i agree...
Και εγώ συμφωνώ απόλυτα.. Τιμάει τα λεφτά της.. άριστο VFM....
i agree...
ανεξαρτητες σημαινει που δεν ειναι σε πρακτορειο?
Ναι, Μαριαννα αυτό είναι!!!ανεξαρτητες σημαινει που δεν ειναι σε πρακτορειο?
ανεξαρτητες σημαινει που δεν ειναι σε πρακτορειο?
ούτε εγω τον έχω.... Τον τρόπο αυτό τον ξέρω κ προσπαθώ αλλά μου κάνουνε ΜπανΈνας τρόπος για αργόσχολους με την καλή έννοια είναι να μπαίνουν σε γνωστά σίτε γνωριμιων και να μιλάνε με κοριτσάκια αθώα-φοιτίτριες που ψάχνουν να προωθηθούν μόνα τους ανεξάρτητα για να βγάλουν τα έξοδα τους. Θελει χρόνο αλλά υπάρχουν. Εγώ σήμερα το πρωί μιλούσα στο zoo με μια που δεν έχει ποτέ αναφερθεί στο φορουμ τουλάχιστον με το όνομα το οποιό μου έδωσε και προσπαθούσε να μου πεί ότι με ψάχνεται για σεξ με δωράκι αλλά πριν προλάβω να ολοκληρωσω την προσφορά μου εξαφανίστηκε. Είναι τρόποι που μπορούν να φέρουν στην επιφάνεια και στα δόντια των συναδέλφων μας νεα μωράκια τύπου εβίτα-κων/ντινα-αντε να βάλω και μίνα με το ζόρι.Αλλά θέλει πολύ χρόνο ρε παιδία και εγώ πραγματικά δεν τον έχω..
Ένας τρόπος για αργόσχολους με την καλή έννοια είναι να μπαίνουν σε γνωστά σίτε γνωριμιων και να μιλάνε με κοριτσάκια αθώα-φοιτίτριες που ψάχνουν να προωθηθούν μόνα τους ανεξάρτητα για να βγάλουν τα έξοδα τους. Θελει χρόνο αλλά υπάρχουν. Εγώ σήμερα το πρωί μιλούσα στο zoo με μια που δεν έχει ποτέ αναφερθεί στο φορουμ τουλάχιστον με το όνομα το οποιό μου έδωσε και προσπαθούσε να μου πεί ότι με ψάχνεται για σεξ με δωράκι αλλά πριν προλάβω να ολοκληρωσω την προσφορά μου εξαφανίστηκε. Είναι τρόποι που μπορούν να φέρουν στην επιφάνεια και στα δόντια των συναδέλφων μας νεα μωράκια τύπου εβίτα-κων/ντινα-αντε να βάλω και μίνα με το ζόρι.Αλλά θέλει πολύ χρόνο ρε παιδία και εγώ πραγματικά δεν τον έχω..
ρε συ, αγορασα καινουριο μαστιγιο και το παλιο ειπα να το δωσω σε ορφανοτροφειο, αλλα μου φαινεται θα το χρειαστεις...Θα βάλω τάξη εδω μέσα.. άααααμα πια!!!
βοηθεισε μας με την αγγελια στηλε την μας να την δουμε και εμεις την αγγελια μηπως παω και εγω (ειμαι MATURAKIAΣ)Καλησπερα σε ολους!μαγκες μια πληροφορια...ξερει κανεις καποια Ρανια 45 αρα η οποια εχει βαλει αγγελια στο ιντερνετ?ειναι απο Μαρουσι!Λεω να την τιμησω και θα ηθελα πληροφοριες απο καποιον που να την εχει παρει!ευχαριστω!
δεν γαμαμε junkies..ωραιο μουνι. ειναι γυφτικη οδοντογλυφιδα βεβαια αλλα νταξει.
μηπως εχεις 1 ευρω να παρω 1 σουβλακι ;δεν γαμαμε junkies..
Oλα τα γαμαμε ψευτη !!!δεν γαμαμε junkies..
ρε συ, αγορασα καινουριο μαστιγιο και το παλιο ειπα να το δωσω σε ορφανοτροφειο, αλλα μου φαινεται θα το χρειαστεις...
το έκανα συχνά αυτό παλία στο zoo τώρα το κάνω στο FB καθώς βλέπεις καλύτερα τι πας να αγοράσεις.