petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 54.908
- Πόντοι
- 41.813
Στο μεταξύ η σελίδα πάλι δεν υπάρχει. Είναι αυτή που ανεβάζει τη σελίδα της για λίγο μόνο και την κατεβάζει ξανά;
ειναι για λιγους τυχερους
Στο μεταξύ η σελίδα πάλι δεν υπάρχει. Είναι αυτή που ανεβάζει τη σελίδα της για λίγο μόνο και την κατεβάζει ξανά;
Πάντα μου την έσπαγε η μία εκτόνωση. Έχω πάρει μια φορά και ρωτάω αν η δεύτερη εκτόνωση πάει έξτρα. Όχι μου λέει, μια φορά κι έξω. Οπότε αν δεν τελειώσω καν, δεν σε πληρώνω, σωστά; Μου το έκλεισετζαμπα ειναι. ευκαιρια
Πάντα μου την έσπαγε η μία εκτόνωση. Έχω πάρει μια φορά και ρωτάω αν η δεύτερη εκτόνωση πάει έξτρα. Όχι μου λέει, μια φορά κι έξω. Οπότε αν δεν τελειώσω καν, δεν σε πληρώνω, σωστά; Μου το έκλεισε
Ναι ναι να τρέξουμε να προλάβουμε!!.. χαχαχατζαμπα ειναι. ευκαιρια
το νου σας συντροφοι....μιλαμε για πολλα ψυχολογικα.....Στο μεταξύ η σελίδα πάλι δεν υπάρχει. Είναι αυτή που ανεβάζει τη σελίδα της για λίγο μόνο και την κατεβάζει ξανά;
Σκιάχτηκααν βεβαια εισαι τυχερος και ψηνεσαι για ραντεβου θα πρεπει να εισαι ετοιμος να το κανεις την ωρα που θελει στο μερος που θελει και για οση ωρα θελει.....
Τίποτα άλλο??.. αχαχαχαχξεκινησε απο τα 20 στο αμαξι μονο πιπα....μετα το εκανε 40...μετα εκανε καποια ραντεβου στο σπιτι αλλα δε σε αφηνει να πας στο μπανιο..μετα εκανε σε χοτελ με 70....σου σπαει τα αρχιδια στη παρλα...επαναλαμβανει συνεχεια οτι ειναι μουναρα και καβλα και διαφορα τετοια...αυτα τις καλες μερες που εχει παρει τα χαπια της....τις αλλες μερες θα σου πει για τον στρατιωτικο πατερα της,το γιατρο θειο της,το δικηγορο και γενικα για την αδικη κοινωνια που αλλους τους ανεβαζει κι αλλους τους ριχνει στα ταρταρα....θα σου πει βεβαια οτι δεν το κανει για επαγγελμα αλλα για να σπουδασει τη κορη της(πραγμα που αν αληθευει ειναι περα για περα ΣΕΒΑΣΤΟ).....και εκει που δεν το περιμενεις σου στελνει ενα μηνυμα οτι χρειαζεται λεφτα και πρπει να κανεις ραντεβου μαζι της...σε περιπτωση που αρνηθεις μαυρο φιδι που σε ετρωγε......το τι καταρες θα ακουσεις δε λεγεται....αν βεβαια εισαι τυχερος και ψηνεσαι για ραντεβου θα πρεπει να εισαι ετοιμος να το κανεις την ωρα που θελει στο μερος που θελει και για οση ωρα θελει.....
Α, δηλαδή έχει κι άλλα; Άνετα γινόταν επεισόδιο σε σειρά του Κοκκινόπουλουαυτα μου ηρθαν προχειρα στο μυαλο....
ξεκινησε απο τα 20 στο αμαξι μονο πιπα....μετα το εκανε 40...μετα εκανε καποια ραντεβου στο σπιτι αλλα δε σε αφηνει να πας στο μπανιο..μετα εκανε σε χοτελ με 70....σου σπαει τα αρχιδια στη παρλα...επαναλαμβανει συνεχεια οτι ειναι μουναρα και καβλα και διαφορα τετοια...αυτα τις καλες μερες που εχει παρει τα χαπια της....τις αλλες μερες θα σου πει για τον στρατιωτικο πατερα της,το γιατρο θειο της,το δικηγορο και γενικα για την αδικη κοινωνια που αλλους τους ανεβαζει κι αλλους τους ριχνει στα ταρταρα....θα σου πει βεβαια οτι δεν το κανει για επαγγελμα αλλα για να σπουδασει τη κορη της(πραγμα που αν αληθευει ειναι περα για περα ΣΕΒΑΣΤΟ).....και εκει που δεν το περιμενεις σου στελνει ενα μηνυμα οτι χρειαζεται λεφτα και πρπει να κανεις ραντεβου μαζι της...σε περιπτωση που αρνηθεις μαυρο φιδι που σε ετρωγε......το τι καταρες θα ακουσεις δε λεγεται....αν βεβαια εισαι τυχερος και ψηνεσαι για ραντεβου θα πρεπει να εισαι ετοιμος να το κανεις την ωρα που θελει στο μερος που θελει και για οση ωρα θελει.....
