f21
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 23
- Like
- 3.618
- Πόντοι
- 4.060
ε ναι...Ποια αννιτα τώρα τι συγκρίνουμεΤυπε καλύτερα πήγαινε Νάντια..
ε ναι...Ποια αννιτα τώρα τι συγκρίνουμεΤυπε καλύτερα πήγαινε Νάντια..
H τυπισσα αν ειχες γκουκλαρει το τηλ σου εβγαζε δυο θεματα στο κανε σεχ με δυο διαφορετικα ονοματα σ αυτο με το ονομα elen ειχε φωτο με προσωπο θα ανεβασα το σχετικο λινκ αλλα τις κατεβασεΗ.. φοιτήτρια νομικής, χαχαχα
Την έχεις δοκιμάσει?Παιδια ξέρετε καμία ξανθιά μιλφ καλή Ελληνίδα?
την έχει πάρει φίλος μου πριν κάμεια βδομάδα δεν μπαίνει στο σάιτ εδω απ'ότι είπε παλιά δούλευε σε στουντιο νομίζω είπε Βριλησσού αλλά δεν θυμόταν όνομα από ότι είπε πέρασε καλά κ το στήθος είναι φυσικό λεπτομέρειες δεν ξέρω δεν έχει έρθει αυτές τις μέρες εδώ να τα πούμεΤην έχεις δοκιμάσει?
Αυτή, το τηλέφωνο και η μία φωτογραφία, παραπέμπει σε αυτήν:
Άρα αυτή δεν είναι η Ανίτα.Καλησπερα...συναντηση με κοπελα που αναφερθηκε κ τηλεφωνο που τελειωνει σε 780..ονομα ευα εμφανιζει το viber. Εκλαψα 80 ευρω..ωραιο στηθος ναι μεν φατσα ετσι κ ετσι κατα τα λεγομενα της σερβα αλλα σε προταση που της στα σερβικα λογω μερικης γνωσης της σερβικης γλωσας δεν ανταποκριθηκε.τεσπα.1 φορα σεξ πιπα με σκουφο οχι δακτυλα οχι φιλια. Οχι οχι οχι γενικα...20 ..20 ...20..για την συνεχεια.ξενερωσα.της τα δωσα στο στηθος και γεια σας.
Την έχεις δοκιμάσει?
Αν τα θυμάμαι καλά,την έχει πάρει φίλος μου πριν κάμεια βδομάδα δεν μπαίνει στο σάιτ εδω απ'ότι είπε παλιά δούλευε σε στουντιο νομίζω είπε Βριλησσού αλλά δεν θυμόταν όνομα από ότι είπε πέρασε καλά κ το στήθος είναι φυσικό λεπτομέρειες δεν ξέρω δεν έχει έρθει αυτές τις μέρες εδώ να τα πούμε
Ο τύπος δεν έχει πάει Αννίτα,οπότε δεν μπορεί να ξέρει αν είναι η ίδια και να το παίζει Εύα..Άρα αυτή δεν είναι η Ανίτα.
Γραφείο ακούγεται να είναι.
Μάλλον είναι κάποια που χρησιμοποιεί φωτογραφίες που έχει χρησιμοποιήσει και η Ανίτα σε αγγελίες της.
η αννιτα ειναι παιδιά εχω μιλήσει στο viberΆρα αυτή δεν είναι η Ανίτα.
Μάλλον είναι κάποια που χρησιμοποιεί φωτογραφίες που έχει χρησιμοποιήσει και η Ανίτα σε αγγελίες της.
Καλησπερα την φοιτητρια την συναντησες ;η αννιτα ειναι παιδιά εχω μιλήσει στο viber
Κάνεις πλάκα!?!?!?!η αννιτα ειναι παιδιά εχω μιλήσει στο viber
για την ακρίβεια μιλαγα τον Μάρτιο μαζι της τωρα που ειδα viber .και ξενέρωσα με τις φωτο εχει παρει κιλα και με αυτα που κάνει σαν υπηρεσίες.εχει βέβαια χωρο κάπου στην Ακρόπολη αν θυμάμαιΚάνεις πλάκα!?!?!?!
Έκανα τέτοιο λάθος!!!! Συγνώμη!
Η Ανίτα και το έχει πάει 80 ευρώ με κομμένες υπηρεσίες και τόσα +20!?!?!?!
Αυτή παλιά καθόταν δύο ώρες και έκανε τα πάντα όλα με μικρότερη χρέωση!!!
οχι γιατι ειμαι σε διακοπές.Καλησπερα την φοιτητρια την συναντησες ;
βριλησου 46 σιντυτην έχει πάρει φίλος μου πριν κάμεια βδομάδα δεν μπαίνει στο σάιτ εδω απ'ότι είπε παλιά δούλευε σε στουντιο νομίζω είπε Βριλησσού αλλά δεν θυμόταν όνομα από ότι είπε πέρασε καλά κ το στήθος είναι φυσικό λεπτομέρειες δεν ξέρω δεν έχει έρθει αυτές τις μέρες εδώ να τα πούμε
δεν πα να ήταν κ στο απέναντι διαμέρισμα προσωπικά δεν με ενδιαφέρειβριλησου 46 σιντυ
Άρα αυτή δεν είναι η Ανίτα.
σαν χαρακτηριστικά ειχε 3 γεματο φυσικο βυζι.καστανη. υψος 1.75 της ζητησα ν φερει γοβες κλπ τα εφερε κοιλιτσα μαλλον εχει κανει καισαρικη.και piercing στο πλαι του στοματοςΆρα αυτή δεν είναι η Ανίτα.