mounotripanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
αν διαβάσεις κρητική λέει πίπα με καπότα !!!!! τι cim ?
συμφωνω με αυτο!ετσι πρεπει να ναι να μας πει ενας μοντ.....
εισαι αχτυπητος ρε προεδραρα,ο ενας και μοναδικος προεδρος,δεν υπαρχει πιο κορυφαιος!
το σαιτ θέλει και μια προεδρίνα πιστευώ για το γυναικείο τμήμα...
ο προεδρος και ο αναπληρωτης προεδρος [νιτρο]θα εγκρινουν πρωτα......το σαιτ θέλει και μια προεδρίνα πιστευώ για το γυναικείο τμήμα...
ο προεδρος και ο αναπληρωτης προεδρος [νιτρο]θα εγκρινουν πρωτα......
Εξακολουθώ να περιμένω μία απάντηση από τον Άντι...Αν τα post μου θεωρούνται Spam , θα ήθελα να το ξέρω.
Ευχαριστώ
να σου πω εγω τι πιστευω...αυτο το σιτε δεν ειναι εκλησιαστικο ασε εδω που τα λεμε ολοκληρος ανθιμος εκραξε τον μπουταρι!!!εδω μεσα και τσακωμοι θα γινονται και θεμετα εκτος τοπικ μπορει να υποθουν και θα κραξουμε αλλα και δεν γινετε να ακους με ευλαβια την καθε αποψη...αν δεν γουσταρεις αυτα που ακους παραθετεις τα δικα σου πιστευω και ετσι κυλαει το ολο θεμα....τωρα αν επειδη η δικη σου γνωμη δεν εχει ταιριαξει με γνωμες αλλων στα αρχιδια σου ρε συ!!!!εξαλου εδω ειμαστε για να ανταλασουμε αποψεις και οχι για υποψηφιοτητες....για μενα keep going!!!
και χωρις να ξερω γιατι ρωτας...αν ειμαι εκτος θεματος sorry!!!
Απλά διεγράφει ενά post μου στο thread πριν από καμία ώρα , και μία παράθεση πάνω σε αυτό . Ο άλλος χρήστης με ενημέρωσε πως ίσως τον θεωρούν spammer , έχει 3.000 posts και είναι γυναίκα . Εμένα γιατί ?
ε αν γινει προεδρινα,θα ναι του επαγγελματος......λες να έχουν αντίρηση? Υπάρχει ενα ζήτημα πάντως.... πρέπει η προεδρίνα να είναι του επαγγέλματος ή ανεξάρτητη ?
δε με πετας μια στιγμη στο χοτελ ευα;μην συγχιζεσαι.........Κρανίδι και εγώ έπεσα θύμα λογοκρισίας!!!!
Βέβαια, χτες και σήμερα όλοι είναι on spot!!!!!
Μόνο εμείς παρεκτραπήκαμε!!!!
Ποστάρισα σε φωτό του ΒΑΒΥ και σβήστηκα λες και οι φωτό είναι μέσα στο θέμα!!!!
Ρε Μοντ όποιος και αν είσαι, δεν πα να παίξεις με τα κουβαδάκια σου?
Ή θα τηρείς κατά γράμμα τους κανόνες ή δεν θα ξανασβήσεις ποστ μου!!!
Αλλιώς θα σου σηκώσω το μαγαζί όρθιο....
Ή θέλεις να με δοκιμάσεις?
Κρανίδι και εγώ έπεσα θύμα λογοκρισίας!!!!
Βέβαια, χτες και σήμερα όλοι είναι on spot!!!!!
Μόνο εμείς παρεκτραπήκαμε!!!!
Ποστάρισα σε φωτό του ΒΑΒΥ και σβήστηκα λες και οι φωτό είναι μέσα στο θέμα!!!!
Ρε Μοντ όποιος και αν είσαι, δεν πα να παίξεις με τα κουβαδάκια σου?
Ή θα τηρείς κατά γράμμα τους κανόνες ή δεν θα ξανασβήσεις ποστ μου!!!
Αλλιώς θα σου σηκώσω το μαγαζί όρθιο....
Ή θέλεις να με δοκιμάσεις?
Κουκλάρα μου...έχει αγώνα!!!!δε με πετας μια στιγμη στο χοτελ ευα;μην συγχιζεσαι.........
τι τι;τι...........Για την "Κυρία" ήταν αποπάνω...μάλλον έχουμε συμπάθιες εδωμέσα
οκ,αλλα οταν μπει ο νιτρο ,να του πεις να εγκρινει,ο προεδρος παει καπου με το κοτερο,και ειναι αναπληρωτης!!Κουκλάρα μου...έχει αγώνα!!!!
Μην με κωλάζεις!!!!
Μην χαλάς τέτοιες ιερές αντρικές στιγμές!!!!
ε αν γινει προεδρινα,θα ναι του επαγγελματος......