το λοιπον εχθες το πρωι το ματι μου πηρε μια αγγελια για μια κυρια γνωστότατη που ομως μεχρι τωρα αρνιόταν πεισματικά τα ντουετα ;)
μετα απο μια μικρη ερευνα μεταξυ συναγωνιστών που κανουν αληθινά ραντεβου εεε
προσπαθησα να μαζεψω πληροφοριες επειδη το ντουετο ηταν φρεσκο ουδείς με διαφωτισε :- οποτε στο παρασυνθημα κατευθειαν μιλαω με την κυρια και το ραντεβου κλείνεται αργα το βραδυ στον δικο μου χωρο
σκανε μυτη οι κυριες ντυμενες στην πενα η μαρτα γνωστη τι να πεις για τις
που στεκονται πολυ καλα δεδομενου της ηλικιας ;) οτι ειναι κοντη πανω απο 1,70 σιγουρα και εμφανως σωματικα πολυ καλα στεκουμενη εχοντας καποια κιλακια μειον ;) η αλλη κυρια ξανθια και αυτη ξενια ονόματι περιπου 45αρα αρκετα καλα στεκουμενη με βυζι αρκετα καλο και απο κιλακια κομπλε ;) στον αγωνα τωρα λιγο πολυ γνωστα πιπες γαμησια ενναλλαγες απο ολα χαλαρα χωρις πιεση ωρας παιχτηκαν 2 γυροι(λεπτομέρειες δεν χρειαζονται)
μην περιμενετε λεσβιακο και ετσι δεν υπαρχει ;) απλως οι δυο κυριες φροντιζουν να περνας πασας στα γιαννενα
τωρα τα τις τιμης 60 έκαστη ;) ενα θεμα μονο η αλλη κυρια δυστυχώς παιζει μπάλα μονο κυριακη :- εκτος αν η χρυση τομη ;) εγω παντως περασα ενα ευχαριστω βραδυ με πολυ γελιο και σεξ χαλαρα που λεμε και στην θεσ/νικη