μιλησα χθες με τη μαρινα,ΕΥΓΕΝΙΚΟΤΑΤΗ,μου ειπε οτι δε δουλευε χθες,δεν ξερω αν ισχυει και κανονισα για κυριακη,θα την ξαναπαρω,ελπιζω να μη μου πασαρει καμια φιλη της γιατι δεν ξερω κ πως ειναι εμαφανισιακα,εχει κανεις details για εμφανιση?το μονο που βρηκα ειναι οτι ειναι γυρω στο 1.80 με κορμι λαμπαδα και προσωπο ψιλοσπασμενο 35αρας.νομιζω λογια του νιτρο αυτα!
μιας κ δεν εχει γινει (νομιζω) μια αναλυτικη περιγραφη της θα προσπαθησω να την δωσω εγω με βαση τα δικα μου γουστα κ κριτηρια
το υψος της είναι στο 1,75,
μαλλια βαμμενα ανοιχτα καστανα προς το ξανθο,
συλικονατα βυζια κανονικου μεγεθους με ωραιες ρογες, χωρις ωραια αισθηση υφης ομως,
η επιδερμιδα της ειναι αρκετα ανοιχτη χωρις καποια σημαντικη ατελεια αλλα εχει στο ντεκολτε μερικες ελιες κ αρκετες φακιδουλες , οπως κ στην πλατη κ στους ωμους της,
σωμα γενικως λεπtο προς το skinny με μεση δαχτυλίδι κ piercing στο αφαλό,
κωλος πεσμενος κ "νερουλος",
μουνι ωραιο, πεντακαθαρο κ καλοσχηματισμενο οπως κ η ροδαλη σουφρα της είναι η καλυτερη που εχω δει εγω,
κ τελος στο προσωπο αρκετα σπασμενο με ρυτιδες, ωραια εκφραστικα ανοιχτα ματια (πρασινο-μπλε κατι τετοιο) κ σαρκωδη ιδανικα χειλη
οσον αφορα την ηλικια δεν ξερω αλλα μου εδειξε το προσωπο κ αλλα το σωμα μαλλον γυρω στα 35, εξω απο τα δικα μου στανταρ οπως κ ολος ο σωματοτυπος
στην πραξη ..πιπα τρομερη, φιλια με γλωσσα, δεκτικη στα παντα, ωραια στησιματα, θελει να πιπιλαει συνεχεια κατι ειτε λεγεται πουτσο ειτε αυτι ειτε λαιμο ειτε κ εγω δεν ξερω τι..αγκαλιες κ φιλια συνεχεια..
κ τελευταιο η συμπεριφορα της.. ΑΡΙΣΤΗ, η καλυτερη τανα που εχω συνευρεθει ποτε..ευχαριστη, ευγενικη κ αρκετα φιλικη
τα λεφτα δεν μου τα ζητησε αλλα της τα εδωσα εγω στο τελος κ ηταν η μονη τανα που ειπε ευχαριστω κ το εννοουσε οταν της τα εδωσα