Υπαρχει καποια ελληνιδα και αξοιοπιστη?
Εφαγα μια ηττα τις προαλλες με μια που εκλεισα ραντεβου
ξέχασες να πεις ότι σύμφωνα με παθόντες θα εκτιμούσες τα πυρανχας κ το ποσό πιο λίγο δαγκώνουνξεκινησε απο τα 20 στο αμαξι μονο πιπα....μετα το εκανε 40...μετα εκανε καποια ραντεβου στο σπιτι αλλα δε σε αφηνει να πας στο μπανιο..μετα εκανε σε χοτελ με 70....σου σπαει τα αρχιδια στη παρλα...επαναλαμβανει συνεχεια οτι ειναι μουναρα και καβλα και διαφορα τετοια...αυτα τις καλες μερες που εχει παρει τα χαπια της....τις αλλες μερες θα σου πει για τον στρατιωτικο πατερα της,το γιατρο θειο της,το δικηγορο και γενικα για την αδικη κοινωνια που αλλους τους ανεβαζει κι αλλους τους ριχνει στα ταρταρα....θα σου πει βεβαια οτι δεν το κανει για επαγγελμα αλλα για να σπουδασει τη κορη της(πραγμα που αν αληθευει ειναι περα για περα ΣΕΒΑΣΤΟ).....και εκει που δεν το περιμενεις σου στελνει ενα μηνυμα οτι χρειαζεται λεφτα και πρπει να κανεις ραντεβου μαζι της...σε περιπτωση που αρνηθεις μαυρο φιδι που σε ετρωγε......το τι καταρες θα ακουσεις δε λεγεται....αν βεβαια εισαι τυχερος και ψηνεσαι για ραντεβου θα πρεπει να εισαι ετοιμος να το κανεις την ωρα που θελει στο μερος που θελει και για οση ωρα θελει.....
μιλαμε για χοντρη οχι αστεια
Δεν θα πω πολλα, οποιος θελει ας μπει να δει κριτικες μου να καταλαβει απο τον τροπο γραφης μου...
Εζησα ο,τι ονειρευομουν να ζησω απο παιδι.
Δεν θα πω πολλα, οποιος θελει ας μπει να δει κριτικες μου να καταλαβει απο τον τροπο γραφης μου...
Εζησα ο,τι ονειρευομουν να ζησω απο παιδι.
διαβασες το κειμενο της αγγελιας της? μαλλον οχι. για ξανακοιτα καλυτερα.
Είμαι 33χρονών και ξέρω πως θα σε κάνω να περάσεις καλά.Με λένε Lilly,είμαι απο Ουκρανία αλλά εχω γεννηθει Ελλάδα και μιλάω πολυ καλά Ελληνικά.Είμαι ανεξάρτητη και όπως με βλέπεις στις φωτο 100%.
SERVICE κάνω φούλ πρόγραμμα ΕΚΤΟΣ ΠΡΩΚΤΙΚΟΥ με ΜΙΑ ΕΚΤΟΝΩΣΗ και το δωρό μου ειναι 120€ .
μιλαμε για χοντρη οχι αστεια
Συμφωνω σ ολα .Σ εμενα τα εδωσε ολα λες και ηταν κοπελα μου .Με βουτηξε στην κυριολεξια.Το εχουν οι μπαμπατσικες αυτο ειναι καυλιαρες αλλα ανοιχτος και ωραιος χαρακτηρας.Πιστευω οτι ειναι μια τιμια επιλογη σ αυτο τον τυπο γυναικων .
Τί διαφορετικο ή σπεσιαλ εκανε δηλαδι...???Σε προσωπικο επιπεδο παντα, περασα καλυτερα απο οσα callgirl εχω παει τα δεκα χρονια ενασχολησης μου με το sport.Δεν θελω να μειωσω τις υπολοιπες εμπειριες μου,αλλα αυτο ηταν μια κατηγορια μονο του.