jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.419
- Πόντοι
- 34.612
Εχω ακουσει φωτια στα πατζακια σου, φωτια στ αρχιδια σου δεν ειχα ξανακουσει. Αχρε Τασο εισαι κορφη
Εχω ακουσει φωτια στα πατζακια σου, φωτια στ αρχιδια σου δεν ειχα ξανακουσει. Αχρε Τασο εισαι κορφη
αφου ξεβρακωθεις ;) περνεις τον αναπτηρα τον βαζεις στο πεσμενο τσουτσουνι ;) προκειμενου να καεις να δεις πως θα σου σηκωθει σε χρονο dt
Το είδα αλλά όπως είπα λέω είναι σε δικό της χώρο αν δεν είναι αυτή (γιατί μου έστειλε κ φωτός στο viber) θα την κάνω.ρΡε μαν σορρυ δλδ. Το οτι εχει 4 αγγελιες στο προφιλ της δεν το ειδες?? Σερρες-Κοζανη.
Σου εστειλε κ φωτο στο viber?Το είδα αλλά όπως είπα λέω είναι σε δικό της χώρο αν δεν είναι αυτή (γιατί μου έστειλε κ φωτός στο viber) θα την κάνω.
Με τις κάρτες άρχισε να τα λέει μόλις έφτασα εκεί
Ναι 3Σου εστειλε κ φωτο στο viber?
Να βγαζουν φατσες φορα παρτιδα βρωμαει. Ετσι με τις καρτες επαιζαν σε διαφορα τσατ. Ζητουσαν 10-20ευρω καρτα για να στειλοουν βιντεο κτλο. Μακρια
Αυτή ήθελε μια κάρτα των 100€ κάπως μου την είπε κ θα της την έδινα κ καλα στο χέρι. Κ της λεω θα σου δώσω τα χρήματα κ πάρτην εσύ. Κ εκει άρχισε να με βρίζειΝα βγαζουν φατσες φορα παρτιδα βρωμαει. Ετσι με τις καρτες επαιζαν σε διαφορα τσατ. Ζητουσαν 10-20ευρω καρτα για να στειλοουν βιντεο κτλο. Μακρια
Paysafe μαλλον θα σου ζητησε. Πουστρακος θα ηταν η κανενα σκατομπαζο. Επρεπε να της πεις ελα στην αγορασα να ερθει. Θα σου ελεγε μετα θα κατεβει ενας φιλος μου να την παρει η φιλη μου και εσυ θα περιμενες απο κατω σαν τον......Αυτή ήθελε μια κάρτα των 100€ κάπως μου την είπε κ θα της την έδινα κ καλα στο χέρι. Κ της λεω θα σου δώσω τα χρήματα κ πάρτην εσύ. Κ εκει άρχισε να με βρίζει
το σκέφτηκα να το κάνω αλλά δεν είχε καθόλου κόσμο στο σημείο κ φοβήθηκα μην γίνει κ τίποτα κ λέω γαμα το δεν αξίζει κ έφυγαPaysafe μαλλον θα σου ζητησε. Πουστρακος θα ηταν η κανενα σκατομπαζο. Επρεπε να της πεις ελα στην αγορασα να ερθει. Θα σου ελεγε μετα θα κατεβει ενας φιλος μου να την παρει η φιλη μου και εσυ θα περιμενες απο κατω σαν τον......
Πρόκειται για μία κοπέλα 20+ (πιπινάκι) με σωματάκι τσουπωτό, σχετικά αγύμναστο και με έντονα σημάδια χαλαρότητας. Είναι κοντούλα αλλά με μεγάλο στήθος. Όμορφο πρόσωπο, αρκετά καυλιάρα και γλυκιά. Στο αγωνιστικό κομμάτι είναι GFE αλλά χωρίς να τα "σπάει". Το κόστος 100 ευρό είναι ακρετα υψηλό για το όλο πακέτο, υπάρχουν καλύτερες επιλογές.
Καλημέρα σε όλους
Ξέρει κανείς κάτι γι αυτήν?
Αν θυμάμαι καλά αυτή η κοπέλα πρέπει να δουλευε πριν λίγο καιρό στο God.
Τελικά ρε μάγκες την πήρε κανείς την κοπελιά...
οχι ομως και 22 χρονων!!! Κατηγορια milf ειναι η μανταμ!
Δεν θα πω πολλα, οποιος θελει ας μπει να δει κριτικες μου να καταλαβει απο τον τροπο γραφης μου...
Εζησα ο,τι ονειρευομουν να ζησω απο παιδι.