iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.294
Μην το λες, πολλές κοπέλες σταματάνε για λίγο και αρχίζουν ξανά, ούτε η πρώτη θα είναι ούτε η τελευταία...Αρα μαλλον σταματησε..... Δυστυχως χασαμε ενα στανταρακι.....
Μην το λες, πολλές κοπέλες σταματάνε για λίγο και αρχίζουν ξανά, ούτε η πρώτη θα είναι ούτε η τελευταία...Αρα μαλλον σταματησε..... Δυστυχως χασαμε ενα στανταρακι.....
αφου ξεβρακωθεις ;) περνεις τον αναπτηρα τον βαζεις στο πεσμενο τσουτσουνι ;) προκειμενου να καεις να δεις πως θα σου σηκωθει σε χρονο dt
Μην το λες, πολλές κοπέλες σταματάνε για λίγο και αρχίζουν ξανά, ούτε η πρώτη θα είναι ούτε η τελευταία...
Ή μόλις ξαναγεμίσουν τις μπαταρίες τους. Κάποιες δεν το αντέχουν για πολύ, θέλουν για λίγο να ξεκόψουν κι έπειτα γυρνάνε ξανά στο μετερίζι. Άλλες πάλι πηγαινοέρχονται στις χώρες τους. Είναι πολλοί οι λόγοι...Μολις τελειωσει το πακετο ε?
Ή μόλις ξαναγεμίσουν τις μπαταρίες τους. Κάποιες δεν το αντέχουν για πολύ, θέλουν για λίγο να ξεκόψουν κι έπειτα γυρνάνε ξανά στο μετερίζι. Άλλες πάλι πηγαινοέρχονται στις χώρες τους. Είναι πολλοί οι λόγοι...
Λοιπόν το τηλ τελειώνει σε... 6682517.
Η '' κοπελα'' αν όντως είναι κοπέλα, μιλάει μεσω viber (έσβησε την αγγελία γι αυτό δεν μπορώ να τη βάλω) κ σου λέει στο χώρο της (Περιστέρι κενεντι κάτι ) , 100€ ολα μέσα. Της λεω οκ, φτάνω εκεί στέλνω μήνυμα και μου λέει. Για να ανεβεις πρέπει να μου πάρεις μια κάρτα από το περίπτερο (δεν θύμαμαι πως μου την είπε).της λεω αν δεν κατέβεις πρώτα να σε δω δεν αγοράζω τίποτα. Τεσπα της λεω φευγω, γιατί μου λέει πρώτα την κάρτα κ άρχισε να μου λέει να πάθω καρκίνο κ κατι τέτοιες μαλακιες. Φυσικά την έκανα block, απλά τα γράφω εδω για να μην την πάθει κανένας αλλος.
Η αγγελία λέει φοιτήτρια κάτι...
Ανήκει στις περίφημες καρτοφοιτήτριες :SΛοιπόν το τηλ τελειώνει σε... 6682517.
Η '' κοπελα'' αν όντως είναι κοπέλα, μιλάει μεσω viber (έσβησε την αγγελία γι αυτό δεν μπορώ να τη βάλω) κ σου λέει στο χώρο της (Περιστέρι κενεντι κάτι ) , 100€ ολα μέσα. Της λεω οκ, φτάνω εκεί στέλνω μήνυμα και μου λέει. Για να ανεβεις πρέπει να μου πάρεις μια κάρτα από το περίπτερο (δεν θύμαμαι πως μου την είπε).της λεω αν δεν κατέβεις πρώτα να σε δω δεν αγοράζω τίποτα. Τεσπα της λεω φευγω, γιατί μου λέει πρώτα την κάρτα κ άρχισε να μου λέει να πάθω καρκίνο κ κατι τέτοιες μαλακιες. Φυσικά την έκανα block, απλά τα γράφω εδω για να μην την πάθει κανένας αλλος.
Η αγγελία λέει φοιτήτρια κάτι...
Υπαρχει κάρτα που κάνει 100€? Κάπως μου την είπε ούτε καν θυμάμαι κ μου λεει μην ανησυχείς χέρι με χέρι θα μου τη δώσεις κ μετα Θα ανέβειςΑνήκει στις περίφημες καρτοφοιτήτριες :S
Χέρι με χέρι σημαίνει ανταλλαγή. Οκ, εσύ της δίνεις την κάρτα στο χέρι, αυτή τι θα σου έδινε στο χέρι; Μάλλον θα σε άφηνε με το πουλί στο χέρι οπότε καλά έκανες κι έφυγες φίλε μου. Κρίμα που δεν βρίσκεις και την αγγελία. Έκανες αναζήτηση στο google με το τηλέφωνο και δεν έβγαλε τίποτα;Υπαρχει κάρτα που κάνει 100€? Κάπως μου την είπε ούτε καν θυμάμαι κ μου λεει μην ανησυχείς χέρι με χέρι θα μου τη δώσεις κ μετα Θα ανέβεις
Εδώ φοβήθηκα μήπως είχε κ κανέναν άλλο μαζί. Όχι δεν βρήκα κάτι στο kanesex.com ήταν πάντωςΧέρι με χέρι σημαίνει ανταλλαγή. Οκ, εσύ της δίνεις την κάρτα στο χέρι, αυτή τι θα σου έδινε στο χέρι; Μάλλον θα σε άφηνε με το πουλί στο χέρι οπότε καλά έκανες κι έφυγες φίλε μου. Κρίμα που δεν βρίσκεις και την αγγελία. Έκανες αναζήτηση στο google με το τηλέφωνο και δεν έβγαλε τίποτα;
Είχες γράψει λάθος το τελευταίο νούμερο γι' αυτό δεν την έβρισκες. Καταλαβαίνω πάντως γιατί πήγες με τέτοιο βυζί που έχει η πρώτη...
σε δικό της χώρο λέω ποσο μουφα μπορεί να είναι. Κ λέω αν δεν είναι αυτή κ δεν μου αρέσει φεύγω.Είχες γράψει λάθος το τελευταίο νούμερο γι' αυτό δεν την έβρισκες. Καταλαβαίνω πάντως γιατί πήγες με τέτοιο βυζί που έχει η πρώτη...
Εχω ακουσει φωτια στα πατζακια σου, φωτια στ αρχιδια σου δεν ειχα ξανακουσει. Αχρε Τασο εισαι κορφηαφου ξεβρακωθεις ;) περνεις τον αναπτηρα τον βαζεις στο πεσμενο τσουτσουνι ;) προκειμενου να καεις να δεις πως θα σου σηκωθει σε χρονο dt
Μετά παίζει να μην θέλει να ξαναβγεί από το βρακί ούτε για κατούρημααφου ξεβρακωθεις ;) περνεις τον αναπτηρα τον βαζεις στο πεσμενο τσουτσουνι ;) προκειμενου να καεις να δεις πως θα σου σηκωθει σε χρονο dt
το προβλημα ομως τις στιγμης θα εξαλειφθείΜετά παίζει να μην θέλει να ξαναβγεί από το βρακί ούτε για κατούρημα
Λέμε που λέμε το πουλί λουκάνικο μην το κάνουμε και καπνιστότο προβλημα ομως τις στιγμης θα εξαλειφθεί
ρΡε μαν σορρυ δλδ. Το οτι εχει 4 αγγελιες στο προφιλ της δεν το ειδες?? Σερρες-Κοζανη.σε δικό της χώρο λέω ποσο μουφα μπορεί να είναι. Κ λέω αν δεν είναι αυτή κ δεν μου αρέσει φεύγω.
Τελικά έγιναν πολύ χειρότερα τα πράγματα