού Κυριακές. Η άλλη απο οτι κατάλαβα οχι. Αλλα και παλι αυτο εχει σημασια η οτι περασε καλα και μας ανοιγει τα ματια?Χθες το πρωι είδες την αγγελία,καπ'ακια έκλεισες το ραντεβού την ίδια ημέρα μετα απο έρευνα φυσικά έκανες το ραντεβού χθες,Τετάρτη,γράφεις την κριτική σήμερα Πέμπτη αλλα η κυρία κάνει ραντεβού μόνο ΚΥΡΙΑΚΗ!!!ζω σε παράλληλο σύμπαν.
ναι η μια λεω που κανει κυριακη εντελει εκανε και χθες τεταρτη αρα τι ισχυει κάνει ολες τις μέρες δεν κάνει όλες τις μέρες?κάνει μόνο κυριακές ή και τετάρτες η κάνει και εξαιρέσεις?Η μια λεει ο Τασος κανει ραντεβού Κυριακές. Η άλλη απο οτι κατάλαβα οχι. Αλλα και παλι αυτο εχει σημασια η οτι περασε καλα και μας ανοιγει τα ματια?
παιχτη μου εγω την μαρτα την ξερω πολλα χρονια ;) τωρα στους ψυθιρους δεν απανταω ;) μονο με ανθρωπους που κανουν πραγματικα ραντεβου μιλαωΗ μια λεει ο Τασος κανει ραντεβού Κυριακές. Η άλλη απο οτι κατάλαβα οχι. Αλλα και παλι αυτο εχει σημασια η οτι περασε καλα και μας ανοιγει τα ματια?
Ναι εχω βρεθεί εγω με την κοπελα στο παρελθον,οτι βλεπεις στης φωτο,υπαρχουν καποιες κριτικες καποιες σελιδες πισω,μπορεις να ριξεις μια ματιαΚαλήμερα παίδες. Ξέρει κανείς αν η παρακάτω αγγελία είναι αληθινή?
[URL unfurl="true"]https://kanesex.com/erotikes-ypiresies/erotikes-ypiresies-apo-gynaikes/elena20_i939603[/url]
Ναι εχω βρεθεί εγω με την κοπελα στο παρελθον,οτι βλεπεις στης φωτο,υπαρχουν καποιες κριτικες καποιες σελιδες πισω,μπορεις να ριξεις μια ματια
μηπως να ξαναδιαβάσεις?Χθες το πρωι είδες την αγγελία,καπ'ακια έκλεισες το ραντεβού την ίδια ημέρα μετα απο έρευνα φυσικά έκανες το ραντεβού χθες,Τετάρτη,γράφεις την κριτική σήμερα Πέμπτη αλλα η κυρία κάνει ραντεβού μόνο ΚΥΡΙΑΚΗ!!!ζω σε παράλληλο σύμπαν.
το λοιπον εχθες το πρωι το ματι μου πηρε μια αγγελια για μια κυρια γνωστότατη που ομως μεχρι τωρα αρνιόταν πεισματικά τα ντουετα ;)
μετα απο μια μικρη ερευνα μεταξυ συναγωνιστών που κανουν αληθινά ραντεβου εεε προσπαθησα να μαζεψω πληροφοριες επειδη το ντουετο ηταν φρεσκο ουδείς με διαφωτισε :- οποτε στο παρασυνθημα κατευθειαν μιλαω με την κυρια και το ραντεβου κλείνεται αργα το βραδυ στον δικο μου χωρο σκανε μυτη οι κυριες ντυμενες στην πενα η μαρτα γνωστη τι να πεις για τις που στεκονται πολυ καλα δεδομενου της ηλικιας ;) οτι ειναι κοντη πανω απο 1,70 σιγουρα και εμφανως σωματικα πολυ καλα στεκουμενη εχοντας καποια κιλακια μειον ;) η αλλη κυρια ξανθια και αυτη ξενια ονόματι περιπου 45αρα αρκετα καλα στεκουμενη με βυζι αρκετα καλο και απο κιλακια κομπλε ;) στον αγωνα τωρα λιγο πολυ γνωστα πιπες γαμησια ενναλλαγες απο ολα χαλαρα χωρις πιεση ωρας παιχτηκαν 2 γυροι(λεπτομέρειες δεν χρειαζονται) μην περιμενετε λεσβιακο και ετσι δεν υπαρχει ;) απλως οι δυο κυριες φροντιζουν να περνας πασας στα γιαννενα τωρα τα τις τιμης 60 έκαστη ;) ενα θεμα μονο η αλλη κυρια δυστυχώς παιζει μπάλα μονο κυριακη :- [size=15pt]εκτος αν βρεθει η χρυση τομη [/size];) εγω παντως περασα ενα ευχαριστω βραδυ με πολυ γελιο και σεξ χαλαρα που λεμε και στην θεσ/νικη
αστο μαικ δεν χρειαζεται ;) ενας που ξερει να διαβαζει βλεπει οσον αφορα την συγκεκριμενη κυρια εχω αφθονο υλικο τραβηγμενο σπιτι μου ;) μιλαμε για αλλο επιπεδο σπερματος και σεξμηπως να ξαναδιαβάσεις?