SKORPIONTOUCH
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 146
- Πόντοι
- 1
Ναι φιλε μου αλλα δεν ειναι ανοιχτου κυκλου μαζι μου ηταν
Ρε μάγκες επειδή θα τρελαθω η παραπάνω αγγελία δείχνει μια μουναρα που κάποτε νομίζω την είχα πετύχει βράδυ έξω για ποτό! Τον περασμένο χειμώνα την είχα βρει και φβ marina marinova και πήγα να την δω Κασσάνδρας που δούλευε. Ωστόσο δεν είχε καμία επαφή με τις φώτο σε σημείο που τρόμαξα και λεω θα έκανα λάθος. Μιλάμε για ψηλή γυναίκα η οποία είχε όντως μεγάλο στήθος αλλά έβγαινε χωρίς μεηκ απ στο σαλόνι και φαινόταν διαφορετικό τελείως το πρόσωπο όπως κι επίσης ήταν 4 φορες η εικονιζόμενη στις φώτο κοπέλα.. Κάπου διάβασα ότι είχε πάρει πολλά αα κιλά αλλά δν μπορώ να καταλάβω αν ήταν τόσα πολλά.. Τώρα στο φβ ανέβασε φώτο που είναι πάλι μουναρα.. Τι στο διάβολο γίνεται που είναι αυτή η μουναρα των φωτογραφιών??
εγω την ειδα την Μαρινα και επαθα σοκ στην κυριολεξια !
Ειχα παει μαζι της στο παρελθον και ειχα περασει σουπερ και ξαφνικα βλεπω μια με τουλαχιστον 20 κιλα παραπανω
σοκ πραγματικα
τι παθαινουνε και το ριχνουνε στο φαι τοσο ασχημα ενας θεος ξερει
ριξε μια ματια στο προφιλ της στο facebook και θα καταλαβεις,οι μισες φωτος ειναι με πιατελες με γλυκα.
Καλημέρα παίχτες ξέρουμε κάτι για αυτήν εδω;
Πρέπει να είναι πρώην στουντιοκοριτσο. Πρέπει να δούλευε στην γερμανοαλυσιδα
Σιγα το σκατομπαζο που θελει και 200 + εξτρα ρε ουστΣτην Καισαριανή λέει δέχεται 200€/ώρα με cim ως έξτρα τα άλλα τα συνήθη.
Μπορείς να αφαιρέσεις τα "πρέπει"..Πρέπει να είναι πρώην στουντιοκοριτσο. Πρέπει να δούλευε στην γερμανοαλυσιδα
ποια είναι αυτή; έχει αγγελία;Απαντηση απο ebony
Ευκαιρία να τρέξουμε να προλάβουμεΣτην Καισαριανή λέει δέχεται 200€/ώρα με cim ως έξτρα τα άλλα τα συνήθη.
Ευκαιρία να τρέξουμε να προλάβουμε
αρχισες παλι ρε ντροπη :- θα χασεις τετοια ευκαιρια
Είμαι γενναιόδωρος, θα το αφήσω για άλλους...αρχισες παλι ρε ντροπη :- θα χασεις τετοια ευκαιρια