protaris2018
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 33
- Like
- 2.576
- Πόντοι
- 2.471
Kαλησπέρα γνωρίζει κάποιος αυτό το μωρό φαίνεται πολύ καλό η είναι μούφα
Μουφα φιλε
Kαλησπέρα γνωρίζει κάποιος αυτό το μωρό φαίνεται πολύ καλό η είναι μούφα
Ναι φιλε μου αλλα δεν ειναι ανοιχτου κυκλου μαζι μου ητανΜάγκες καλησπέρα! Σήμερα το μεσημέρι μεταξύ 15.00 με 15.10 περνούσα από Bill και πέτυχα ωραίο μουνακι με μπλε σκούρο κοντουτσικο φόρεμα που είχε πάνω κάποια σχέδιακια και είχε και μια τύπου βαλίτσα στον ώμο στο ίδιο ακριβώς χρώμα και μοτίβα με το φόρεμα! Φορούσε κάτι μπεζ πλατφόρμες και γυαλιά ηλίου και είχε ψιλοκατσαρο και λίγο φουντωτό μαλλί! Μήπως τυχαίνει να είναι εδώ ο συνάδελφος να μας πει ποια ήταν?
.
Την ειχα σταμπάρει εδω και καιρό και ειμασταν σε συνεννόηση γιατι σκόπευα να ανέβω Σαλόνικα το 3ήμερο της 28Οκτωβρίου.
Ξαφνικά μου στέλνει την Παρασκευή οτι θα κατέβει εκτάκτως γΙα δουλειές Αθηνα και αν ήθελα να συναντηθούμε.Δεν θα έχανα την ευκαιρία και στην τελικη αν έβγαινε φόλα επαιζα μπάλα στην έδρα μου οποτε δεν είχα τίποτα να χάσω.Πρότεινα να πάμε πρώτα για φαγητό,οποτε θα ειχα μια εικονα πριν φτάσουμε στο κυρίως. :coolcondom:
Λοιπόν ειναι αυτο που λέμε μοντέλο σε εμφάνιση,αλλα οχι με μυαλο κουνουπιδι.Το ντυσιμο της θα έλεγα αισθησιακό και όχι προστυχο.Φανταζομαι πως οσοι μας κοιταζαν θα ελεγαν κοιτα μουναρα που πηδαει ο μαλακας.Την εχω πει απειρες φορες αυτη την ατάκα. Τωρα ηταν λοιπον η σειρά μου.Η Κέλλυ ειναι κοινωνικότατη συζητας ευκολα και χωρις να σε κουραζει η να βαριεσαι.Μετα απο το φαγητό ακολούθησε και χαλαρο ποτάκι και είχε φτάσει η ώρα για το κυρίως μενού το οποίο το περιμενα με αγωνία.
Η πρώτη της κίνηση ήταν να πάει στο μπάνιο για φρεσκάρισμα και να εμφανιστεί με κατι καυλωτικά μαυρα εσώρουχα,μετα και απο ένα δικο μου γρηγορο ντουζακι ξεκινησε ενα σουπερ στοματικό με αρκετο σάλιο και τοσο χερι ωστε να μην με χαλάσει.Είπα να δοκιμάσω να την περιποιηθώ και εγω και εκει ηταν που μεταμορθηκε λες και της πάτησα ένα κουμπι,Με το που ξεκίνησε να κατεβαάζει τα πρώτα υγρά μετά δεν μπορουσα να την κάνω καλα.Οσο γατουλα ηταν στην αρχη τοσο αγριόγατα εγινε στην πορεία.Περασμα σκουφου αλλαγη 2 στάσεων και ηρθε το τέλος για πρώτη φορά.Ακολούθησαν αλλοι 2 γυροι και εγω εφτασα σε σημειο να μην μπορω να περπατήσω ουτε την επομενη ημερα.Οκ τα 200 σιγουρα δεν είναι λιγα για μια ωρα ουτε μπορω να τα δινω συχνα αλλα ηταν απο τις καλύτερες εμπειριες μου.Η Κέλλυ ειναι κουκλαρα,καθαρή και οχι καθαρα επαγγελματιας.Τα αρνητικά ειναι δεν κανει αναλ δεν της αρεσουν τα φιλιά και το καταλαβαίνεις αμέσως και το χειροτερο οτι δεν ειναι στην αθηνα συχνά ,αλλα δυστυχως τον περισσοτερο καιρο την χαιρονται τα καρντασια
φιλε ειναι οντως αυτη των φωτογραφιων ????
Ναι φιλε μου αλλα δεν ειναι ανοιχτου κυκλου μαζι μου ηταν
Γαμόσειρος ο μ@ν ???
όχιTελικα ειναι οντως αυτη στις φωτογραφιες ;
γιατι δεν την παιρνεις τηλεφωνο και να μαθεις αν εχεις τις αμφιβολιες σου?
Ρε τυπε μας λες δηλαδή οτι η κοπέλα είναι αυτή στις φωτογραφίες; γιατί αυτή στις φωτογραφίες είναι μοντέλο από την Αλβανία που μένει Γιαννενα, πολύ γνωστή στο ινστα όπου εχει ανεβασμένες τις ίδιες φωτο. Μάλιστα, στις δυο φωτο του σαιτ δεν είναι καν αυτή. Μη τρελαθούμε τώρα.
Καλημέρα σε ολους. Έχει δοκιμάσει κανείς?
Δηλαδη?Κανενα κοριτσακι που θελει χαρτζιλικι, εχετε? Αν ναι, στειλτε p.m.! Ευχαριστώ
Δηλαδη?
φτηνιαρα πουτανα δηλαδή;;;Κανονικες κοπελες και οχι call girl..
γιατι δεν την παιρνεις τηλεφωνο και να μαθεις αν εχεις τις αμφιβολιες σου?
Λωκο δίνει;σχεδον slave