koutalianos
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ε όχι...οκ!!! πόναει η χυλόπιτα(γι αυτό μάλλον τα λες αυτα), αλλά μην προσβάλουμε έτσι για πλάκα ανθρώπους!!!! ας σκευτόμαστε λίγο πριν πούμε την μλκια μας...Μαριαννα ή αλλιως κατγουμαν!
Αμα γουσταρεις μπριζολα νεροβραστη στειλε της πμ.
αχαχαχαχαχαχα
γνωστος μαλακας..ε όχι...οκ!!! πόναει η χυλόπιτα(γι αυτό μάλλον τα λες αυτα), αλλά μην προσβάλουμε έτσι για πλάκα ανθρώπους!!!! ας σκευτόμαστε λίγο πριν πούμε την μλκια μας...
μάλλον fake προφίλ..ρε σεισ τώρα που το λέτε ξέρετε αν πέζει κάτι με μια Άξια Μανολάκι ? ? ? στο Facebook....
Ρε συ θέλω μια αντικειμενική συγκριτική κριτική μεταξύ Αλέξιας πού όντως ειναι πάρα πολύ καλή στο σέρβις και μέτρια σε εμφάνιση και Βαννέσας η οποία είναι επίσης πάρα πολύ καλή στο σέρβις και (κατά την γνώμη μου) κάπως καλλίτερη σε εμφάνιση, την οποία και "κράζεις" με κάθε ευκαιρία.
Νομιζω πως είσαι μάλλον άδικος ως προς τη δεύτερη.
Η γνώμη μου είναι πως και οι δύο αποτελούν αξιόπιστες και σίγουρες προτάσεις για μα περάσει κανείς καλά μια - δυό ώρες χωρίς να ξοδέψει μια περιουσία που ζητάνε τα διάφορα (συχνά για τα μπάζα ή χωρίς καμία συμμετοχή) σιτιτούρς, κι ας μην είναι μοντέλα, πόρνσταρς κλπ. Σε κάθε περίπτωση εγώ θα δυσκολευόμουν να διαλέξω ανάμεσά τους αλλά μάλλον θα διάλεγα τη δεύτερη (κι ας λέει και καμιά υπερβολή!)
ποσο πειραγμενες ειναι οι φωτο της???η alexia ειναι ενα εξαίρετο VFM
ποσο πειραγμενες ειναι οι φωτο της???
Αυτές τις έχει πάρει κανείς ?
Θα έλεγα καθόλου! Οι φωτό δείχνουν μια κοπέλα μάλλον μέτρια σε εμφάνιση.όχι πολύ...
εσυ ξερεις..Θα έλεγα καθόλου! Οι φωτό δείχνουν μια κοπέλα μάλλον μέτρια σε εμφάνιση.
Αυτό που δεν δείχνουν είναι πως είναι πολύ ωραίος τύπος, "αληθινή" και καλό παιδί.
Για να είμαι απόλυτα αντικειμενικός σ' αυτή τη "γνησιότητα" υπερτερεί της άλλης που λέγαμε.
Αυτό που δεν δείχνουν είναι πως είναι πολύ ωραίος τύπος, "αληθινή" και καλό παιδί.
Όταν βλέπω CIF +50 μα την παναγιά αναποδίαζομαι! Μην το βάζεις καθόλου κοπέλα μου άμα το θεωρείς αγγαριά ή σιχαμερό!!! Εντάξη το αναλ και γώ μαζί τους..Πονάει και σε βγάζει off game μερικές φορές οπότε ας είναι στα εχτρα.. Αλλά με το CIM +50 Ε ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΠΊΝΕΤΕ! Την ώρα που πάω να χύσω στη μάπα να σου λέει... "wait because it is plus fifty euros to finish in my face"
ΡΕ fuck you!!!
καλα όλα αυτα... αλλά στο blog της δεν έχει εμαιλ της...όχι πολύ...