ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
μηπως εχεις 1 ευρω να παρω 1 σουβλακι ;
θες και 0,70 για coca cola ?
μηπως εχεις 1 ευρω να παρω 1 σουβλακι ;
Να υποθέσω δηλαδή πως είσαι αργόσχολος! Πλάκα κάνω.. Μακάρι να βρεθεί κάτι να το φέρουμε στην επιφάνεις έαν φυσίκά συμφωνεί αυτό το κάτι. Γιατί αν δεν συμφωνεί σημαίνει πως δεν το θέλει πραγματικά και θα κλαίμε λεφτουδάκια!
φυγε μωρη πατσαβουρα απο δω..κατι καινουργιο παιζεται παιδακια?
μωρη σαλτα & γαμησου λεμε..δεν σπαμαρω ρε αλητη ρωτησα να μου πουνε εαν βρεθηκε κατι γιατι ηθελε ενας φιλος μου!τι θες ρε αλητη και ολο βριζεις
Πες ότι ήθελες να δείξεις τη ποδάγρα σου κι άσε τις τυρόπιτες αλλούδεν σπαμαρω ρε αλητη ρωτησα να μου πουνε εαν βρεθηκε κατι γιατι ηθελε ενας φιλος μου!τι θες ρε αλητη και ολο βριζεις
διαβαζα τα σχολια για τη μινα και βρηκα στο fb φωτο της.
ωραιο μουνι. ειναι γυφτικη οδοντογλυφιδα βεβαια αλλα νταξει.
κατσε να δεις πως το φωναζαν παλια οι περιπλανωμενοι χασαπηδες α, ναι ! 'ΚΟΚΚΑΛΑ ΓΙΑ ΣΟΥΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!'
Ένας τρόπος για αργόσχολους με την καλή έννοια είναι να μπαίνουν σε γνωστά σίτε γνωριμιων και να μιλάνε με κοριτσάκια αθώα-φοιτίτριες που ψάχνουν να προωθηθούν μόνα τους ανεξάρτητα για να βγάλουν τα έξοδα τους. Θελει χρόνο αλλά υπάρχουν. Εγώ σήμερα το πρωί μιλούσα στο zoo με μια που δεν έχει ποτέ αναφερθεί στο φορουμ τουλάχιστον με το όνομα το οποιό μου έδωσε και προσπαθούσε να μου πεί ότι με ψάχνεται για σεξ με δωράκι αλλά πριν προλάβω να ολοκληρωσω την προσφορά μου εξαφανίστηκε. Είναι τρόποι που μπορούν να φέρουν στην επιφάνεια και στα δόντια των συναδέλφων μας νεα μωράκια τύπου εβίτα-κων/ντινα-αντε να βάλω και μίνα με το ζόρι.Αλλά θέλει πολύ χρόνο ρε παιδία και εγώ πραγματικά δεν τον έχω..
κ εσυ την πιστεψες ? Ημαρτον φιλαρακι
Γιατί όχι? Άλλωστε δεν είναι κάτι τόσο απίθανο.. Γεμάτα τα chatrooms διαφόρων dating-sites με όντως amateur πουτανάκια. Απλά το θέμα είναι ότι χρειάζεται χρόνος. Γιατί σου φένεται τόσο απίθανο και λές ήμαρτον? Πολές άλλωστε κυρίες στο συγκεκριμένο κίολας thread έχουν ξεκινίσει απο FB και ΖΟΟ..
Παιδες, εδω παιζει κατι πολυ πιο σοβαρο νομιζω!! Το κοριτσι πιθανον να χειαζεται βοηθεια γιατι ειναι ειτε ανορεξικη, η ειναι αρρωστη!!!!
Δεν εξηγειται αλλοιως το βαρος που εχει χασει τον τελευταιο χρονο!!
Να υποθέσω δηλαδή πως είσαι αργόσχολος! Πλάκα κάνω.. Μακάρι να βρεθεί κάτι να το φέρουμε στην επιφάνεις έαν φυσίκά συμφωνεί αυτό το κάτι. Γιατί αν δεν συμφωνεί σημαίνει πως δεν το θέλει πραγματικά και θα κλαίμε λεφτουδάκια!
Aυτή την έχει δοκιμάσει κανεις;
Aυτή την έχει δοκιμάσει κανεις;
Που την ξετρύπωσες αυτήν και πως είσαι σίγουρος πως κάνει βίζιτες; 7 φίλους έχει όλους και όλους...
Που την ξετρύπωσες αυτήν και πως είσαι σίγουρος πως κάνει βίζιτες; 7 φίλους έχει όλους και όλους...